Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana si mie imi place muschi din ala afumat , si sorici si jumari:)

denisa in loc de club mergem la bunica andrei?:)))

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Noi, i-am luat Ioanei cadou de Mos Nicolae..de fapt am fost cu ea la magazin si am lasat-o sa-si aleaga ce-i place (papusi, un mos craciun cum canta la orga, ursuleti, catelusi cum latra..etc) din tot ce i-a aratat vanzatoarea i-a placut un microfon cu diferite melodii..cantareata/ dansatoare o fac .
Nu stiam cum s-o fac sa puna microfonul la loc sau sa-i dea vanzatoarei (ca sa-i luam fara sa vada ea, a 2 a zi)..a stat ea cat a stat cu el in mana, a ascultat 2 melodii..dupa care vanzatoarea i-a cerut microfonul, si ea i l-a dat si s-a indreptat spre usa (m-am mirat cum de nu a plans)..
Ea, inca nu a vazut nici acum microfonul, maine seara il vom pune in ghetute iar Duminica dimineata il va primi.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Briza - eu stiu ca are 4,60m lungime si 0,70 latime.
Andra- cu gandul la mancare am si uitat de hainute. Tare dragute. Vad ca tu te-ai gandit la vara. Eu am luat decat o rochita pt ca nu stiu cat o sa creasca. Unde ai gasit pe vremea asta hainute de vara? Eu nu prea am vazut.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

A scris Dianami acum cateva pagini ca are si wrap si sling. Parca ceva de latime 50 imi amintesc.. Oricum din informatiile mele e bine ca materialul sa fie putin elastic.

Ca sa vezi ce chioara sunt! Nu am vazut ce a scris Dianami, desi am citit tot ce ati scris azi. Mama zicea ceva de "jerseu" sau ceva in genul asta. A zis ca maine imi aduce o mostra sa vad ce e ala, ca eu habar n-am de materiale

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - nu putem sa mergem in club cu burta goala

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Honeymersi pt precizari
Rebiana esti o comoara la casa omului. Am salvat si printat tot ce ai scris si maine merg cu ele la mama

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am dat gata un castron imens de salata. Eu am niste jumari in frigider (am avut o bucata de slanina si nu o manca nimeni, asa ca am facut jumari). Insa nici pe astea nu le mananca nimeni, asa ca va astept sa le luati .

Denisa, asa este, la cezariana curata dr. destul de bine, insa se pune si oxitocina. Iarasi depinde de politica spitalului, de particularitatile nasterii, etc.

Freedelia, si eu as vrea sa merg doar cu poseta la nastere. Insa in Romania, la spital de stat, nu se poate, stii si tu.
Am vazut in spital mamici cu 2-3 genti mari (troller) . Chiar nu stiu ce au bagat acolo.

Briza_marii, wrap-ul meu are 5.5 m lungime si vreo 50 cm latime. Poti sa-ti faci si tu insa materialul este special, al meu are 95% bumbac si 5% elastan. Plus ca firele trebuie tesute intr-un anumit fel.
Jerse-ul nu-i bun, este mult prea elastic. Cand va creste bebe se va lungi cu el, va atarna rau, nu stiu cum sa zic.
Eu mi le-am cumparat din afara, la pret mult mai bun decat la noi (oricum, au scazut preturile si aici pt. ca sunt mai multi importatori si producatori).

Diana 30 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

pt denisa de la miniprix otopeni am luat o parte din hainute. si unele au fost fff ieftine, hanoracul fleece negru a fost 3,5 lei, pantalonasii rosi din poza cu hanoracul 3 lei, un body parca 6,5 lei (este din bumbac), salopeta in dungi 15 lei, ceva de genul, nu mai tin minte tot ca le-am luat dupa ce am facut morfo si am vazut ce este.

pt denisa si roxana mamaia mea este la spital, face niste analize, nu este nimic grav, da' va spun eu sigur ca nu are jumari la ea la spital, degeaba o vizitati, da' roxi niste salam crud-uscat sigur are

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

diana eu vreau jumarai din porc de casa si impanate cu carnita. daca ai din astea, platesc eu curierul, fa-mi un pachetel. cele facute din slanina de cumparat ... le dau si eu mai departe.

POZE

Mergi la inceput

denisa vroiam sa iti dau un link cu miniprix shop online, dar au f putine chestii afisate pe site. oricum daca aveti drum prin miniprix (eu in cel din otopeni ma duc) sigur nu veti pleca de acolo cu mana goala, au multe chestii faine si unele sunt f ieftine, altele mai scumpe, dar sunt tare dragute. mie incaltamintea mi s-a parut scumpa, dar nici nu am termen de comparatie cu alte magazine ca nu m-am uitat la incaltaminte deocamdata.

POZE

Mergi la inceput