*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi
sint binisor, incepe sa fie din ce in ce mai distractiv cu pufosii mei, adica mai multa veselie decit smuls parul din cap

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani lui Nichita drag, frumusel si intelept, bun si politicos sa ai o viata lunga si senina, sa fii sanatos si sa-ti indeplinesti toate pasiunile si talentele!

La multi ani Orlando-Andreas! Multa sanatate si toate cele bune! Madutza poate mai treci pe la noi cu vesti despre voi!

soanaso sa aveti zile fericite in noua locuinta!

Ina de ce pisici sa ne comparam cu altii? Fiecare are talentele lui, putintele lui si neputintele, conditiile de viata, ocaziile si necazurile lui.

Eu in veci n-as putea face bricolajele Corapinei, Andei si ale lui Noki, mancarea sora-mii (ca sa nu mai zic ca sora-mea da pe afara de talente care la mine sunt de la mediocru in jos - desen, muzica, indemanare manuala), n-am cariera altora care n-au copii sau nu petrec prea mult timp cu ei, samd. Da' organizez excursii faine

Eu sunt multumita cu ce sunt, ce am si ce pot sa fac iar tu ar trebui a fii la fel: ai o casnicie armonioasa, doua comori de copilasi, o situatie materiala linistitoare, nu duci grija zilei de maine. Muncesti toata ziua pentru copii, casa, familie ba chiar si firma, ce mai vrei, sa dormi 10 minute pe noapte? Ca sarmaua ta e mai colturoasa decat a bloggeritei... ce mai conteaza?! Va fi buna si se va manca cu pofta.

Alinus si eu sunt fana Promod , dar nu sunt la noi toate modelele de pe site. Si in clasicul stil cred ca au un 25% adaos (ca si Zara) dar asta este, eu n-as cumpara online fara sa probez.
Frumoasa rochita!
5 petreceri de Craciun? Olala! Unde atatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi multi ani cu sanatate ,Nichita!
Sa iti dea domnul drum bun in viata, o copilarie traita la maxim, noroc si fericire.
Andreea sa iti aduca numai bucurii micul tau flacau

La multi ani, Andreas!

la multi ani,CristinaNegara!!! am vazut site-ul tau wow wow ce bine este facut, felcitari!!!

ina asa este noi oamenii traim din comparatii, asa pot sa spun si eu ca am vazut familia aceea din america cu multi copii care are show la tv.Si se descurcau fara ajutoare, in fiecare sta puterea sa isi descopere propriile posibilitati si sa gaseasca resurse sa urce. si eu sunt jos cu moralul de f multe ori, matei este atat de dependent de mine incat ma simt foarte neputincioasa pentru ca nu pot sa fac nimic si sa merg nicaieri. m-am gandit sa merg la psiholog sa ma invete cum sa fac sa il "despart " de mine.
Si eu admir mamicile care gatesc super( nu este cazul meu ), au casa bec pentru ele. si tu esti una din ele ina

eu sunt varza cu gatul si tusesc ca naiba, laexia a ratat serbarea de azi de la gradi, iar zace si se simte rau, nu stiu ce are copilul asta..acuza stari de greata, nu mananca cred ca trebuie sa ii fac analize.mama iar s-a imbolnavit, matei a inceput sa tuseasca de azi...
pup
deja urla alexia ca ii vine sa vomite, morrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi sanatate multa Alexiei! Si eu zic sa-i faci mai multe investigatii, eventual sa o mai duci si la alt dr.
In ceea ce-l priveste pe Matei - cred ca dependenta e normala la varsta lui, eu zic sa-l lasi in pace ca independent va deveni singur cand va simti si dori el. E adevarat ca ti-e foarte greu, dar zilele "bebelusiei" lui sunt pe terminate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la muuuuuuulti ani, mateea!
la multi ani, elise!
fetite frumoase, sa cresteti mari, sanatoase si voiose!

la multi ani cristina! (unde-i site-ul? probabil prin contul comun in care n-am ami intrat de 100 de ani!

la multi ani, nichita, sa traiesti si sa cresti fericit!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani frumosi si sanatosi, Nichita! SA fii mereu lumina vietii mamei tale, sa o umpli de veselie si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, petrecere frumoasa! Stiu ca aveai oareshce regrete ca petreceti acasa, dar cred ca pt Nic va fi mult mai placut! (chit ca vei avea casa dezastru ulterior)

Ina, asa-i omul, nemutumit in permanenta. Cele scrie de Lavi nu le mai repet, eu incerc zilnic sa ma bucur de ce am, chiar daca e greu si-mi doresc mai mult. Nu zic sa nu visam la mai multe, dar uite cati au probleme adevarate, copii cu boli grave, parintii ei insisi bolnavi si neputinciosi si alte nenorociri. EU zic ca oboseala s-a acumulat la tine si-ti faci probleme degeaba.
EU sunt de ceva vreme fana a blogurilor culinare, e un fel de refugiu al meu. Poti invata multe din ele, fara pareri de rau. SI-ti mai spun o treba - blogurile astea s-a nascut din experimentarea unor retete deja probate, nu a reinventat nimeni bucatareala

Roxi, sanatate multa, multa! Sper sa dai de capat problemelor Alexiei. Tie ca sa-ti creasca rabdarea.

Maria, iti faci prea multe probleme, eu m-as imbraca in clasicul costum negru si cu o bluza deosebita, asa ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Anda- ce concluzii aniversare a tras poetul la prima ora a zilei? E happy?

Ina- e clar ca esti nedormita si intr-o stare de deprimare. Pai daca TU te plangi, altii care nu au nici pe sfert calitatile si situatia ta (din toate punctele de vedere, atat familiala, cat si materiala si spirituala)...aia ce sa mai zica?

Cat despre mancarea romaneasca, eu personal nu percutez. Adica imi place s-o mananc la persoane cu adevarat pricepute la gatitul lor in stil traditional, dar ca sa am eu ambitii sa fac asa ceva...no way. Nu am facut in viata mea sarmale sua ciorba de burta si nici nu cred ca voi face...adica numai daca trebe sa raman in Bucuresti de Craciun. dar fara vreo pretentie de a iesi nu-stiu-cum. Recunosc ca prefer bucataria asiatica si mediterana.

La mine in birou e ger, iar eu sunt cu rochita cu maneca scurta - tricotata, e drept, dar tot cu maneca scurta e. Noroc ca mi-a dat sefa mea cea draguta un sal, ca altfel deveneam statuie.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, sanatate multa la tot poporul! Tare greu trebe sa-ti fie.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

LA MULTI ANI NICHITA!!! Multa sanatate, bucurii si sa ai parte de cele mai frumoase surprize in viata!!

Andache, sa-ti traiasca voinicul si sa-ti aduca numai bucurii!

Cristina N. LA MULTI ANI cu sanatate si multe impliniri!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Roxi, si s-auzim vesti bune cat mai curand!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput