*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Maria, clasica rochitza neagra sa traiasca plus cateva accesorii care sa faca contrast!

Colectia de anul asta de la Promod ( parca e si in Ro) este tare frumoasa, pret atragator si lucrusoare ce pot fi purtate si apoi, schimbi doar accesoriile !

Eu mi-am luat rochita asta: http://www.promod.fr/robes/robes-habillees/robe-dentelle-et-volants-noir-R7200170001.html pt una din cele 5 end of the year party la care trebuie sa ma duc . Eu imi gasesc mai greu mai ales aici in Olanda unde cele mai mici donsoare masoara 1h80.
Si ca o preferinta personala: Karen Millen collection... mai ales ca au masuri mici, ceea ce e o raritate!

Ileeeee ai fost pe aici si nu ai dat un semn????? Imi pare bine ca ti-a placut olanda, haga da, e unul din cele mai frumoase orase de aici! Veniti sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Flavia,Mateea sa aveti o copilarie lipsita de griji.

multumesc de urarile de casa noua ,e super ... nici nu ma gandeam ce mult poate conta pt confort, intimitate, o camera in plus, Sorana e fericita si noi la fel

Maria, nu gasesc incarcatorul de la aparatul foto ( de fapt nu gasesc multe) .
poti merge la petrecere cu un costum clasic deux-pieces cu fusta si sacou cambrat.

nus ce sa fac cu vaccinul "porcesc"- la mine la servici ne fac gratis ... ce ma sfatuiti???
din pacate se raspandeste si in cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

anda,soanso, multumim frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Un sincer La multi ani! pentru Mateea si Flavia, zile multe, senine si fericite.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, multumesc, si multumesc

Alinush, dragutica rochia ta!

Maria-Alexia, eu te vad intr-o rochita de iarna (sweater dress) simpla pana deasupra de genunchi, culoarea visinei putrede, cu colanti negri mati, si botinele tale cu toc, plus niste accesorii care sa iasa un pic in evidenta, set lant-bratara cercei, eventual metalice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara la multi ani!

Gata, in sfarsit am trimis invitatie cu pozele de la intalnire. Enjoy!

Noki mai mergeti la balet? As incerca sa vin si eu cu Ilinca, desi nu are rabdare deloc. Tine mai mult de o ora?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am deosebita placere sa fiu prima care ureaza poetului de colectie, inegalabilului si unicului blondin delicat, frumusel, istet si maaare figura, Nichita, un la muuulti ani plini de bucurii, impliniri, masinute si iubareala!
Ando, sa-ti traiasca baietelul cel mult adorat si sa va bucurati unul de celalalt pana la adanci batraneti!

Madutza, nu stiu daca mai citesti, La multi ani lui Orlando! Sa fie norocos si sanatos!

CristinaNegara, la muulti ani plini de bucurii-garla, de veselie, noroc cu caru' si sanatate din belsug! Sa fii iubita de familionul tau frumos!

Satul de Craciun - ehehehe, maica, ma dadeam io rotunda ieri ca ce bine a mers treaba si cat am bricolat, iar azi am ajuns la capitolul finisaje exterioare de casute si m-a palit disperarea. In ritmul asta termin la Craciunul viitor.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, foarte frumoasa uratura, multumim mult!!!

eu nu am facut NIMIC la sat. dap. ma voi apuca in forta dupa ziua lui nichita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

CrisN, La Multi Ani si multe, multe impliniri! Sa fi fericita in mijlocul celor dragi si sa te bucuri de afectiunea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani poetului colectiei!
sa ramai un vesnic romantic, bun , iubit si adorat!

CristinaN la multi ani si sanatate!

sint franta ( se pare ca asta-i starea mea naturala de fapt ) aseara pe la 10 m-am apucat sa fac sarmale, soata s-a uitat la muntele de carne si foi de varza si a stat sa ma ajute sa rulez, chit ca la 3:30 dimineata se trezeste. gestul lui a fost atit de romantic si frumos, incit nici macar nu m-am mai suparat cind am constatat ca varza pusa de noi in toamna nu era inca murata ( desi l-am rugat s-o guste) si sarmalele nu s-au putut rula cum trebuie. spre fericirea lui am facut sarmale ca in Banat, mai maricele, insa azi m-am dus si am luat varza de la piata si am facut sarmale "ca la bucuresti" adica micute si delicate . mi-au iesit cca 200 buc, ca de sarbatori avem musafiri si nu vreau sa stau numai in bucatarie, maine execuut o super ciorba de burta, daca voi reusi intr-o noapte sa fac cozonacii si intr-alta o salata de boeuf si friptura ma declar multumita.

Mai fetelor, sint cu moralul la pamint.
dupa ce v-am scris, am googalit dupa o reteta si am descoperit un blog al unei romance stabilita in state, m-am imbolnavit cite stie femeia asta sa bucatareasca , ce fete frumoase are, ce casa, cite stiu fetele ei, este femeia ideala, ce mai! m-am uitat la pozele ei, la filmulete, nu o cunosc dar o admir din tot sufletul meu de femeie /mama/sotie.
daca vreti link cu poze spuneti-mi si le trimit in ct comun, ca sa vedeti si voi ca nu exagerez. eu ma umflam in pene cu niste sarmale si o amarita de ciorba de burta, astea sint kk-tele, m-am desumflat si plec la culcare cu coada intre picioare, ma simt atit de coplestia de ce-am vazut, atit de mica si inutila pe pamintul asta.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput