Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ha, ha . Am trimis eu dulceata si cozonac prin curier, asa ca pot incerca si cu jumarile .

Andira...si ce fire ziceai ca ti-au ramas? Pot sa-ti dau idei . Eu m-am apucat sa-mi tricotez inca o esarfa moaaale, am un fir cu mohair 80%, e asa usoara, parca e din fulgi de zapada .

Diana 30 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Honeymersi pt precizari
Rebiana esti o comoara la casa omului. Am salvat si printat tot ce ai scris si maine merg cu ele la mama

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra sanatate bunicutei!
eu as manca jumari si din porc crescut in pom!

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

am trimis un e-mail cu niste copii in ipostaze super pe gmail, intrati si uitati-va ca o sa va distrati, mi-au placut la nebunie pustii

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara dragi mamici!

Nu fac parte din odiseea voastra dar ma ingrijoreaza ceva si vreau sa va intreb pe voi, care aveti mai multa experienta decit mine.
Sunt insarcinata in aproape 7 sapt. si se pare ca am o infectie urinara. Am fost la dr. ginecolog si mi-a dat antibiotic, ampicilina 500mg/2cp/8ore.

Intrebarea mea este: Voi ati luat in aceasta sarcina antibiotic? Ati facut 3d sau 4d?...este ok bebelusul vostru?

Am incercat sa dau de Samaria....se pare ca ea a avut o problema de genul asta(am citit pe forumul despre infectii urinare), dar nu am gasit nici un mesaj de la ea, aici.

Va multumes anticipat!
SANATATE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI LA TERMEN!

tina +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- n-am mai intrat aseara, ne-am bagat in pat la un film si am adormit.

Peste noapte, si eu si Jodie ne-am trezit tusind ingrozitor, asa ca acum ne pregatim sa mergem la doctor.

Reiau cititul de unde am ramas aseara si raspund:

Dayanara -- eu iti recomand suzetele de la NUK, si nu din silicom, ci din latex. In primul rand pt forma, este forma de lacrima, care este ortodontica si nu afecteaza in nici un fel dentitia. Si in al doilea rand, cele din cauciuc sunt mai moi si mai usor de acceptat pentru bebelusii mici de tot.

Irina -- colicii sunt un mare mister care genereaza tot felul de idei si de zvonuri. De fapt, colicii nu sunt aproape niciodata conectati cu dieta mamei. In unele cazuri, unii copii au anumite intolerante (la lactate de obicei) si in cazul asta, scoaterea respectivelor alimente ajuta. Dar altfel, dieta mamei nu influenteaza. Sunt anumite alimente care pot produce gaze excesiv (fasole, varza) dar pana si astea sunt tolerate de majoritatea copiilor. Asa ca poti manca orice dupa ce nasti.

Stefi -- eu dupa cezariana de aici, 6 ore nu am avut voie sa mananc, dar apoi incet-incet, am mancat orice, chiar si inghetata a doua zi. Asa ca nu stiu de ce in Romania te infometeaza asa rau. Si da, am avut un brau medicinal imediat dupa ce am iesit din operatie. Era si mult ai uspr s aa misc cu el...

NICI SUNCA SI SLANINA NU E VOIE???? ASTEA DE CE???? Cum e crud?? DOar nu e taiat d pe porc si pus pe masa???

Diana -- dar nu te doare ca la nastere cand ti se da oxitocina?? Intreb si eu, nu stiu daca mi s-a pus sau nu la prcedentele cezariene, dar ma gandesc ca daca iti pune si da contractii ar trebui sa doara ca in travaliu, nu?

Hai ca am terminat in sfarsit de citi si acum tre sa ne imbracam sa plecam la doctor.

Va pup si sa aveti o zi buna!

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Tina, eu am avut infectii urinare in primele doua sarcini, chiar la inceput. Am luat antibiotic si nu a fost nici p problema. Te sfatuiesc sa iei rapid, sa nu mai astepti, pentru ca infectiile urinare sunt periculoase pentru bebe.

Sanatate!

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Freedelia- sunca se taie dupa porc se da cu sare iar dupa o sapt se pune in borcan si se pune pe ea saramura aceea facuta din apa si usturoi. deci nu e fiearta de nici un fel, cel putin asa se face la mine inn familia. Poate altii au alte retete care include fierberea.
sanatate tie si lui jodie

Iar bantui la liliacul pe aici

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna dimineata fetelor.Haideti la o cafeluta cu lapte.Trebuie neaparat sa va zic ce am visat.Nascusem toate si am facut un concurs.Cine face si mentine cel mai mult curatenia in casa..Sa vedeti ce ne agitam noi pe forum cu poze..M-am trezit foarte distrata..LINDAL a castigat concursul...asa ca o asteptam cu sampania.

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

freedelia yupyyy asta da veste buna. eu asa intelesesem ca in perioada in care alaptam avem voie doar gratar, si chestii fierte adica legume, pui si deja mi se parea mai greu ca in sacina.
referitor la wrap cred ca va puteti lua de pe ebay nu va duce mai mult de 1 mil cu tot cu transport.
mie imi este pofta doar de sorici, da groaznic de pofta si in mod cert macar un picut voi manca.

24 Rares

Mergi la inceput