*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Gandacel!

Hm, buna ideea cu blatul de tort in forma de tarta
bb_alinush, albumul tau nu e public.

Momentan doar am deschis albumele sa salvez link-urile

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' dragelor,

ma simt datoare cu niste explicatii, daca tot am pus paie pe foc :

Citat:
dupa ce v-am scris, am googalit dupa o reteta si am descoperit un blog al unei romance stabilita in state, m-am imbolnavit cite stie femeia asta sa bucatareasca

mi-a placut ca pune suflet si le piguleste si bibileste, totul arata apetisant, asta cere timp si daruire.

Citat:
ce fete frumoase are,

copii arata bine ingrijiti, cu hainute curate si calcate . si asta cere timp.

Citat:
ce casa, are
sincer, habar nu am ce fel de mobila are, mie mi-au sarit in ochi ordinea si curatenia, organizarea si obiectele aranjate frumos. timp, again.

si daca toate cele de mai sus de pot "aranja" ca sa dea bine in poza ( si casa, si rochitele) ei bine, asta nu se poate
Citat:
cite stiu fetele ei

este slaba ( nu cunosc circumstantele, poate ca este bolnava sau asa este felul ei, are gene bune ), deci pe langa faptul ca isi ingrijeste copiii, isi hraneste familionul cu bucate alese si ii tine si in curatenie, mai are timp sa arate si bine. toate astea, adunate, m-au impresionat. nu hainele, mobila, casa, etc. ci prezentarea.
de unde timp de toate frate? trebuie sa existe o explicatie.

eu o admir in continuare - cu toate rosiile pe care le-am primit de la voi .
si sper sa nu fiti subiective doar fiindca ma cunoasteti si sa incercati sa ma cocolositi, ca acu' vin la voi eeeeeee.

aveti voi o parere buna despre mine , dar nu uitati, sint si eu o "virtuala". poate am facut o impresie buna " pe vremuri" , acum cinci ani, dar dupa ce am nascut am avut parte de multeeee transformari ( fizice, psihice, comportamentale ) nu tocmai bune si de care nu sint mandra,s-au acumulat frustrari ( lipsa somnului, in primul rand)si m-am schimbat, din pacate. adica dintr-un boboc de fata am devenit un balaur/monstru. brrrr, citeodata mi-e frica de mine!

in final, chiar daca nu o cunosc, imi cer scuze fata de ea ca i-am disecat, fara sa vreau, viata personala si intimitatea, desi, se presupune ca atunci cind faci niste poze publice iti asumi si riscurile de rigoare.
na, unde dai, si unde crapa! eu cautam o reteta culinara, si dadui peste altceva.

si fiindca, cu unanimitate de voturi, toate celor carora le-am dat linkul ( au fost si multe care au preferat sa mi-l ceara privat ) au aceeasi parere ( ca sint tra-la-la si am nevoie de un dus rece sau un somn bun ) , ma declar oficial cu o doaga lipsa si ca urmare, ma retrag la depou ( si pun si placuta cu "out of service" na! )

va de o mie de ori

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Gandacel!
Te mai asteptam cu vesti cat de bine te descurci cu pruncii!

Roxi aoleu, reparare rapida la toti 3!

Alinus cool cu vacanta!

Soanso cam asa cu 2 copii, a fost greu la inceput cand era Nati mica si Silvia socata ca are o surioara, acum e frumos si bine, eu sunt f incantata ca am 2, mi e mi se pare nr minimimum acceptabil

Feli si eu prefer instantaneele, nu-mi plac posturile "pozate", nu-mi place "say cheeeeeseee"...

Alexandrina bafta la readapatarea la servici!

Ina eu n-am vazut link-ul si nu-s prea curioasa, mie mi se pare ca tu esti prea stresata sa le faci pe toate, poate daca ai fi mai relaxata si le-ai mai da si dreak cu scopul de a te simti mai bine nu le-ai mai observa asa.
Eu zic sa relax, si sa faci astfel incat sa combini ceea ce trebuie neaparat sa faci cu ceea ce faci ca moft/placere personala. Sa nu simti ca muncesti de dimineata pana aproape a doua zi dimineata si tot nu-s toate perfecte, cum le-ai visa.

Maria noi avem in parc giumbuslucuri o gramada contra cost dar am bagat reguli clare: se dau pe o singura chestie cu plata, la alegerea lor (rarisim pe 2, daca n-au mai fost de mult in parc), popcorn nu le cumpar ca fac acasa (am vazut eu dimineata cum goleau in aparat pungile cu popcorn gata facut), gogosi nu ca e prajeala gretoasa, reviste nu ca avem "bibliografie" o gramada pe acasa.
Asa ca nici nu sunt obisnuite sa ceara.
Iar daca mergem in parc cu copii pe care nu obisnuiesc sa-i dea parintii in jocuri contra-cost, nu cer nici ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

LA MULTI ANI MAYA SI SERBAN! O viata frumoasa va doresc, cu sanatate multa si infinite bucurii!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZ disperat: ce sirop de tuse seaca!
rezumat serbare:
1 parinte de copil
io cu 2 copii & ap. foto
anei ii cadeau aripile
andrei isi sparsese buza pe drumul spre serbare
ma rog, amandoi si-au spus poezia si a fost frumos.

Acu, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, sirop de tuse seaca si doza, ca sa ii transmit bonei.
ms

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Paxeladine, doza e scrisa pe cutie sau cauta prospectul pe net.
Alta varianta Sinecod.
La noi merge si Prospanul care e naturist, merge si pe tuse seaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

de la Lavi citire PAXELADIN si incercat cu succes in afara de PRIMUL EURESPAL.Paxeladin se da 2.5 ml, nu mai des de 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sarumana, fetelor! caut acu prospectul

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

CORNELIA, ROBITUSSIN JUNIOR sau varianta hummex, asta ne-a dat noua aseara la control in cazul lui matei, alexia face aerosoli.
sa va spun ce am facut acum, e clar ca nu mai gandesc limpede si m-am terminat cu nervii.
de cand ne-am trezit, am strans,dat papa, medicamente pe rand,diferite pentru amandoi, aerosoli,suflat muci, aspirat,spalat seringi,masca,despartit copii din lupta..si am vrut sa iau antib pentru mine si in loc de ala am luata a doua oara eurespalul, stiti cum ma simt acum? am vedera dubla si ma doare capul

La multi ani, Nicoleta!

ina ma ierti sper ca nu te-am suparat

va multumesc pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi de dimineata am aflat ca la serbarea de luni unde bufnita e ingeras ne trebe costum! Educatoarele habauce au uitat cu desavarsire sa ne zica, iar eu numa' la asta nu m-am gandit....

Asa ca pleeeeease, heeeeelp: are cineva costum de ingeras? Aripioare, bluza alba, chestii? Tare nu as pierde resurse utile pentru cumpararea costumului: timp de cautat si bani.

---

Roxi, eu am luat Eurespal, dar il credeam pasnic. Poate da asa stari ciudate la doza dubla? Hmmm....

Corapino, nu ma pricep la tuse pre bine, da' stiu ca atunci cand Sarah a tusit odat rau seara, sec, i-am dat HUMEX TUSE SEACA si a fost foarte ok.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput