*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Gandacel! Sanatate, putere si numai bucurii alaturi de copilasii tai minunati!

Unde-i link-ul cu perfecta? Nu-l vad in contul comun si tare as vrea sa vad daca am termen de comparatie .

Roxi, offf, offf, cunosc si eu zilele cu 2 pui bolnaviori, in care tot ce poti face e sa ii fugaresti cu medicamentele . Sanatate multa voua!

Lavi, bune si sanatoase reguli aveti. Dar daca ai, ca noi, un urlator teribil si o maimutica ce face numai ce vrea ea sau ce vede la frate-sau... Degeaba! Pot sa le povestesc pana n-am voce, tot nu ma aude nimeni. La noi nu merge decat distragerea atentiei deocamdata, mai precis comutarea ei pe ceva mai putin nociv. Sau umflatul pe sus si deportatul in masina .
Ma rog, hai ca nu-i chiar asa de rau, asta-i farmecul de a avea copii mici .
Ne-am trezit cu tati dupa cate o scena dintr-asta, in care trebuie sa fim tari pe pozitii si rai in fata inamicilor, ca ne dam coate si radem pe infundate: am ajuns sa jucam rol de oameni mari care nu-i lasa in pace pe copii sa faca ce vor ei, ba chiar ii mai si pedepsesc . Avem ambii amintiri din epoca asta, dar de pe partea cealalta a baricadei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145973

noi am fost dar sunt prea cheauna, am vrut sa va spun dar am uitat, e extraordinar de interesant si s-au distrat copii. noi am fost miercuri sera, anais a fost la brutarie si andrei la trenuleet si amandoi la pictura pe rame. am plecat si cu biscuiti de-acolo, facuti de fi-mea.
copiii super incantati
a, plus: masina de pompieri,smurd si alte alea reale, ii lasa pe copii sa se urce in masini. pacat ca 13 e ultima zi :(

noki, eu am cate ceva de la ingerul meu (resp. aripi & coronita). bluza e muradara de ciocolata si n-am timp sa o spal azi :(, cu fustita nu s-a imbracat dar exista, e bricolata de mine pe la 3-4 noaptea, asa ca la finisaje sta mai prost (adica merge cu bluza pe deasupra). daca te intereseaza da-mi tel

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

* fusta n-a fost purata pt ca fi-mea n-a mai avut chef, bluza era suficient de lunga sa nu i se vada chilotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki bluza/tricou alb simplu n-ai?
Daca nu ai iti aduc eu diseara ceva. Recomand maneca scurta pt ca de obicei la serbari e f cald.
Eu am bricolat aseara costum de floare de gheata

Daca te intereseaza bluza alba in completare la tinuta Corapinei da-mi un semn azi pana in ora 4 de preferat. Ca azi avem de la 5 serbare

Cu maneca scurta Nati are vreo 3 albe, plus 1 maieu cu bretele. Sau rochita alba complet, dar daca fusta Corapinei e "cu tematica" ingeras atunci mai bine fusta.

Mergi la inceput

bluza n-am cand s-o spal pt ca azi merg la party la firma. si, in legatura cu asta, sa-i dea DD sanatate celei care i-a sugerat andei ideea de "stefania din oraselul lenes" - cu o investitie de 35 de lei mi-am facut si costumatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu....ratai ziua poetului....de luni margelesc de zor si numai pe la 2-3 noaptea ma culc, nici n-am mai apucat sa deschid comp. Mea culpa, deci

Anda cu scuzele de rigoare pt intarziere, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Petrecere frumoasa, banuiesc ca maine se va desfasura

Ina care e femeia aia perfecta despre care se vorbeste in propozitie, s-a dat vreun link ceva, l-am ratat eu?

Corap la noi siropul de baza e PROSPANUL, pt orice fel de tuse. Singurul care da roade. Asteptam pozele cu peruca roz

La multi ani si celorlalti sarbatoriti, sa fiti sanatosi si voiosi!

Fug la cofetarie sa-i dau Mirunei comanda de tort, apoi ma intorc la brizbrizurile mele. Va pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxiut obossit, draga de tine! ingrijirea copiilor in sine este un job destul de greu, sa-i mai ai si bolnaviori...of!
sanatate rapida!

haide mai, cum sa ma supar, de ce?

dupa o toamna lunga si frumoasa ( acum citeva zile am vazut cucuone in papuci) la noi a nins de ieri, este ca o feerie totul, superb-superb.
sper sa gandesc tot asa dupa vreo inca 5 luni de zapada
ieri dupa-amiaza i-am tinut pe-afara ca sa se bucure si ei de zapada, rachie a fost super incintata dar bobby nu prea, de abia am reusit sa curat putin zapada din fata garajului, ca a si vrut in casa. barbatului i-au luat 4 1/2 sa ajunga la job si 3 1/2 la intoarcere( erau drumurile mai curatate) adica aproape o zi de lucru.

mada iti trimit pm

La multi ani Ganda!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, si eu as dori link-ul cu pricina, te rog

Si ai vostri copii reactioneaza vizibil la cafeina din ciocolata?
Azi mi-a facut Cristi ca expresul prin dormitor vreo ora si jumatate inainte sa se culce, desi era rupt de oboseala dupa serbare & fugareala de dupa. Acum am descoperit o treime de mos de ciocolata lipsa - banuiesc ca de aici i se trage. N-ar fi prima oara cand vad ca putina cioco il da total peste cap...

Mergi la inceput

ai mei la cioco n-au nimic - ana a mancat aseara jumatate de mosh (auci :( ) daaaaaaaaaaaaaaaaaar a mancat o data o acadea si nu ne-am mai inteles cu ea... de fapt au mancat amandoi si au facut ca avioanele.
asa ca la noi in casa, in materie de dulciuri ciocolata rulz. incerc sa nu faca excese (ca aseara). nu stiu cat imi reuseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna seara!
multumim de urari, sa vi se intoarca inzecit gandurile bune

MAYA, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita! la multi ani!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput