Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 18
simina_kin spune:
S-a rezolvat
, i-am luat un pulover super
.Pitica inca doarme asa ca ma bag si eu un pic la 
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
krelia spune:
elo burtici & mamici!
noi suntem cu ciorba pe foc si cu un ochi la copil care mustaceste...intre timp, cica stau si eu putin la orizontala, ca spatele meu imi da numai ace..tot intre timp, tati a pus perdeaua lui Rares, in camera lui.
ionela, multumim de urari!
Cinstea e in continuare valabila, sa stii ![]()
Camy, lasa ca de la niste mini-eclere nu se pune...mai ales daca "ie" sub 50 ![]()
dankutza...sunt alaturi de voi...va fi bine! Si mica ta amazoana va fi o gagica pe cinste!![]()

fete, Rares al meu si-a "facut" un "obicei" de la un timp...dragul de el...cred ca viseaza..se sperie in somn, ca odata incepe sa planga asa, usor..se incrunta a teama, isi stramba barbita...si in cateva secunde ii trece....sau in mai multe secunde, daca visul e mai profund si trebuie sa il iau pe maimutel in brate
...voi aveti astfel de experiente?
ah...sa ma laud si eu..azi-noapte a dormit de la 12 la 6....dar dupa..ne-a rupt din ora in ora 

Matei Gabriel -
de Zodie de foc
si pentru ca ieri am intrat, dar nu am urat....
pentru
David, Iulian, Mihai, Amalia, Sabina, Radu, Tudor 

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
dankutza spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb, un bebelus de 2200g cat trebuie sa stea la incubator?
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 3 zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
ionelamaria spune:
lavi, Ramonika se intoarce azi acasa cu printesica. A ramas ca suna ea daca e ceva important, iar daca nu " ne vedem" pe net. Deci sunt bine si vin azi acasa.
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Fetelor, vroiam sa va intreb, un bebelus de 2200g cat trebuie sa stea la incubator? 37+ moi si Cezara MariaAMR 3 zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica) |
Din ce stiu eu nu greutatea e conditia. Daca se adapteaza bine la mediul extern... respira bine, nu ii e prea frig... d-astea... nu sta la incubator. Daca e bine dezvoltata chiar daca e mica, poate papa cu lingurita si nu e nevoie de gavaj. Nu te stresa cu astea. Fetita ta e bine. Chiar daca e micuta, varsta gestationala pare a fi de partea ei.
Bebe meu, s-a nascut la 37 sapt cu 3650 grame, si pt ca era inainte de 38 sapt a stat peste noapte in sala de prematuri, preventiv, dar fara sa fie nevoie de asistenta. La tine poate fi mica dar sa o duca direct la cei nascuti la termen, pt ca varsta sarcinii e avansata
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
simonette spune:
Buna tuturor!
Sunt cam nauca azi....
nu stiu ce-i cu mine! Denauca ce sunt nici nu tin minte daca am felicitat-o pe Stephy
So:

Felicitari draga Stephy!!! Sa va traiasca sanatosi copiii si sa fiti fericiti!!!

Dankutza te admir ptr hotarareade care dai dovada! Doamne Ajuta!!!
Monis sa stii ca diseara clar il adormpe tati...
Dar o fac cu scopul pe care il stim si cadou de mos.....cu nuiaua de rigoare bineinteles![]()
Lavi esti o norocoasa ca bb face nani asa bine! Bravo
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
38+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
DianeAli spune:

Felicitari Shtephy!,
multa sanatate si refacere rapida!

Andrecluj bine ati revenit acasa! multa odihna si liniste! 

39+
Lorin Edward
Lidia74 spune:
FLOSIDEEA multumim pt vestile despre SHTEPHY.
DANKUTZA sper ca totul sa fie bine si dr gine sa ia cea mai buna decizie.

Andrecluj spune:
salutare, dragele mele. Felicitari STEPHY , bine ai venit pe lume IUSTIN !. Dumnezeu sa iti dea viata lunga si sanatoasa! Dankutza Ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi, sa ai parte de un bebe sanatos. Te inteleg perfect cu grijile, dar vei vedea ca va fi bine. Multumesc fetelor care mi-au apreciat copila. De cand a ajuns tati nu prea am acces la ea, decat la papat si schimbat. Lui ii zambeste, cu el se linisteste, zici ca el a stat la orizontala atata amar de vreme. Eu stau doar si ii privesc si parca nu-mi vine sa cred inca. Va pup pe toate 
38+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Fetelor, vroiam sa va intreb, un bebelus de 2200g cat trebuie sa stea la incubator? |
38+
Chiara Ada