*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)
Raspunsuri - Pagina 16
anda77 spune:
Tania, la naiba, ce ghinion!!! ca in masinutele se tot izbesc copiii, dar nu-si rup si mainile de la impact, recul, ce-o fi fost. ofof...
cristinamh spune:
la multi, nichita!
masinutele alea... si ai mei le adora, ma enerveaza ca nu au centurile functionale. si, desi pe sosea is un sofer acceptabil, la masinile alea sunt varza. asa ca noi preferam sa ne dam cand nu e lume, ii lasam pe ei sa conduca.
ai au ajuns si ei la concluzia ca e mai bine asa, pot conduce. altfel pierd timpul in blocaje.
la noi a venit mosul azi. iris a fost la andrei la serbare, nu ne-am dus la a ei. a fost terminata, ca a stat fix langa mos, era albastra de emotie. si cadoul l-am nimerit... adica am aflat ca pot s-o iau si pe ea, si am infascat de pe un raft un set de margele de insirat, ca semana cutia cu ce aveau ceilalti copii. si asta era regula, sa fie la fel ambalajul. (am avut acces pentru ca m-am ocupat de absolut tot, de la mos pana la impachetat cadouri... si facut poze.)
ei bine, nu le mai lasa, insira cu sarg si face coliere la toate papusile. imi faceam probleme ca le strang de prin casa, dar ea le insira toate...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
bb_alinus spune:
Repede sa urez inainte de miezul noptii La Multi Ani poetului colectiei atat de scump, haios si frumos povestit de mami a lui! Anda sa iti traiasca artistul colectiei sa fii fericita si implinita alaturi de el!
Roxiutz un pupic dulce si sa va faceti bine cat mai repede! Imi pare rau sa tot vad ca sunteti bolnavioare! 
Tania hai mai, chiar asa cadou de Mos Nicolae....e echivalentul unei " nuieluse". Of, of imi pare rau de accident dar cum adica s-a tensionat? Adica nu e rupta e doar " scrantita mai rau"??
Ina tu esti perfectionista rau de tot din cate vad!!
. Sper doar sa nu te lasi " prea" stresata prin comparatii cu cei din jur, toti suntem diferiti, gandim si actionam diferit si de aici diferentele in actiunile noastre!
Lavi suntem invitate( noi fetele de la Travel Unit) de catre hotelurile cu care colaboram la party-uri de sfarsit de an. Politically trebuie sa te duci, sa te vada lumea, toata protipendada din Haga e prezenta. Si cum noi suntem un client extrem de important, well ne invita si hoteluri care doar spera sa colaboreze cu noi
. Anul asta am zis da doar la 4 invitatii. A 5 a e partyul de la firma noastra.
Imi place cum va decideti voi asa rapidos sa plecati in weekenduri, vacante! Vezi sa ma anunti cand planifici una si pt Olanda!
anda77 spune:
eu am vazut linkul inei. nu m-a dat pe spate. nici casa nici mancarea, la albumul cu copii n-am mai ajuns ca era moarte de om la serviciu. pai ino, eu nu vad cu ce e femeia aia mai tare decat tine! pe cuvant... are o casa dragutza, civilizata, dar fara mare imaginatie dupa parerea mea. casa suporta mai mult de atat. probabil o s-o mai imbunatateasca. mancarea: da, pe la paginILE 10- 12 din albumul cu papa, deja tipa se spargea in figuri cu stridii si cocos in vin, dar ASTA AM FACUT SI EU!!! CARE ATENTIE, SUNT foarte NE-bucatareasa. gatresc doar daca am chef si ce am eu chef. daca as poza tot ce-am facut mai deosebit in viata in bucatarie, si atentie zic iar: eu am gatit de 200 de ori mai putin ca tine sau alte doamne de-aici, pai as scoate un album de ziceti ca sunt adevarata fiica a lui tata jamie oliver. si daca ma iei la bani marunti nu stiu sa fac un aluat, dupa cum am recunoscut in celebrul caz Cozonacul. daca vrei sa stii mama orneaza salata de boeuf de 10 ori mai interesant decat tipa aceea.
hai mai, ina, ca esti mai buna ca ea, daca tot tii neaparat sa te compari cu ea. asta fara sa stim daca gagica are vointa ta, echilibrul tau, bunul tau simt, dedicarea ta, harnicia ta. nici nu stim asta...presupunand ca le are, tot nu vad cu ce e mai speciala ca tine.
PS: ultimul argument: bordura din tapet cu printese in camera fetitelor este total desueta, na!
meems spune:
Pupici pentru stomacelul Alexiei, buzita Smarandei, si mana lui Che! Refacere rapida la toata lumea! 
catutza spune:
neatza
Bic , refacere rapida Smarandei 
Anda , inteleg ca esti cu pregatirile in toi de ziua poetului, ce faci bun?
Si Bianca este mai incantata cand vin copilasi la noi in vizita, mai ales ca stie ca sunt musafirii ei, au venit pentru ea.
Lavi , mai tuseste Natalici?
Tania, of Doamne mana in gips
multa sanatate si rabdare sa stea cu ea trei saptamani!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:

La multi ani blondina Maya!!! Sufletel bun si curat sa ramai asa forever! Sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, sa te simti bine cu tine insati si sa faci mult schimb de iubire cu cei apropiati! 

La multi ani Serban, copilas cuminte si dragut! Sa ai parte de o viata frumoasa, de sanatate, de multa iubire si de impliniri!
Tania aoleu, n-as fi crezut ca sunt asa periculoase masinutele alea! Refacere usoara lui Che!
Bic reparare rapida Smarandei!
Roxi sanatate!
Catuza multumesc de intrebare! Mai tuseste dar nu dramatic. O tratez cu sirop de patlagina pe moment.
Feli super pozele de la intalnire, multumim!
Alinus vezi ca esti datoare vanduta cu pozele de la Madrid!
Super
5 petreceri de Craciun!
Eu vacantele le planific din timp, adica traseul in mare si cazarile, ca la fata locului adaptam planul de plimbat/vizitat/mancat etc.
Week-end-urile in schimb sunt de multe ori planificate de azi pe maine. In schimb adun informatii non-stop, cine stie cand imi folosesc ![]()
De abia astept sa ajungem si in Olanda [:-)]
Apropo, ce vacanta mai planifici? ![]()
Noki_Lara spune:
Printesa Maya, fetita frumosa cu ochi albastri precum cerul senin, sa ai o viata plina de bucurie, veselie, dragoste cat cuprinde si noroc! Mihaela, sa-ti traiasca fetita mult iubita!

La muuulti ani plini de bucurii si impliniri, Serban! Sa cresti mare si voios!

Ina, vreau si eu linkul. Musai, ca crap de curiozitate.![]()
Tania- of, Doamne, asta mai lipsea!
Refacere rapida zglobiului-sef!
Masinute, eu mi-am facut plinul cu ele in copilarie (da', plin, nene, nu gluma)
, astfel incat acm nu ma atrag absolut deloc. Zau daca m-as urca cu Sarah in ele. Eu chiar le vad foarte periculoase pentru copii asa de mici ca ai nostri si in primul rand mi-ar fi frica de dinti sparti. da' uite ca s epoate si mai rau.
Bic- mie mi s epare ca Sma are "talent" la spart buzita.
Dam pup mare sa treaca! Pune poze cu bara, sunt curioasa care e tehnica.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
La multi ani Maya
sa cresti mare, voioasa si frumoasa si sa ai parte de muulte bucurii in viata
La multi ani Serban!
, sa cresti mare, sanatos si la punga gros
Lavi , ma bucur ca e mai bine Natalici.
Unde plecati de revelion? ce destinatie ai ales?
CristinaH , ceva poze de la serbare nu vedem si noi?

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
catutza spune:
ce faceti cu cei mici saptamana viitoare ca se intra in vacanta deja
eu stau acasa ca dar sunt in fara plata si eu dar ma gandesc ca unele mamici chiar nu au cu cine sa ii lase pe micuti![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala