*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Da....se pare ca tot mai multe gradi renunta la serbare sau o fac fara parinti...As f curioasa care dintre copii colectiei fac anul asta serbare normala ca anii trecuti...
Tania nu ma mir de masinutele alea ca a patit Che asa ceva...eu am patit/o rau de tot cand am fost acum 2 ani la mare...tot asa s/a bagat cineva in noi si mi/a ramas mana prinsa intre 2 masinute...dar din fericire nu mi/am rupt/o...Andreea e fana ,dar incerc pe cat pot sa o feresc de ele.daca chiar nu scap de ea atunci mai bine sunt de acord sa o dau pe nebuniile alea rotitoare...dar ca solutie extrema ca nici pe alea nu o las linistita..

Si la noi la firma se tine cheful de Craciun...azi de dimi m/au sunat colegii sa ma intrebe daca merg...dar anul asta cred ca o sar pentru ca buni de vreo saptamana e tot pe la dentist,ae o infectie pe la dinti si numai sa stea cu amandoi nu ii arde ei acum...Dan de ieri zace in pat ..are o viroza puternica...si cum majoritatea barbatilor cand sunt raciti zici ca mai au putin si trec prin durerile nasterii..nici al meu nu face exceptie de la regula asta...Asa ca ...no party...sau mai bine zis party cu copii acasa
acum sunt cu bebe in brate si nu va pot descrie ce "miscacios" e..credeam ca cu Andreea am vayut ce inseamna agitatia ,dar m-am inselat rau de tot Cristian e un fel de Andreea cu vreo 10 baterii in plus

Ma duc sa incerc sa-l culc....macar de-ar dormi vreo jumate de ora sa mai fac si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Serbare la gradi - avem maine, clasica.

Coralia cunoastem boleala barbatilor! Sanatate lui Dan si mamei tale!

Catuza fetele le ducem sambata la socrii.
Destinatia aleasa pt Revelion -> Bucuresti.

Hai sa vedem cum am ajuns la aceasta destinatie mirifica & exotica Voiam din start sa facem Revelionul cu prietenii nostri de la Arad. Am propus intai taramuri mai calde - am renuntat apoi din considerente financiare. (am zis anul 2009 sa o lasam mai moale cu cheltuielile turistice da' acum imi pare rau )
In Romania n-aveam niciun chef sa platim o caruta de bani cazare numai pt ca e Revelion. Asa ca avem de ales intre "la noi" sau "la ei". Ei au propus "la noi" ca e mai mult spatiu, deci voila!

Ma gandesc inca de pe acum la ce mici excursii sa facem prin apropiere, depinde si de vreme. Oricum, 5-6 zile ne vom comporta "ca turistii" - cu cazare gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, deci iti vin in vizita prietenii? Asta-i chiar fain!

Serbare avem luni, clasica. Sarah e ingeras.

---

Apropo de turism, eternul si fasninantul...am de facut un "trade policy review" pentru o tara la alegere, tema la materia comert international, la ASE. Am ales Maldive, pentru ca OMC-ul a facut o analiza acum, in octombrie 2009, deci e recenta. Nici nu stiti ce greu e sa fac ceva economic si NU turistic despre o tara ca Maldive.Adica sa povestesc io cum a crescut PIB-ul/locuitor, in loc sa pun niste poze cu mine si bufnita innotand in apele alea turcoaz...eheehehe Vise, maica....

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki chiar ca e fain! Eu as fi preferat tot cu ei dar pe undeva mai la caldurica Dar tot e misto si asa, depinde de mine sa inventez un program fain pt zilele respective.

Apropo de destinatii exotice, eu nu obisnuiesc sa visez decat chestii pe care mi le pot permite Si-asa visez destul turistic. Maldive mi-ar mai lipsi din "repertoriu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La multi ani, Maya! Sa cresti mare,sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Mihaela, sa-ti traiasca fata si sa se imbolnaveasca cat mai rar

La Multi, Ani, Serban! Sa ramai la fel de cuminte, sa ai parte numai de noroc si sa fii sanatos! Bianca, sa te bucuri de cumintenia de baiat

La Maria astazi a fost serbarea, educatoarele au fost suuuuper multumite de cum a iesit, au zis ca nu se compara ca atunci cand sunt pariti. EU, una, le cred, la ce harmalaie, blitzuri si lipsa de entuziasm din partea parintilor a fost anul trecut. Acum depinde si de parinti, bineinteles. SO... astept cumintica DVD-ul mult promis cu inregistrarea.

Sa va povestesc o faza de-aseara. I-am luat lui Stef un tractor cu remorca, destul de mare, pt Craciun si l-am lasat in portbagaj (asa, asamblat cum era,nu in cutie)ca nu ar fi trecut neobservat in casa. Aseara ajungem frumos acasa, parcam si vine tati sa mestereasca ceva la masina, deschide larg portbagajul si pleaca. SI numai o aud pe Maria spunand: vreau si eu sa ma plimb cu masina aia...AM lesinat cand am vazut-o cum contempla jucaria Na, acum cum scot eu camasa? Am aburit-o pe moment ca e de la tati de la servici

Mergi la inceput

Ioana s-a zis cu camionul.
Daca cumva i-l va aduce Mosu' lui Stefan, Maria ii va spune si chiar daca nu ii va spune, adio magia pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tania, parca sunteti urmariti de belele. Toate relele sa se spele!

Ioana, incearca s-o schimbi la magazin cu alt fel.

Maria, sunt boboc la servici, sectia reciclati. Studiu si iar studiu. E a 3-a saptamana si va mai dura mult readaptarea. E foarte bine ca nu ti-ai "racit gura de pomana" cu felicitari, ca n-avea cine sa le preia.
Multumesc din suflet si va multumesc daca atunci v-ati obosit!

Am incercat sa citesc oareceva in urma, am vazut ca iar aveti concurs de bricolat.
Intrebare de baraj: ce-i aia bricolaj exact, lucru manual? Decupaj + lipit? Plus sau minus colorat? Daca v-ati oprit din ras, puteti sa dati detalii unui novice despre concurs? Parca as incerca si eu sa fac ceva cat de mic...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Maya! Sa ai o viata senina si frumoasa, precum ochisorii tai
Mihaela, sa va traiasca printesa si sa va bucurati mereu impreuna!

La multi ani, Serban, baietel sensibil si cumintel! Sa cresti mare, sanatos si frumos!

Tania, aoleu . Sa suportati cu bine perioada de imobilizare, iau lui Stefan ii dorim o refacere buna!

Si noi avem maaari probleme cu masinutele din centru. De cate ori mai indraznim sa dam pe-acolo trebuie sa facem programul complet: dat prin toate caruselurile x 2 copii, cumparat cate ceva dulce, musai kurtos colac, apoi traditionalul tur pe la standurile de ziare de pe corso - fara revista iarasi nu scapam . Asa ca rarim plimbarile prin zona pe cat se poate. Pacat, caci ne-am fi bucurat mai mult de brad si de patinoar daca erau in alta vecinatate, mai putin periculoasa.

Ioana, ooops. Nu stiu daca mai puteti drege surpriza de Craciun. Poate ajuta vreo poveste cu Mosul care isi pregateste cadourile din vreme si le lasa si el pe unde poate... Sau ati vrut sa vedeti daca ii place lui Stefan, caz in care Mosul ii va aduce unul fix la fel

Azi si-a sarbatorit Cristi ziua la gradinita - cam mare avansul, dar ce sa facem... Iar maine vine Mos Craciun la serbare. Azi erau copiii pe hol, la imbracat, cand a iesit Mosul de la serbarea grupei mari - au fost atat de impresionati mititeii !! O sa fie greu sa astept dupa DVD-ul cu filmarea...
Imi venea sa fur ideea CristineiH, sa ma fac fotograful serbarii . Dar mamosul meu ar fi in stare sa nu mai fie atent la program daca m-ar vedea pe-acolo...

Alexandrina, eu prin bricolaj inteleg "iata ce pot face / doua maini dibace" , folosind orice material sau tehnica.
Si pe mine tot sectia "boboci reciclati" ma asteapta la serviciu. Si inca tura a doua, prima a fost dupa concediul cu Cristi . N-am reusit sa studiez mare lucru in vremea din urma. Si oricum studiul n-ar avea atata relevanta cat munca practica la mega-proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Maya blondina, sa fii sanatoasa, sa ramai aceeasi prietena buna ptr mami ( care ii tine companie la gimnastica si nu numai ) si ai parte de o viata lipsita de griji!

La multi ani Serbanel cumintel, sa fii sanatos si voios!

Mamicilor sa va traiasca!

Pupam toti copilasii bolnaviori!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77
hai mai, ina, ca esti mai buna ca ea

si un munte cuscrei care are incredere in mine si incearca sa-mi ridice moralul.

m-am gandit cu ce ma pot "lauda" : am un munte de rabdare cu copiii mei ( am practicat mult sa ajung aici, recunosc! ) si incerc sa ma bucur de toate momentele petrecute alaturi de ei, stiu ca trec repede, o sa ma uit in urma si o sa-mi para rau ca am acordat prea mult timp curateniei, gatitului, etc.
deci, sint buna la ceva

o zi buna

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput