*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)
Raspunsuri - Pagina 15
miri__b spune:
Am gasit firma, are in derulare proiectul "recicleta"
Doresc sa urez si eu poetului La multi ani fericiti!e randul tau sa te pupam de te topim.
La multi ani, ORLANDO ANDREAS!
Mitza
.
soanso spune:
La multi anisori Nic, sa ai parte de sanatate, iubire si noroc la tot pasul!

Ina, cred ca esti prea "dura" cu tine, lasa deoparte comparatiile si bucura-te de ce ai langa tine. linistea si pacea sufleteasca sunt mai importante decat sa atingi perfectiunea.
azi noapte a nascut prietena mea o fetita de 3,200kg de nota 10.surioara ei de 5 ani a ramas la mine de ieri ,asa ca am vazut si eu cum e cu doi copilasi.![]()
Cristina,La multi ani !
Bic spune:
He-he, ce bine m-am nimerit pe forum azi.
La Multi Ani dragul nosru Nichita suflet de poet, sensibil, bine crescut, destept si plin de idei. 
La Multi Ani lui Orlando, despre care nu prea mai primim asa de multe vesti, dar asteptam. Sa ai o zi minunata!
Madutza, vezi ca am trimis mai demult pe contul comun un pdf cu retete de prajituri fara gluten. 
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Nichita, baietel bland si iubitor si atent si bun... La Multi Ani cu fericire, sa aduci multa bucurie si toti din jur sa-ti simta afectiunea... si sa ti-o intoarca insutit.
Anda, sa-ti traiasca Nic si sa nu conteneasca sa te uimeasca. Nu cred ca ar fi putut cere o mama mai buna 
tania-z spune:
Sunt in urma cu toate: cu timpul. cu urarile, cu pregatirile de Sarbatori...
Uite ca nimeresc pe aici de ziua poetului! La multi ani, Nichita!
Sa-ti fie viata luminoasa si mintea sanatoasa!
Anda, sa iti traiasca si sa te fericeasca.
Eu am intrat sa va spun ca Stefan isi va petrece ziua si Sarbatorile si noul An cu...mana in ghips!
.
Ieri a fost cu tati in Piata Mare, s-a dat pe masinutele alea care se si tamponeaza si i-au izbit unii. Stefan era cu mana pe volan si, l aimpact, s-a tensionat. Acasa nu se umflase prea tare, aseara, dar azi am facut radiografie si are o fractura si o tasare. La dreapta!
A plans ca naiba pana i-a pus-o in ghips, acum avem treaba timp de 3 saptamani...
Va pup, incerc sa mai intru zilele astea.
Bic spune:
ooo... Tania, imi pare rau. Saracutu de el.
Din pacate, cred ca cu toatele am intrat intr-o noua era: era accidentelor. In doua zile consecutive, fii-mea a tras o rana mare sub nara, apoi a cazut cu scaunul si si-a spart buza, taman sub rana proaspata de cu o zi inainte. Apoi a mai venit la noi la joaca tot o entuziasta ale atleticii si cind a sarit de pe scaun, si-a spart buza.
Daca o vedeti pe Smarandita mea cum se da la bara, vi se face rau, iar eu astept cu mare nerabdare ziua in care singura - SINGURA- minca cu care se tine ea de bara ii va aluneca si va cadea. Sper ca atunci cind se intimpla sa fie la un loc de joaca cu nisip pe jos, si nu pe scarile de cotzuroase de beton de la iesirea de la teatru, unde s-a gindit ea sa se dea la bara acum vreo saptamina. 
Roxi imi pare rau de Alexia bolnava. Sa se faca bine repede. Cit despre dependenta lui Matei, cred ca e normala la virsta lui. E inca foarte mic.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, ORLANDO ! Sa fii sanatos, voios si sa ai parte numai de bucurii! 

Madutza, sa-ti traiasca piticul si sa-ti auca numai bucurii!
Tania,
... am ramas masca! Sanatate multa lui Che! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
Tania of, of. Si mie mi-e tare frica sa ma dau cu Ilinca in acele masinute, de 2 ori si-a lovit buza deoarece din cauza impactului a dat cu capul in volan. Dar tot mai vrea
Insa nu mi-as fi inchipuit ca-si poate rupe si mana, ce tare s-a tinut saracul Stefan.
Roxi cred ca Alexiei i-a scazut rau de tot imunitatea, ca prea le face una dupa alta. Poate aici trebuie sa lucrati.
La multi ani fericiti, Nic si Orlando!
Soanso sa-i traiasca fetita prietenei tale. Si cum ti s-a parut cu 2?
Ina869 spune:
Noki
| Citat: |
| sa ca eu as zice sa lasi tintele extreme de perfectiune si sa te impaci cu ceea ce esti si ceea ce faci (ca esti si faci fooarte bine, trust me). |
Nokisor

Concluzia este urmatoarea: daca doua prietene au aceleasi ingrediente, uneia ii iese cozonacul perfect iar celeilalte nu-i creste, cred ca este normal sa intrebe unde a gresit, poate i-a scapat ceva.
sau doi colegi care lucreaza la acelasi proiect, iar in final numai unul primeste prima de merit. este normal sa apara semne de intrebare; este mai bun, a stat peste program si a lucrat in plus, este privilegiat, etc.
exista secrete, cai si retete si pentru fericire, si pentru a avea liniste sufleteasca, si pentru o casnicie perfecta, ca pentru orice in viata asta ( mai putin pentru sanatate, as zice eu, acolo nu prea poti controla).
era o vorba "daca ai vrea sa fii fericit, ar fi foarte simplu, dar intotdeauna vrei sa fii (si) mai fericit decit cel de langa tine, si asta este mai greu de realizat"
eu va
pe toate si va multumesc pentru sustinere. cind mai multi iti spun sa mergi la culcare fiindca esti beat, de obicei ma supun majoritatii ( nu ca ari fi fost cazul vreodata Tania, imi pare tare rau de Stefan!

fug sa-mi termin ciorba de burta

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
anda77 spune:
pfoai, ce de urari superbe, fetelor, sunteti deosebite. sau/si nic v-a intrat la suflett:))) acum ma simt si mai vinovata, dupa cum am spus, ca eu am urat super scurt anul asta, fara sa personalizez prea mult, desi imi sunt dragi toti copiii, mai ales copiii colectiei cu care "am crescut" si noi, ca pitici si ca mamici.
toate urarile mi-au mers la suflet, va iubesc!
vineri avem invitati, dar pana acum as zice ca hotararea de a face acasa s-ar putea sa fie mai buna decat cele precedente pentru locuri de joaca. nichita este mult mai incantat ca-si primeste musafiri acasa la el. isi tot aranjeaza diverse prin camera in acest scop:), nu conteneste sa ma intrebe cand vin copiii etc
dupa petrecere o sa fie un moment psihic mai greut pentru mine:), dar supravietuim:))