*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Maya,sa fii sanatoasa si mereu vesela.

Bianca, sa-ti creasca mare si frumos baietelul cuminte ,sa-ti aduca numai bucurii.

am fost la maternitate si am vazut minunea mica a prietenei mele,Doamne ce micuta si delicata este, parca imi era frica sa o ating.

Felicia, cu doua fete nu a fost deloc greu pentru o zi,nu stiu cum ar fi cu doi copilasi pb munca mai multa dar satisfactii mai mari ,eu una recunosc ca mi-am dorit mult al doilea copil insa nu am reusit sa-l conving pe sory, asa ca am abandonat si eu pana la urma cand am vazut ca ma " lupt cu morile de vant".

voi ati "intrat" in spiritul sarbatorilor ?? eu inca nu nu am cumparat cadouri pt cei dragi, nu am impodobit casa, nu ascult colinzi, nu am mers la concerte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Va multumim mult pentru urari, !

Am avut o zi frumoasa de tot, a iesit bun si tortul :) i-au placut si cadourile. Asta mica si tuseste mai putin, si nasul trebuie suflat mai rar, a putut sa se bucure cum trebuie.

La multi ani, Serban, sa cresti mare fericit si sanatos!

Raspund maine mai mult, acum am un munte de vase de spalat plus de munca, ce n-am facut azi.

Multumesc din nou, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI, MAYA SI SERBAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Maya si Serban, La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!

Noki despre Maldive nu e posibil sa povestesti ceva care sa nu fie legat de turism, imposibil!!! So poti sa faci introducerea cu ceva locuri de vis de acolo si....concluzia o sa o traga singuri cine s-o pricepe

Lavi oupssss, Madrid am uitat complet, am fost si sunt concentrata in alta parte cum ziceam. Din care cauza la fel si la noi cu sarbatorile acasica, mai exact la Lille la socrii, yuppppiiiiii super Si noi am plecat de la ganduri marete: la inceputul anului era Mauritius, apoi a devenit treptat sudul frantei, apoi ski in Austria, apoi Romania si....din motive obiective ramanem la Lille....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Nichita!
La multi ani Maya!
La multi ani Serban!
La multi ani Orlando!

Fericire, bucurii, sanatate

Fetelor, multumesc pentru urari
My time run so fast

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maya, fetita scumpa, La Multi Ani si muuulta fericire alaturi de parinti tai minunati!
Miha, sa te bucuri mereu de minunea ta, pentru mine esti un parinte model

Serban, baietel bland, La Multi Ani!!
Bianca, sa-ti aduca flacaul numai satisfactii si sa ramana la fel de ascultator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Serban si La multi ani Maya, sa cresteti mari, destepti, frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Maya si Serban, sa fiti sanatosi si sa primiti de la viata tot ce va doriti!!!

Lavi ma bucur ca v-au placut, mai ales ca erau mai mult instantanee (genul meu preferat de poze, deoarece reflecta mult mai bine personalitatea celor pozati).

Noi mergem sambata la Tandarica la Jack si vrejul de fasole. Azi mai erau inca bilete (daca este cineva interesat).

Sa inteleg ca nu mai merge nimeni la baletul Lacul Lebedelor, pe 20? Ca nu a raspuns nimeni Poate va razganditi

Hai la culcarica, ca este deja tarziu. Noapte buna.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

urez si eu La multi ani, frumosilor copilasi Maya si Serban! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata

Va multumesc pentru urari, problema este ca suntem toti varza de virusati, mai putin tati..da nu se pune ca drac mort nu-i .
eu abia respri de tuse si alte cele, matei micutul de el este la fel, alexia are amigdalele f inflamate...> toti trei suntem pe antibiotic.
off iar am casa plina de sticle si sticlute cu medicamente, prea multe in utlima vreme...

andreea te-am sunat si ieri si azi, nu mi-ai raspuns.. te sun maine again

ina, esti intr-o ureche de te compari cu respectiva . pozele sunt facute in 2006- la casa, oare acum arata la fel?
crezi ca ea daca are toate cele aratate in poze este fericita?
de multe ori oamenii isi construiesc o anumita imagine despre ei in viata virtuala

taniasanatate!

meemsy te imbratisez cu drag

hapciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noah, ca ti-ai facut de lucru, Ina, ca mi-ai dat linkul ala. asa ca amu trebe sa te cert si sa trag concluzia pe care am tras-o si ieri: esti tare nedormita si clar intr-o pasa proasta daca ti se pare ca e ceva deosebit de capul acelei individe si cu atat mai mult, ca-ti este superioara.
Sincer iti spun ca nu am picat deloc pe spate la nimic din linkul ala. Casa e o combinatie de bun gust cu unele chestii pe care io le bag la categoria tzopisme si deci nu-mi plac. De ea personal nu-mi place absolut deloc nici ca fizic, nici ca aer. As zice la prima vedere ca e o persoana rece, calculata si extrem de complexata. Genul ala de om care mereu trebuie sa demonstreze cate ceva. Asta e impresia generala lasata de link. Intradevar unele mancaruri arata super bine. DAR cum, mai, sa faci poza la salam si la feliile de ardei???? M-a bufnit rasul, efectiv. Si ar mai fi multe de zis, da' ma opresc aici, ca e suficient...

Ma duc sa ma culc, ca m-am "inevat".

PS - Feli, inca nu m-am decis cu baletul. Poate trec in week-end sa vad daca mai au bilete.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput