Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata! Haideti cu mine la o cafeluta! Vad ca m-am trezit prima in dimineata asta si ca sa nu fac galagie prin casa m-am asezat la calculator

Tina poti sa iei linistita ampicilina in sarcina, e inofensiva, insa infectia urinara e periculoasa pt. bebelus. Si bea foarte multe lichide.Sanatate!

Fetele care se stiu la slinguri, wrapuri, va rog spuneti-mi si mie care e mai bun mai ales pt. nou-nascut si tinand cont ca si eu sunt mica si slabuta si fara forta. Vreau musai sa-mi cumpar, la Elena nu am avut, dar sunt foarte incantata de idee. Eu dupa cum le-am vazut mi se pare mai usor de purtat slingul, nu are atata material care mi se pare cam incomod mai ales daca e vara si e foarte cald. Asa ca va rog lamuriti-ma si pe mine.

Mihaela23+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

oanka80 ,sanatate, bucurii...si asteptam sampania si tortul

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mihaela eu ceva de genul asta vreau sa iau

http://cgi.ebay.co.uk/New-BabaSling-Baba-Sling-Baby-Carrier-Forest-Green_W0QQitemZ220518731536QQcmdZViewItemQQptZCarriers_Backpacks?hash=item3357f0cf10

oanka La multi ani, sa fiti fericiti!
24 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

La multi multi ani, scumpa Oanka, sa iti dea Cel de Sus multa sanatate si mult noroc in viata, viata ce se va imbogati in cateva saptamani cu un suflet pur si nevinovat.
Sa fii fericita mereu, nici o umbra de tristete sa nu mai existe in viata ta si sa te bucuri de sotul tau si Maria mereu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Neata si de la mine!
Cred ca stiu de la ce e starea mea proasta de ieri si durerile de burta.Cred ca m-am pricopsit cu o infectie urinara ca toata noaptea mi-a venit sa merg la baie si ma ustura.Ma doare burtica si spatele. Astept sa se faca o ora mai rezonabila si o sun pe dra, dar cine imi da mie azi reteta de antibiotic?

Nu am mai intrat aseara a am fost la cumparaturi si mi-am luat cam tot ce mi-ar trebui pt o eventuala internare pe 18.

Am citit tot, dar din pacate nu mai retin decat ca s-a discutat de mancaruri de porc.Eu nu sunt fan, imi place doar gratarul de ceafa si toba.Sorici mananc, dar numai daca e moale.

Delia patutul meu nu e de lemn, ci pliant. Il gasesti in pozele de la semnatura unde e maimutoiul fotograf.

Andra fff frmoase hainutele.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La multi ani Oanka, sa ai o zi minunata azi!

Fetelor, si eu raportez dureri de oase - la nivelul bazinului, si picioarele umflate dar nu jos spre glezna ci sus deasupra genunchiului (sa fie oare grasimea care s-a depus? dar simt ca-mi explodeaza pielea acolo si ma misc greu).

La 26 saptamani implinite, am adunat 13 kg.
Ma visam pe tocuri de Revelion dar nu stiu daca mai am curaj.

Azi vine tata la noi sa demontam 2 piese de mobilier (vechi) din viitoarea camera a Lizucai. Vreau sa fie totul nou in camera fetitei, asa ca scot un sifonier si o comoda, camera e proaspat varuita si parchetata si momentan are doar o canapea noua pe care se va odihni si va alapta mami

Weekend placut!

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

neata
Niki- eu cu siguanata il castig pe ala " cine face cel mai repede mizerie" . La noi curatenia tine pana lasi aspiratorul din mana
Oana- imi pare rau de infectie. Poate e ceva usor. Nu ai urinal si ceai de codite de cirese in casa sa ieie pana te duci la dr?
Oanka- La Multi Ani. Sa fi fericita alauri de sot si cei dragi si of course bebe din burtica

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Oanka sa fii sanatoasa si fericita !

niki ce vis ai avut, dupa nastere numai de curatenie nu.mi arde mie, cu ivan n.am avut treaba oricum asa mic nu.i deranjeaza zgomotul, cel putin pe.al meu, dateam cu aspiratorul si el dormea linistit...

ioanact am vazut hainutele si body rosu cu mesaj! sa le poarte printesa sanatoasa

oana nasol cu infectia, tre sa mergi sa.ti faci analizele, nu?

tina si eu am luat antibiotic in prima sarcina datorita unei infectii, si e foarte indicat decat sa stai asa, o infectie ajunsa in sange poate duce printre altele la desprinderea placentei

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Denisa, asta i-am zis sotului sa imi ia Urinal. Ceai am, dar astept sa vorbscu cu dra. Pe la 11 o sun.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oanka -- LA Multi Ani!!! Multa sanatate si o sarcina la termen si o nastere usoara ca un fulg!!

Am venit de la doctor, eu am bronsira si Jodie are o infectie in gat. Ne-am scos amandoua, cu 5 zile de tratament. Macar ei nu i-a dat antibiotic, dar mie da. Mi-e frica sa nu fac candida de la el (asa mi se intampla de obicei de la antibiotic si in sarcina suntem si mai predispuse decat de obicei).

Cum mai, chiar asa, sunca aia de o cumparam de la magazin, aia roz, sunca de praga sau in genul ala, AIA NU E GATITA??? Sau vorbiti despre o alta sunca???

Irina -- stiu ca in Romania multi doctori recomanda tot felul de restrictii pentru alalptat -- fara fructe si legume proaspete, fara lactate, fara nu stiu ce, de pe bune ajungi sa nu mai poti manca nimic. Nu am mai auzit de restrictile astea in alte tari, de pe la alte mamici cu care am vorbit. Poate ne mai zic burticile de pe alte meleaguri cum e pe acolo.

Va las, mi-e foame, ma duc sa vad ce e prin frigider...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput