Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 17
dankutza spune:
Multumesc pt sustinere tuturor. 
Aseara, cand a venit si sotul si sora-mea acasa, am discutat planul de bataie. Luni dimineata, la prima oara o sa mergem la Haiduc sa ii spun sa imi faca cezariana. Nu mai astept un moment in plus. Nu mai vreau sa mai fac nici o ecografie. Noua, ne este foarte clar. In 2 saptamani jumate, copilul nu a crescut nici macar un cm. Da, nu este in suferinta fetala, conform Ir-urilor de peste tot. Dar ceva este. Dar ce? CUm nici marele Herghe nu a reusit sa dibuiasca, atunci nu mai e de asteptat.
Eu "stiu", adica mie imi spune inima, ca e mai bine sa o scoata afara si eventual sa o puna la incubator pt cateva zile. Herghe are meritul de a face cele mai bune masuratori, in rest..... SI la el, a iesit ce i-a iesit Adelei Dinu. Greutatea 2200g, si varsta gestationala conform masuratorilor de 33 de saptamani si 5 zile si nu de 37 sapt si 5 zile.
Nu gasesc nici o logica in a mai astepta. Sa se mareasca decalajul? E clar! Nu ia in greutate in burtica. Poate ca vrea afara, sa ia in greutate. Doar sunt copii de 900g care au crescut (exemplul primul nostru fulgusor). Dar, a mea care are 2200g? Inca un pic si ar fi fost unde trebuie. La nastere sa fie minim 2500g.
Conform tabelului astuia se incadreaza la minimul de greutate pt saptmana 37, hai sa zicem un 36 si 5 zile.
Vreau sa imi faca cezariana, pt ca nu vreau sa o chinui cu o nastere vaginala. Imi garanteaza cineva ca daca imi provoaca nasterea, fetita mea supravietuieste travaliului? Eu stiu si simt este foarte puternica. Am o mica amazoana in burtica, o sagetatoare care tinteste sus, vrea mai mult ca si maica-sa. Cred ca este nerabdatoare sa ne cunoasca.
SUnt convinsa ca voi naste luni, pe 7, ca in visul meu. Daca Haiduc nu vrea, el pierde. O sa plec cu banul pe mine. Si el stie ca am mana larga cand ma duc la el. Asa si-a adus aminte de mine. I-am pus banii in plic si mi-am scris numele. Nici nu merita el 2 milioane, pt o discutie de cateva minute si o eco. Dar, treaca de la mine.
Daca nu vrea (desi nu cred), ma duc din spital in spital, pana gasesc pe unul dispus sa ma opereze. Eu vreau cu el, dar daca el nu ma vrea, asta e. Nu e timp pt ambitii personale. Pt el si spital, copilul meu este o statistica, un nr dintr-o lista. Pt mine, este viata mea. Nu trebuie sa imi cer scuze, sau sa umblu cu menanjamente pe la dr cand e vorba de copilul meu.
Adica, ei doi ce vor? Sa astept sa se declanseze nasterea? Sa inceapa copilul sa intre in suferinta fetala ca sa actioneze? NO WAY! Va fi ca mine si nu ca ei. Punct! Luni, tot gasesc pe cineva sa imi scoata copilul. Cu bani in sistemul romanesc, deschizi orice usa.
Sunt pe sedative din plante. Cum le trece efectul cum ma apuca plansul. Mai citesc pe net si am vazut o gramada de copii nascuti prematuri, care au suparvietuit, copii de 800g, 1kg si ceva.
Maine trebuie sa ii iau motul lui Zbuciumix, dar sa ma ierte Dumnezeu, nu am chef de asa ceva. SUnt cu sufletul varza. Ma gandesc pe toate partile. Sora-mea incearca sa ma sustina si sotul la fel. Cad, cand intr-o stare cand in alta.
Ea va umbla cu mine pe la dr. Daca nu ma vrea Haiduc, tot imi deschid eu usa la alt dr prin pilele de la Salvare. Un dr, altfel vorbeste cu alt dr. Pe mine, ma mai poate prostii in fata, desi sunt dispusa sa ii cad in genunchi, numai sa imi salveze copilul. mI se pare ca si Herghe si Haiduc s-au pus impotriva mea. Eu nu sunt dr si nici nu ma cunostiinte medicale, dar voi fi mama, si am deja o legatura cu mica mea amazoana. Eu "simt", ea imi "vorbeste". Depinde numai de mine sa o salvez.
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 3 zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
dankutza spune:
Simina un set de cosmetice, de genul after-shave, spuma de ras, deodorant. SIgur trebuie sa gasesti prin jurul blocului asa ceva. Sau poate o sticla de bautura fina (ce ii place). LA multi ani!
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 3 zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
laviniablaga spune:
Bafta Dankutza!
Simina, no idea...tu ii cunosti cel mai bine gusturile si doleantele! Dar, daca ar fi dupa mine, eu as incerca sa il surprind in mod placut, cu o prajiturica, sau de ce nu cu o masa delicioasa! Stiu ca nu ai timp, din cauza ca te solicita Maya, insa, apeleaza si tu la o firma de catering!
Alte idei nu am!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laviniablaga spune:
Raresh al meu doarme in carut! L-am asezat in el cu gandul sa il scot la plimbare, dar a adormit pana sa ma imbrac eu si sa ma incalt...si acolo l-am lasat...sa mai respir si eu! Ca ma epuizeaza...mai ales ca azi tati e la serviciu
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
simina_kin spune:
Nu este ziua lui. Da trebuie sa gaseasca si el ceva in pantofi, nuuu?????
Seturi de after creme parfumuri are sa-si puna si-n cap, bautura nu consuma

...altceva?? ma duc la mag de haine poate gasesc ceva 
(asta dupa ce adoarme
, acum papam)
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Dancutza daca tu vrei si simti ca trebuie sa faci asta , eu iti urez bafta cu Catalin, dar, nu cred ca te va lasa sa pleci la alt medi., Nu a fost med meu da am ajuns sa-l cunosc auzind atatea despre el si stiu ca-i sufletist si de treaba (si tanar si frumos
).
Eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti ce ti-ai propus , sa iesi cu bine din operatie, si fata sa fie sanatoasa tun

de incurajare si pentru noroc!
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
Ioi...cadou de Mos! Am inteles Simi...clar...ideea mea cu prajiurica si masa...a cazut din start..ca nu le poti pune in bocanci! Cumpara-i si tu o nuielusha!![]()
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laviniablaga spune:
intrebare:mai stiti ceva de Ramonik? Ce face?
Alta intrebare: cine are vesti despre Ralia, Pirelia, Elenic,Larisel...etc...
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
dienutze spune:
Bravo Dankutzule! Capul sus caci stii ca printesica e o luptatoare!
Daca te refuza dr pot suna pe Tanase cu care am nascut eu. Nu cred ca o sa aiba obiectii. A avut o mana usoara, m-am recuperat imediat.
Poate e mai bine cu cezariana si pt tine, nu numai pt papusica.
Bucura-te de taiatul motului, e f haios! Sa va traiasca Andreiutul!
Pupici de la Natalie si mami Di!
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
dienutze spune:
Simina, eu ii iau dulciuri alui meu! ![]()
Ciocolata este principalul! Eventual si o carte pt copii mici mici sa aiba sa se joace cu papusica lui!
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!