*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,
Cu intarziere fac si eu niste uraturi :

La multi ani Flavia!Mara sa/ti traiasca puiutii ,sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!
La multi ani Mateea!cu bucurii si impliniri

Nic cel cumintel si dragalas La multi ani!Anda ai un baiat asa cuminte ca ma tot mir ca exista si asa ceva

Roxi te cred ca ti-e greu....mai ales daca stai singura cu ei iar perioada cand sunt bolnavi...intr-adevar si mie imi vine sa-mi iau campii...

Maria nu sunt nici pe de parte experta in fashion..drept e ca nici nu ma pasioneaza deloc,in schimb imi place sa vad femei bine imbracate prin poze sau prin filme la televizor ...Acum referitor la imbracatul la cheful dat de firma..banuiesc ca sunt multi tineri pe la voi prin firma ..si in general (din experienta chefurilor avute cu cei din firma unde lucrez eu) nu prea se imbraca lumea super elegant(gen nunta)...deci ceva fusta cu un sacou si camasa sau pantalon daca fusta nu vrei e ok...

De vreo 2 saptamani ...Andreea mea mi se tot plange ca ii e frig...ori in casa eu fac min 22 de grade..ea care nu suporta mai cald de 20 de grade in casa acum e la cealalta extrema..si asa dintr-o data...pe langa asta una doua imi zice ca ii e somn..De ex ieri a fost cu tati in centru la carusel dupa gradi.totul ok pana cand a ajuns acasa si a inceput sa faca niste scheme de genul mi-e tare somn,vreau in pat si nu era decat 6 seara...I-am zis sa mearga sa doarma daca ii e somn,s-a dus in pat,a stat vreo 20 de min apoi a venit in bucatarie si nu a adormit decat pe la 9 jumate seara jucandu-se nonstop.. habar n-am ce se intampla...daca chiar ii e somn s-au face asa ca sa ne atraga atentia.Nasol e ca ea se trezeste dimineata mai nou inainte de 6 si mi se pare ca doarme cam putin noaptea...

Ina daca tu te simti complexata...apoi nu stiu ce sa zic...pai ai singura grija de copii, de casa(care am inteles ca nu e chiar mica)... chiar ca te poti considera implinita si bucuroasa ca ai putut realiza atatea.

M-am placintit tare..am recuperat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna dimineata!

Imi pare rau ca n-am mai intrat, le urez cu intarziere Flaviei si Mateei La multi ani fericiti!

Cristina Negara, La multi ani, multa sanatate si numai bucurii!

Nichita, la multi ani, sa fii vesel si sanatos si sa-i aduci mamei tale multa fericire!

Mara, Gabitaco, Anda, sa va bucurati de copilasi si sa-i cresteti mari, echilibrati si fericiti!

Noi suntem (mai) bine, Maya a fost iar racita, febra, tuse, etc, nici nu mai stiu a cata raceala e, din mai, de cand ne-am intros in tara. De data asta n-am mai luat si noi, tot a fost bine, ca am putu suporta mai bine dispozitia ingrozitoare in care s-a aflat donsoara.
E adevarat ca e prima ei iarna la frig (cu exceptia primeia, cand n-am scos-o prea mult din casa, ca a fost ger mare in anul ala), asa ca nu ma ingrijorez, da oricum...

Maria, suna super ideea ta cu tunica plus pantaloni, cred ca ti se potriveste, probabil din cauza tunsorii. Spor la cumparaturi, nu te gandi ca nu mai porti hainele alea, ca le mai poti imbraca la serviciu din ianuarie,

Ina, de acord cu ce a spus Lavi. Eu zic sa dormi bine, sa te rasfeti cu ceva si sa faci o lista cu 10 calitati ale tale si s-o lipesti undeva la vedere. Facutul de comparatii cu altii e cale sigura spre deprimare, de altfel nici nu avem tendinta sa fecem asta in momentele in care suntem cu moralul sus

Roxi, iti doresc putere multa, hai ca mai e putin si se termina si cu bolile si cu dependenta. Copil mai dependent de mama decat Maya n-am cunoscut si uite ca de ceva timp prinde aripi, poate respira si fara mine.

Coralia, stiu ca senzatia asta de frig in ciuda caldurii din casa are legatura cu lipsa de iod, nu stiu daca e cazul la Andreea. Acum cu sarea iodata e mai putin probabil, dar cand eram noi mici daca luam iod trecea.

Bloguri culinare, n-am rabdare de loooc. De vreo luna gateste numai mnealui, chiar se plangea ieri ca vrea o pauza .

Maya nu-si doreste petrecere anul asta ( de altfel chiar de ziua ei nici nu se putea, la cum tuseste), vrea sa ii fac eu tort si sa fim numai noi trei. In seara asta primim un pachet urias din germania (incluzand o motocicleta electrica, ati ghicit, roz) si nu vrea nici un copil prin preajma ei, cred ca asta e motivul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI, DELICATULUI,FRUMOSULUI SI SENSIBILULUI NICHITA!

proadelina,coralia, mihaela80 multumim!

alinush,super rochia!

ina si lavi,fete inimoase

si andrei e dependent de mine,sa vedem cat tine.merg cu el agatat de un picior.

flavi prefera mancarea de la gradi,nu prea mai mananca acasa.gatitul meu sanatos se duce pe apa sambetei....
serbarea cred ca va fi fara parinti....asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am vazut saptamana trecuta pe tvr o emisiune eco, era o firma care venea si colecta contra cost hartie.Imi amintesc doar ca aveau niste cutii montate pe bicicleta.A vazut cineva emisiunea?cum ii gasesc ? pe net nu prea am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumim, foarte dragute urarile, sunt impresionata, mai ales ca anul asta eu am urat foarte rezumativ tuturor, recunosc.

nichita s-a sculat dimineata, a iesit din camera cu ochii carpiti si pijamaua intr-o rana si m-a intrebat unde e petrecerea, unde sunt copiii? cam dezamagit ca petrecerea e in alta zi, nu azi.

cadoul cu puzzleball i l-am dat de aseara si a fost un esec. piesele sunt cat unghia mea, m-am chinuit ingrozitor sa fac un sfert de glob, copilul nu a putut participa decat cu privirea, este foarte greu de facut. sper macar cand l-oi termina sa-i placa, el asteapta sa-l termin. a recunoscut si el , saracu', ca nu ma poate ajuta... am crezut ca globul are piese mai mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri nu cumva sunt astia? http://www.copaculdehartie.ro/
Noi ducem hartia, sticla si pet-urile la tomberoanele de colectare diferentiata din cartier.

Miha80 un pupic pt Maya !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda mi-a stat pe limba sa-ti spun dar am zis sa nu te dezamagesc. Am zis ca poate-poate tie iti iese mai bine fiind mai indemanatica decat mine & Virgil .

Noi avem un glob puzzle cu printese, este o jucarie-porcarie dupa parerea mea. Numai un adult poate sa-l faca (mai nou si Silvia se descurca cat de cat dar nu total). Sa vezi ce "distractiv" e sa pui ultimele piese, cand pui intr-un loc iti crapa in altul.

La sfarsit iti rezulta un fel de minge foarte fragila. Iti pare rau sa-l strici. Daca iti tii nestricat prin casa "tine" pana cade de la o inaltime oarecare. Eu o sa cumpar cu glob adevarat, am vazut cu 50-70 RON in Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, ai PM de la mine. Daca nu raspunzi la el, iti mai cumpar un glob! Unul cu printese, vorba lu' Lavi!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andrei a primit de sf andrei un glob de-adevaratelea - a fost mare succes, e fizic cu lumina stinsa si politic cu lumina aprinsa. eu zic ca merita sa ai un glob pamantesc in casa!
la globuri-puzzle & puzzle 3d eu nu ma bag, ca numai faramite de-astea nu mai am prin casa, ca in rest de toate!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Va salut scurt de la servici, voi scrie mai des cand voi avea computerul meu.

pentru toata colectia. Imi pare rau ca n-am fost alaturi de voi la aniversari, nici macar nu v-am citit. Am avut de terminat un site, apoi am inceput readaptarea la munca, copiii se tin scai de mine cand ajung acasa... dar sunt bine, chiar odihnita as putea spune.
Mihai e fascinat de luna cadourilor si-a dulciurilor: a profitat la ziua lui sora-sa, la Mos Nic, ieri l-au serbat la gradi, si mai are de bifat ziua oficiala si Mosul mare.

Orlando, Nichita - Fie ca viata sa va dea sansa de a depasi asteptarile parintilor vostri!

Cu drag,

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput