*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
flavi se descurca f bine cu rolele.avem si patine,dar nu le-am incercat inca, pentru ca nu am avut timp de mers la patinoar.zilele urmatoare...

ilenutza, ioana,,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mitza, ce scrii tu e reactia normala dupa ventolin... agita mult copiii. eu lui vlad i-am facut de 2 ori pana acum, prima data i-am starnit o criza de tuse, a doua oara a tusit pana si-a varsat mucii. nu cred ca-i mai fac. as vrea sa vorbim, sunt curioasa ce motive l-au determinat pe dr vostru sa va recomande inhalatiile. te-as suna mai tarziu dar mai bine da un semn cand poti vorbi.
pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02
Cred ca nu e cazul sa te imbraci stil nunta, nici elegant - sobru stil interviu. Mai degraba ceva elegant-relaxat-accesorizat-sofisticat daca te pricepi. Eu nu ma prea pricep la accesorii si sofisticari ...

Lavi, fix fix asta mi-as dori, dar... nu ma prea pricep.
Ma gandeam la eternii pantaloni negri si cu vreo bluza-rochie mai spectaculoasa, evtl o tunica din matase cu imprimeu puternic. Asa scap ieftin .
Ei, ce ziceti?

Si tot Lavi: mi-a iesit painea si cu drojdie proaspata . Puneam eu prea multa drojdie si apa nu era calduta, asta cred ca-mi era gresala. Si am facut si pizza din acelasi aluat - din 3 masuri de faina ies 2 pizza mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mimi-dummy chiar tu ai facut torturile?
Frumoase fetite ai, iar Erika e dulce-dulce. Sa va traiasca!

Meems vazut poze cu draguta de Rianna si pomul foarte reusit.

Maria ma bucur cu painea!

CristinaN e ziua ta? La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Xandra sunt pe faza daca vrei sa vorbim. Azi dimineata a fost ultima tura de Ventolin, acum mai avem 5 zile doar Flixotide. Slava cerului ca e foarte bine, sa vedem cat il tine. La noi a fost cam o luna de tuse aproape in continuu. Adica tusea cateva zile, fara febra si nici muci semnificativi, dar nu trecea nici cu mama siropului. Incepa cu tuse productiva, bagam aerosoli cu ser doar si eurespal sau ambroxol, dupa cateva zile parea ca e ok si pac incepea tusea seaca, aproape continua, inclusiv noaptea. cel mai nasa a fost de ziua lui, cand am rata si iesirea la munte, si-a revenit cam in 4 zile si apoi a inceput din nou cu crizele de tuse seaca noaptea. de data asta nu a mai functionat nici un sirop, aerosol cu ser, ceai de ceapa, suc de ridiche etc. Asa ca ne-am dus la dc. S, ca deja pediatra era depasita, zicea sa il bag pe antibiotic. Asa ca S a zis ca e bronsita, agravata de la tona de siropuri care l-a zapacit, si ne-a dat doar aerosoli cum am zis. acum dupa ce termin flixotide trebuie sa ii fac analize de imunitate, exudat si hemoleucograma si a zis sa mergem cu rezultatele sa ii dea ceva de imunitate dar numai dupa ce vede analizele. Va rog sa imi spuneti unde ati facut analiza la copii si a fost ok, fi-miu probabil va trebui tinut de 10 asistente.
In ceea ce priveste rezultatul alegerilor, sunt multumita, din motive pur personale, in speta pentru ca nu mi se schimba iar sefii in parg de sarbatori ceea ce ar fi presupus sedinte, inclusiv pe 30 si eventual, sau aproape sigur, schimbari la nivelul functiilor de executie, dat afara etc. Din punctul asta de vedere cel putin momentan sunt linistita. Motivele mele sunt pur perosonale si egoiste, nu comentez aspectele macro ca nu e nici locul si nici nu am inca o imagine de ansamblu.
Gata fug la treaba
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mitzo, din pacate mi-am schimbat sublimul telefon si am pierdut o gramada de numere din agenda, printre care si al tau. da-mi si mie pm cu mobilul si te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mitza analize - langa tine la IOMC se fac contra cost fara trimitere. Asistenta a fost foarte draguta si relaxata, vorbea cu Silvia, o intreba de una de alta in timp ce ii lua sange repede si cu indemanare. La Medicover copii i-au pierdut rezultatele iar la Romar nu vreau sa-mi amintesc, asistenta s-a pierdut sa ia sange unui copil, si-a chemat colegele, a fost un circ intreg.
In plus am inteles ca si laboratorul de la IOMC este foarte de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Asa am auzit si eu de IOMC. acum sa vad pe cine convig sa vina cu mine ca sigur pe George nu il iau ca lesina langa mine.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Flavia si La multi ani Mateea!
La multi ani Cristina Negara!

mitza, la analize tb dimineata, pentru vreo procedura de dupa-masa ma ofeream eu sa tin de copil. bona nu poate sa te insoteasca? daca nu, sa stii ca acolo sunt mereu cate 2 asistente (cel putin asa erau ca ultimele 2 recoltari ale noastre), le bagi ceva in buzunar la inceput si tzac-pac, se descurca ele ca numai cu copii urlatori au de-a face zilnic.

noi bagam si aerosoli si antibiotic pt ca am cedat nervos si eu si dr. Am fentat cat am putut, dar asta e. daca nu e bine nici asa, inseamna ca i-am dat degeaba si aerosolii si antibioticul, omul are polipi AGAIN...

Ziua lui nichita o fac acasa din motive evidente, legea salarizarii unice este dusmanul meu nr. 1 in acest moment. am cumparat pahare cu Cars, farfurii cu cars, servetele, tacamuri, fata de masa, afis si baloane, toate cu Cars. mai exista ceva cu Cars?
am zis ca nu-i mai iau nimic de ziua lui ca si-asa cheltuiesc mult cu partyul si sunt secata de bani, dar pana la urma nu m-am indurat sa nu-i iau nimic, i-am luat un glob pamantesc din piese puzzle concave, cred ca l-ati vazut prin librarii. abia astept sa-l facem amandoi maine seara. chiar pare interesat de planete in general dar si de nume de tari .

maria-alexia, eu nu pot sa-mi dau cu parerea, sunt mai multe variante, dar nu stiu ce ai in sifonier sa combinam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, taare mare nevoie am de ceva orientare. Daca mi-ai da 2-3 idei (link-uri, orice), numai sa fie gasibile prin magazinele noastre, as putea incerca sa vad cum le pot realiza.
Ce pot spune: as cumpara (investi ) in ceva lucrusoare frumoase. Dar sa fie cat mai versatile, urasc sa-mi cumpar haine pentru o ocazie si apoi sa nu le mai port niciodata. Ar fi cazul cu cizmele elegante, cu toc . De asta as prefera pantaloni, caci botine cu toc am .

Mergi la inceput