Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana o sa duc luni la prima ora ca azi nu am unde sa fac.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Delia, imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Multa sanatate.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aici pentru alaptat nu sunt restrictii la mancat si se mai recomanda si multe lichide, atata tot

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia- eu ma refer la sunca ( slanina) care se face in casa de Craciun. Aia care o bucata de grasime si deasupra sorici. Cea din magazin nu stiu cum e facuta, nu am cumparat niciodata ( slanina din magazin).
Sunca de praga singur e ok, scrie si pe ea ca e din carne fiarta de porc.
Sanatate multa.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanka, la multi ani !!!! Sa fii fericita impreuna cu familia ta cea frumoasa ! Nastere usoara si mai ales copilasi sanatosi iti doresc, mai presus de toate!

24+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanaiacovita, imi pare rau ca iar ai probleme! Asa e, simptomele par d einfectie urinara, dar nu e 100% sigur. Pina una-alta, bea f multe lichide, ca sa se "spele" tractul urinar si sa se mai elimine din e-coli (banuiesc ca astia-s vinovatii daca e infectie...) E de preferat sa nu iei antibiotic imediat, mai bine recoltezi urina acum intr-un borcanel steril de la farmacie si-l trimiti la un spital ceva unde ai pila si poate sa-ti analizeze chiar azi in urgenta. Sa-ti faca musai antibiograma, ca sa vada la ce medicament anume sint sensibili germenii din urina . Mie mi s-a intimplat de mai multe ori sa-mi dea doctotul medicament pt infectie urinara si sa-l iau degeaba... (fac deseori infectii urinare, intotdeauna cu e-coli, care o data cedeaza la un medicament, alta data la alt medicament - de aia e musai antibiograma, mai ales ca medicamentele astae urinare sint cam toxice, sa stii...)
De asemenea, sa stii ca nu e musai sa fie infectie urinara. Poate ai un herpes genital sau pur si simplu o iritatie locala externa, la catpatul uretrei, si de aceea te ustura si ai senzatie de urinare deseori - e f posibil asta.
Bref, parerea mea e sa nu intri pe antibiotic acum, fa analiza urinei mai intii (urocultura). Sanatate!

24+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani Oanka!!! Sa fiti fericiti toti trei si bebe sa va umple viata de bucurie!

niki ce vis tare ai avut

freedelia insanatosire grabnica tie si lui jodie. cat despre sunca, nune refream la aceea tip praga, ci la aceea alba cu sorici, slanina.

oana multa sanatate si tie, sper totusi sa nu fie nimic de speriat.

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

azi am schimbat semnaturica, brrr, se apropie marele eveniment. mie gandul la nastere si la momentul in care o sa imi tin copilasul in brate imi da niste fiori pe sira spinarii

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

scumpele mele mamici nibi_niki, irinabobe, oanaiacovita, corimami, honeybaby, dayanara, freedelia, vladimirescu nu am cuvinte sa va multumesc pt urarile voastre. m-ati impresionat profund, pt ca desi nu ne cunoastem decat virtual mi-ati transmis niste sentimente inaltatoare pt mine. va multumesc si va intorc si eu urarile de bine pentru casele si familiile voastre.
v=as invita pe toate la mine la un fresh de fructe si o feliuta de tort(am si cu fructe si ciocolata). sampania o lasam pt bucuria de dupa nastere. astept prieteni azi in vizita si voi mai intra pe seara sa va mai citesc. va pot spune doar ca e cel mai fericit an din viata mea. simt ca plutesc si toata lumea e a mea, chiar daca aseara am dormit destul de greu.
ma delectez acum cu putina muzica relaxanta gheorghe iovu, de pe la voi am citit ca e draguta si va recomand sa ascultati si voi.
va pup pe toate si sa aveti parte de o zi minunata cum este a mea. am avut parte de o mare bucurie la prima ora cand m-au sunat niste elevi si mi-au cantat un la multi ani vioi si antrenant ca mi-au dat lacrimile. eu ma bucur de orice lucrusor si gest cat de mic facut de oameni din suflet.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

andra_s si tie iti multumesc pt urarile calde si iti doresc si eu la randul meu tot binele din lume.
oanaiacovita imi pare rau ca nu te simti bine. bea multe lichide si fuguta la doctor si cu zambet pe chip sa fii zi de zi
din tot ce am bunut de ziua mea stiu sigur ca nimic nu imi va satisface poftele pana nu fac rost de niste sorici

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput