*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
La multi ani, Nichita!
sa cresti mare, sanatos si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Ina , hai curaj ca nu e asa grav cum spui tu! Ai o familie super, doi copii frumosi si un sot care te iubeste asa ca lasa sarmalele si alte cele si nu te mai necaji 
Roxana, multa sanatate Alexiei 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Corapina unde ai gasit tu glob de-asta bi-stare ca eu nu ma pot hotari sa cumoar cu harta fizica sau politica. Cu ambele ar fi ideal :)
Ina869 spune:
| Citat: |
| Ina de ce pisici sa ne comparam cu altii? Eu sunt multumita cu ce sunt, ce am si ce pot sa fac iar tu ar trebui a fii la fel: ai o casnicie armonioasa, doua comori de copilasi, o situatie materiala linistitoare, nu duci grija zilei de maine. Muncesti toata ziua pentru copii, casa, familie ba chiar si firma, ce mai vrei, sa dormi 10 minute pe noapte? Ca sarmaua ta e mai colturoasa decat a bloggeritei... ce mai conteaza?! |
Lavi, m-ai binedispus de dimineata, esti o bezea!
ma compar fiindca numai asa stiu cam unde ma situez, alta scara a valorilor nu am acum.
| Ina, asa-i omul, nemutumit in permanenta. Cele scrie de Lavi nu le mai repet, eu incerc zilnic sa ma bucur de ce am, chiar daca e greu si-mi doresc mai mult |
da, da ai dreptate cu nemultumirea.
dar eu sint nemultumita intotdeauna numai de mine, nu neaparat de altii. sint cel mai mare critic al meu, in permanenta cu gura pe mine. Fetelor dragi, eu sint foarte multumita cu ce si cit am, este tot ce am visat si mi-am dorit vreodata si chiar mai mult de-atit, ma refer in primul rand la copii si barbat.
nu sint multumita de CIT dau familiei mele, mi se pare ca sint nedemna de ei. robotesc si acord din timpul meu foarte mult numai pentru familie si rezultatele nu sint spectaculoase. deci ideea este ca se poate sa faci si mai mult de-atit, asta am vrut sa spun, iar eu mai mult nu pot. incerc sa fiu rapida si sa rezolv totul, reusesc de cele mai mult ori, dar nu excelez de fapt la nimic, aici este buba. casa este ingrijita, mancarea comestibila, copiii arata bine, totul este bunicel spre bine, dar nu foarte bine spre perfect.
Ioana,
eu nu am pareri de rau vizavi de acea femeie, scuze daca asa s-a inteles, am numai admiratie, multa admiratie.si de acrod cu tine ca deprinderile prin bucatarie ti le formezi in ani si ani de practica. ar trebui sa am mai mult randament, ar trebui sa se vada mult, altii cum pot?
si am 'descoperit-o " pe femeia asta care se pare ca exceleaza la toate/tot , si nu cred ca are ajutor din exterior. deci se poate si mai mult, si mai bine. iar eu as vrea sa-mi gasesc resursele, as vrea sa gasesc reteta sa pot face la fel, bunavointa din partea-mi exista.
Orlando la multi ani!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Noki_Lara spune:
| citat din mesajul lui Ina869 casa este ingrijita, mancarea comestibila, copiii arata bine, totul este bunicel spre bine, dar nu foarte bine spre perfect. |
Ina, eu mereu am trait cu realitatea ca nimic nu e perfect, chiar daca din exterior asa pare. Deci faptul ca tu tinzi catre perfectiune este un lucru care mai degraba in loc sa-ti aduca realizari si urcari in treptele catre aceasta, mi se pare (mai ales pe fond de nedormit si oboseala) ca duce mai mult la rau decat bine.
Asa ca eu as zice sa lasi tintele extreme de perfectiune si sa te impaci cu ceea ce esti si ceea ce faci (ca esti si faci fooarte bine, trust me).

Poze cu noi
1 si 2 Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
La multi ani, Nichita!
Sa cresti mare, sanatos, sa ai o viata luuunga si senina!
Anda, sa-ti traiasca poetul cel cuminte, iubitor si fermecator!
La multi ani si lui Orlandos de Madutza! Mai stiti ceva de ei?
Alexandrina, wow, deci ai reinceput serviciul! Cum a fost readaptarea & reintegrarea?
Oooops, se pare ca am ratat urarile pentru mezina care a facut deja 2 anisori! Toate cele bune, Maria
& Alexandrina! 
Roxi, sanatate multa puilor si tie multa putere!
Coralia, poate era Andreea doar infrigurata, de aici si somnolenta. Altfel o stim cat de energica poate sa fie ![]()
M-ati omorat cu discutia despre mama-face-tot-perfect
. Eu una sunt fericita daca reusesc sa tin dreapta linia de supravietuire.
Aaaa, sa nu uit: doar nu era sa fim noi unicii care fac serbare la gradinita. Ne-au interzis-o directiunea & inspectoratul. Asa ca mosul va veni ca peste tot, pentru copii si cameraman
. Sunt curioasa cum o vor percuta copiii.
Chestie care mi-a taiat si tot curajul de a mai organiza vreo adunare cu copii de ziua lui Cristi ![]()
corap spune:
Lavi, ma interesez la pers care a facut cadoul si iti spun!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
corap spune:
CAREFOUR Feeria. La raionul de jucarii. 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Mihaelutat spune:
Pentru ca doamna Anda nu binevoieste sa raspunda la telefon, ca sa urez prin viu grai, folosesc calea undelor sa ii urez marelui poet si copil sa fie sanatos, sa se bucure de viata si de mama lui, sa fie puternic ca Spiderman si iute ca McQueen.
Pupam mama si copilul.
in ceea ce priveste perfectiunea versus eu insami, precizez ca am o incredere in mine exacerbata astfel incat pentru mine eu sunt perfecta si nimeni nu e ca mine. Asa ca Ina lasa gandurile negre ca pentru familia ta si pentru tine tu esti cea mai buna.
Mita egocentrica
bianca_mo spune:
la multi ani, NICHITA! sa fii fericit, vesel si iubitor, sa iti croiesti un drum bun in viata!

la multi ani, ORLANDO ANDREAS, sanatate si fericire!
la multi ani, cristina negara!
ROXI, iti doresc multa putere, sanatate tuturor!
spor in tot ce faceti, sanatate multa si un gand bun tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban