Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
Reallaura spune:
Neata.
Alysh distractie frumoasa astazi!! Sa ne pui poze! Felicitari pentru miscarile lui bb!! Fata mea mi-a tras si o portie de sugit deja O dulceata! Vreau sa fac si eu poze azi sa va minunati cata burta de 7l am!!
Belleane vacanta relaxanta! Pe cat posibil...Eu sunt la fel, nu ma pot relaxa sub nici o forma fara copil. cand trece asta??
CrinaAndreea eu am incercat Stodal si Oscillo, dar mi se par apa de ploaie. la Mirci nu merg homeopatele. Oricum siropurile de tuse mi se par vax. La noi cel putin. LA noi de mare angajament au fost aerosolii cu flixotide. sanatate multa!
Lorichclatite cu cioco, daca te auzea barbatemiu ca ma presa ieri sa fac si nu am cedat...cred ca iti faceam o vizita in Baneasa...
Miha buna idee cu ascunsul jucariilor nitel. Ce bine ca DAria nu vrea dulciuri, Mircea a descoperit tic-tacul cand eram eu cu greturi si imi luam cate 3-4 cutii odata, sa vezi ce tipa dupa ele: bobo, bobo!
Doloress ce varianta asta cu lucrul de acasa...aconomisesti practic timpul pentru aranjat/ drumul. excelent! poti face asta nelimitat?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata. Alysh distractie frumoasa astazi!! Sa ne pui poze! Felicitari pentru miscarile lui bb!! Fata mea mi-a tras si o portie de sugit deja O dulceata! Vreau sa fac si eu poze azi sa va minunati cata burta de 7l am!! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca |
Saru'mana iubita! Si felicitari Ilincutei pt sughit!! :) frumoase momente!
Si eu am burtik mare dar.....m-am uitat la poze si surprinzator: la 12 saptamani in sarcina cu Vlad aveam burta mult mai mare ca acum
Te pup! Poate gasimt o zi frumoasa sapt viitoare si ne vedem!
ALI, mami de Vlady si 12+
Reallaura spune:
Braaavo, Alysh inseamna ca esti bine! EU la Mirci pana la 20 s nici nu am considerat ca tr sa fac poze... Acum insa de la bun inceput am fost mare de tot
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
Adriana_78 spune:
Luminel, fiecare copil mananca diferit fructe, legume, carne etc.
daca ti se va spune ca suficient e doar un fruct pe zi, ce vei face? nu-i vei mai da in plus? sau daca trebuie mai mult, o vei forta sa manance, numai pt. ca asa scrie nu stiu in ce x carte sau copilasul din vecini mananca 5 fructe pe zi??
2 banane si un mar, parerea mea e ca sunt f. bine - fetita mea mananca mult mai putin, insa depinde de zi, toane, pofte etc. Nu-mi fac griji deloc ca mananca prea putin sau prea mult.
Doloress a zis f. bine -- bine ar fi sa fie si varietate, insa e cam greu, mai ales cu copilasii mofturosi (e si cazul nostru)
Doloress, n-am stiut ca Patrick sta asa mult timp la gradi. Ai spor la lucru de acasa deci, iti ramane timp si pt. tine, asta e fain.
Belleane, ma bucur ca va rasfatati cu o mini-vacanta.
Iti trimit pe PM numarul meu de tel. si poate ne vedem in Viena
Adriana
Luminel spune:
Adriana, am intrebat si eu, n-am dat cu parul...si nici nu m-am exprimat bine...nu cred ca se pune problema de mancat prea multe fructe (desi poate si la capitoul fructe s-ar putea ne lovim de zicala "ce e prea mult nu e bun")...ideea e ca pe unde am citit se vorbea de "portii" (cum zicea si Dolloress) si habar n-am cat reprezinta o portie de fruct...voiam doar sa stiu teoretic, cat ar trebui sa manance un copil...ca fiecare copil mananca diferit, ai dreptate...in ce priveste varietatea, acum iarna e cam greu (mai ales daca nu ai nici o situatie materiala prea roza)...ma gandesc ca bananele si merele sunt printre cele mai complete fructe dpdv vitamine si minerale.Din cand in cand o mai fac sa manance si cate o jumatate de portocala. Kiwi nu vrea deloc, decat suc si ala din cand in cand. Nu i-am mai luat pere, dar nici n-am mai gasit din acelea zemoase de care-i plac ei. La vara o sa fie alta viata...
Crina, la noi funtioneaza foarte bine Stodal, dar respectand c strictete indicatiile de administrare (adica sa nu inghita nimic cu 30' inainte si dupa). Eu altceva nu i-am dat...dar nici nu a tusit des...sanatate multa!
Laura, ce senzatie frumoasa trebuie sa ai cand o simti sughitand...mi-aduc aminte cu placere cand sughita Cristiana...si mama, mama ce des sughita!!!
Noi, cu jucariile, am inceput sa facem schimb cu verisorul Cristianei de 2 ani jumate'...cand se satura unul, le ia celalalt...
Stefany, asa face el kk de cand e sau mai de curand?...incearca o deparazitare, Cristi cand are giardia face mai mult si mia des...
Week-end placut!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Luminel, scuze, ma bucur ca nu te-ai suparat, mesajele mele par uneori "dure", insa nu ti-am raspuns cu rautate , crede-ma!
Scuze inca odata!
Adriana
Luminel spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Luminel, scuze, ma bucur ca nu te-ai suparat, mesajele mele par uneori "dure", insa nu ti-am raspuns cu rautate , crede-ma! Scuze inca odata! Adriana |
Stai linistita, mi-am dat seama ca n-a fost cu rautate...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
CrinaAndreea spune:
Buna,
Ca sa fie treaba treaba, pana la ora asta nu mi-a mers net-ul.
Bogdan pare sa fie mai bine acum, nu mai tuseste decat foarte rar, si pana la urma i-am luat stodal, de fapt au luat ai mei ca au trecut dimineata pe aici, ca sa nu mai scot eu copilul afara.
Nu imi ajunge ca trag cu receala lui, acum mai trag si cu vorbele alor mei. Ca vezi doamne las copilul fara tata, ca nu va fi un copil normal daca nu va creste cu ambii parinti langa el.... exact ce imi doream sa aud. . Chiar nu ii pot intelege, avand in vedere ca ei stiu foarte bine situatia noastra. Ce ar trebui sa fac? Sa raman cu el doar pentru a avea copilul un tata langa el? Mai ales ca nici cu copilul nu se purta bine, din contra il enerva prin tot ce facea... Plus ca mi-a spus clar ca lui nu ii plac copii mici.
Luminel spune:
citat din mesajul lui CrinaAndreea Buna, Ca sa fie treaba treaba, pana la ora asta nu mi-a mers net-ul. Bogdan pare sa fie mai bine acum, nu mai tuseste decat foarte rar, si pana la urma i-am luat stodal, de fapt au luat ai mei ca au trecut dimineata pe aici, ca sa nu mai scot eu copilul afara. Nu imi ajunge ca trag cu receala lui, acum mai trag si cu vorbele alor mei. Ca vezi doamne las copilul fara tata, ca nu va fi un copil normal daca nu va creste cu ambii parinti langa el.... exact ce imi doream sa aud. . Chiar nu ii pot intelege, avand in vedere ca ei stiu foarte bine situatia noastra. Ce ar trebui sa fac? Sa raman cu el doar pentru a avea copilul un tata langa el? Mai ales ca nici cu copilul nu se purta bine, din contra il enerva prin tot ce facea... Plus ca mi-a spus clar ca lui nu ii plac copii mici. |
Nu-i baga in seama! mentalitate de oameni in varsta, de pe vremea lui Pazvante...tu stii mai bine decat ei ce trebuie sa faci, chiar daca sunt parintii tai..fii puternica si mergi inainte!
Lorich spune:
Crina o mamica stie ce-i mai bine pt puiucul ei! Nu te lua dupa nimeni, daca tu simti ca pt copil si pt tine e mai bine fara el, atunci asa este, sa stii. N-o fi ideal, dar asta e, important ca bvoi doi, tu si Bogdan sa cresteti si sa fiti linistiti. Despre Stodal- eu sunt mare fan lab. Boiron, este un produs homeopat si i-am dat, dar nu amers bine la noi pe motiv de muci multi ce-i alimentau tusea. Sanatate multa!
Alysh si mie imi palcea sughitul
Laura trebuia sa vii, au ramas clatite.
Ca vorbiti de fructe, la varsta asta mai exista limita la banane? Stiam ca la astia mici trebuie cu ratie (parca 2 pe sapt) din cauza de potasiu; dar s-ar putea sa fi fost vorba de sub 1 an, nu ami stiu, eu i-am dat mai mult de 2 pe sapt.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008