Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Belleane, BRAVO pt decizia luata! Una mai buna nici ca se putea! Lasa cosmarurile ca in gral copii sunt mai fericiti la bunici decat la parinti ca bunicii ii rasfata pana la Dumnezeu. Asa ca du-te, distreaza-te, relaxeaza-te, bucura-te de tot ce vezi!

Laurita, hai, ma, chiar ma vezi in stare sa-i dau portocala cu coaja :)))))))

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada sa-ti pove ceva de girafa ca noi o avem de multicel, inainte de 10 luni. I-am luat-o sa-l ajute sa stea in picioare, sa se tina de ea, sa se invarta in jurul ei etc. Bilele in gura girafei le baga de cateva luni, dar asta e singura faza interesanta a girafei-ca poti sa-i bagi bile in gura si canta. In rest, altceva nu are; un buton pe cap unde e un fel de melodie f ritmata de maxim 5 secunde (pe care Robert danseaza in draci ). Vreau sa-ti spun ca nu prea face banutii, mai ales ca Tiberiu e mergaret deja.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Andrada, nu stiu ce a fost cu ea...si eu sper sa se repete minunea dar nici nu s-a mai uitat la olita.

Cleo, si eu sunt pentru landou la nou-nascuti, sau oricum, cum zicea si Gabi, un carucior care sa se rabateze la 180 grade.

tot n-am aflat care este cantitatea optima de freucte necesara pentru un copil. Cristiana mananca acum 2 banane +un mar / zi.A avut o pe0rioada cand bea si suc cam 150 ml / zi (kiwi, portocale, mare morcov, in dif combinatii). acum nu mai vrea, din pacate. e mult, e putin? ce parere aveti?

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tati a plecat la petrecere cu tema "flower power" data de firma, noi suntem singurei; mi-am facut clatite din faina integrala cu cioco sa ma dezdrabalez si io. Sa-l fi vazut ce moaca avea costumat in hippy. O sa pun si poze.

Va pup si merg la facut cereale pt Robert, nani de Robert si apoi time for my, myself si clatitele alea (asta daca nu adorm si io cu el).

Edit, inainte sa inchid , ca mi-am amintit in timp ce-i dadeam cerele, Ylari foarte eficiente au fost la noi cerealele "ovaz+prune" de la nestle, "fibre delicate" parca se numesc, au o cutie cu mov.
Gata chiar fug.
Noapte buna tuturor si sanatate multa, iar cele de peste ocean sa lasati acolo o cafea pt dimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Luminel Ghidul alimentar canadian zice asa :
Portii necesare de FRUCTE SI LEGUME pe zi (deci ambele)
- pana la 4 ani: 4 portii
- intre 4-8 ani : 5 portii
- 8-18 ani : 6 portii

Deci 2 fructe pe zi e corect din punctul lor de vedere. Daca ai 2 portii de fructe si 2 de legume e suficient.
Eu vad aici copii care de mici nu mananca nici macar o portie!

Numai sa le mai variezi, sa aiba si alte vitamine/minerale, insa asta e greu, stiu si eu, al meu de exemplu nu mananca banana nici sa-l pici cu ceara. Si incet incet incepe sa aiba preferinte si e tare incapatanat.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara! suntem solo in seara asta, tati e in delegatie. daca nici noaptea asta nu doarme, eu o las in casa si plec. frate, tipa, se foieste, maraie... o apuca pe la 2-3 de obicei si somnul meu s-a dus. faza nasoala e ca nici cu noi in pat nu vrea, urla din toti rarunchii daca o duci in dormitor . duminica noapte mi-a dormit cap-coada. prima data in ultimele 2 luni (daca nu si mai bine). deci mai am de asteptat vreo 2 luni pana data viitoare cand dorm... mda, m-am plans, ma simt mai bine
pentru cleo: si eu zic chicco 3 in 1. eu am 2 in 1 si sunt super multumita; recomand totusi 3 in 1 pt ca are si landou, tipa naste iarna... in plus, se pliaza mai bine decat ala al meu (la noi asta a fost o problema, ca nu prea mai incapea nimic in portbagaj, dar depinde si de masina). raportul calitate-pret mi se pare excelent.
belleane, sper ca te simti mai bine. daca nu, trebuie sa profiti din plin de vacanta asta. daca pleci si iti sta mintea numai la fete, degeaba te duci (glumeam, normal ca te gandesti la ele, dar cu masura ). de altfel, te duci atat pentru tine, cat si pentru ele, nu? ca vor avea apoi o mamica mult mai relaxata si odihnita . pupici la fete
stefany, si fiica-mea a avut o perioada de vreo 2 sapt. cu kk mult si des. ba mai era si destul de moale. ea care-i mai degraba constipata (la propriu, nu la figurat ). i-am facut analize, au iesit bine, a trecut de la sine in cele din urma. daca mirosul si consistenta sunt ok, nu vad motive de ingrijorare.
gata, neuronul meu a adormit. e cazul sa ma retrag, ca iar am uitat ce-am mai vrut sa zic. noapte buna tuturor!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, cei de la mega bloks au reduceri insa pana azi la ora 20
adresa e bul. Hickmore, 4505 in Saint Laurent. noi am gasit jucarii frumoase l apreturi bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Acum reusesc si eu sa mai scriu cate ceva.
Astazi am luat din nou una bucata baiat, l-am imbracat si ne-am urcat in tramvai sa mergem la piata sa luam niste fructe, sa depunem niste bani in banca (pt ca datoriile tot la noi au ramas ), sa platim o factura si nu in ultimul rand sa cumpar niste baterii pt Winnie si pt Mickey ca se terminasera si nu mai era chip sa ma inteleg cu taurasul La piata.. ca la piata, in schimb tramvaiul... a fost o mare incantare pentru el. Vroia sa ne mai plimbam.
Am ajuns acasa si m-am apucat de spalat geamuri, sters praful, bagat aspiratorul...Toate bune si frumoase pana pe seara cand l-a apucat o tuse de nu se mai oprea. De unde zilele trecute avea foarte multe mucozitati, se pare ca acum acestea i-au coborat in gat. I-am curatat eu nasul dar cam degeaba. A tusit pana a varsat tot ce a mancat. . A adormit in jur de 1 noaptea. Chiar nu stiu ce as putea sa ii dau. Am vazut pe net ca stodalul ar fi bun. Ati folosit asa ceva? Are efect? Sau exista ceva mai bun? Trebuie sa mentionez ca pana acum nu a mai tusit niciodata, drept urmare nu am experienta la capitolul asta... Si nici nu a luat nimic in afara de oscillo.
Andrada si noi avem girafa respectiva. De cand avea Bogdan 7 luni. Lorich a descris-o foarte bine. Nu stiu daca merita banii sau nu, dar Bogdan se joaca aproape zilnic cu ea, si la fel si el danseaza pe muzica respectiva. Am vazut ca exista si la Cora, si parca nu era chiar atat de scumpa... O locomotiva Thomas i-am luat si eu din Cora, de Mos Nicolae, sa vedem daca va prezenta interes sa nu..
Referitor la dulciuri si eu m-am gandit ca felia de lapte Kinder ar fi mai putin nociva, dar... in ziua de azi nu te mai mira nimic..

Somn usor fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andrada sa-ti pove ceva de girafa ca noi o avem de multicel, inainte de 10 luni. I-am luat-o sa-l ajute sa stea in picioare, sa se tina de ea, sa se invarta in jurul ei etc. Bilele in gura girafei le baga de cateva luni, dar asta e singura faza interesanta a girafei-ca poti sa-i bagi bile in gura si canta. In rest, altceva nu are; un buton pe cap unde e un fel de melodie f ritmata de maxim 5 secunde (pe care Robert danseaza in draci ). Vreau sa-ti spun ca nu prea face banutii, mai ales ca Tiberiu e mergaret deja.

Si noi avem un pinguin de genul (l-am cumparat de mos Niculae anul trecut; de acum incolo nu mai tzinem Mos Niculae, doar Craciunul) , si la fel ca si voi, il ignoram total. Mai apasa pe nas sa cante muzica, din an in Paste si cam atat.

Edit: referitor la fructe: Victoria mananca fructe in nestire; in principal pepene rosu, afine, zmeura, portocale (mai putin de cand bea suc de porto), mere, pere, kiwi. Alternate cate 2/zi. Banane, mure si capsuni nu vrea. De fapt, capsuni nu mai vrea, banane nu a vrut niciodata, la fel ca si murele. Le vrea in magazin, cred ca i plac cum arata, dar nu le papa. Eu i-am spus asistentei de la pediatru ca Victoria papa cam jumate de portocala/zi si a zis ca e bine... desi, nu e nici de departe ce spunea Doloress (eu inclin sa cred ca ce spune Doloress e corect, 4 servings/zi). De ex., Victoria azi papa vreo 150 gr. pepene, vreo 10-15 afine si vreo 5-6 zmeura, maine juma de mar si juma de kiwi, apoi juma de para cu alta jumate de kiwi... si tot asa.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

for everyone!!!! si un week-end placut va doresc!

Ma trezesc cu un puls marit dimineata.....nasoala senzatie.

V-am spus....ca am impresia ca l-am simtit pe bebe?

In rest, noi ne pregatim de cununie azi, pe la 9 ma duc la coafor....la pranz la primarie si apoi restaurant. Tare mult mi-as dori sa se termine pe la 8 seara si sa ajungem si noi la Vlady de Mos Nicolae.

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput