Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vladi, multumesc de sfaturi . Am vorbit acum cu dra si i-am zis ce senzatii am si nu mi-a dat antibiotic. Mi-a zis Urinal akut 2 dim si 2 seara, ceai de codite de cires si luni sa fac sumar de urina si urocultura(si acum ca pomenesti o sa fac si o antibiograma).
Nu am aici pile sa fac astazi, dar vad ca se mai diminueaza usturimea. Vedem luni ce si cum.
Tu cum mai esti? Ce mai faci?

Andra mersi si felicitari pt sapt 27 .

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oanka sa ai o zi minunata.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Ma apuc de capitol nou.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oanka la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de cei dragi!

oana imi pare rau ca nu te simti bine, sanatatate multa!

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara dragi mamici!

Nu fac parte din odiseea voastra dar ma ingrijoreaza ceva si vreau sa va intreb pe voi, care aveti mai multa experienta decit mine.
Sunt insarcinata in aproape 7 sapt. si se pare ca am o infectie urinara. Am fost la dr. ginecolog si mi-a dat antibiotic, ampicilina 500mg/2cp/8ore.

Intrebarea mea este: Voi ati luat in aceasta sarcina antibiotic? Ati facut 3d sau 4d?...este ok bebelusul vostru?

Am incercat sa dau de Samaria....se pare ca ea a avut o problema de genul asta(am citit pe forumul despre infectii urinare), dar nu am gasit nici un mesaj de la ea, aici.

Va multumes anticipat!
SANATATE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI LA TERMEN!

tina +6

Tina80,
iti trimit mai jos un text care sa te linisteasca

"Studiile efectuate pana in prezent au demonstrat ca betalactamidele (clasa de antibiotice din care face parte si ampicilina) nu au efect negativ asupra dezvoltarii fetale si implicit asupra evolutiei sarcinii.

De altfel, ampicilina reprezinta unul din putinele antibiotice a caror administrare este permisa in sarcina.

Exista cazuri de gravidute care fac abcces la dinti(infectii) si se recomanda chiar tratamentul, deoarece infectii(puroi) in organism pot afecta serios fatul..DAR intotdeauna se recomanda o legatura f, stransa cu dr. in astfel de situatii, pentru a-ti urmari evolutia!

Deci ..relax!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput