Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
andira, nici mie nu.mi place carnea cruda, asta e lasat la uscat intr.un fel anume, habar n.am exact cum :)
oana credeam ca mi.au trecut si mie poftele dar de ieri mananc intr.una chiftele:)
si ca sa vezi eu nu suport ciorba de pui dar azi m.am dus sa iau aripi sa fac una, eu oricum nu voi manca din ele, doar restul de ciorba
diana la sling sau wrap ma gandesc si eu, imi trebuie neaparat, ai tu idee ce diferenta e intre ele? eu la ivan am avut marsupiu si cum il puneam in el urla ca din gura de sarpe , ca sa nu mai zic , ca arata ca un extraterestru in el
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
revin am apasat enter fatra sa vreau!!
revin cu intrebarea pr ANDIRA : cine iti face somnul mai comod SALTEAUA sau SCHELETUL PATULUI?? ieri am continuat cu un alt mesaj in care scriam ca patutl si-l cumpara fiecare dupa posibilitati. si dorinte normal
(pt andra_s)!!!!!!!!!!!!!!!!!te pupik andra.
allina
26+
Dianami spune:
Roxana, sunt wrap-uri, sling-uri, mei-tai-uri, pouch...o gramada
. Eu am un wrap (arata ca o bucata de material de vreo 50 cm latime si 5.5 m lungime) si un sling (e mai scurt si se prinde cu ajutorul unui inel metalic). Gasesti pe net tone de poze si informatii.
Eu m-am descurcat mai bine cu wrapul, chiar daca trebuie sa inveti metodele de legare. Bebe sta comod, intr-o pozitie fiziologica, il poti alapta si ai mainile libere.
Nu-ti spun cum doarme acolo ca un pisoi, ii trec si colici si tot.
Plus ca nu-ti distruge coloana.
Fetelor, parca una dintre voi este farmacista. Stiti cumva ce se intampla cu oxitocina? Nu gasesc pe nicaieri si nu stiu daca e problema de depozit sau de farmacie.
Diana
30 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
freedelia spune:
Fetelor, am facut furori azi cu pantalonii de piele
-- promit sa va pun si poze cat de curand.
Mi-a venit sotiorul si acum asteptam pizza pentru dinner.
Andira -- eu intre timp am scos toate hainele din cutii si le-am organizat, mi-am cumparat si 2 seturi noi pentru scos copilul din maternitate -- body/costumas cu piciorus (dintr-un material molcutz)/cosmonaut. Am luat un set pe roz si un set pe gri/bleu marin. In rest, nu iau nimic nou. Am o gramada de haine -- body cu maneca lunga si scurta, costumase, pantalonsi de bumbac, bluze. Nu pot sa cred cate tone de haine am -- si va zic cu mana pe inima ca nu sunt shop-oholica, dar s-au strans de la 2 copii, plus ca am primit o gramada, mai ales la primul copil.
Diana -- mi se pare imensa lista ta, nu stiu cum de iti intra intr-o singura geanta
. Eu una nu imi iau la spital decat hainutele pomenite mai sus, pentru scos copilul din spital, in rest acolo sta in hainele lor, cu scutecele lor, splat cu produsele lor.
Foarte important pentru mine este SUZETA -- pe care eu i-am fortzat pe copii sa o ia din prima zi, pentru ca mi se pare ca fara de ea viata unui parinte este mult mai grea. Asa ca daca vreti sa ii dati copilului suzeta, eu va sfatuiesc sa o luati la spital. In general am citit ca nu e bine sa se dea in primele saptamani pentru a nu se crea confuzia intre san/suzeta care poate crea probleme la alaptat. AM stiut asta, dar am hotarat ca o dau oricum, pentru ca la cateva saptamani poate chiar sa nu o mai primeasca si nu am vrut sa risc ![]()
Oana -- stii cum se zice ca de ce ti-e frica, de aia nu scapi. Nu mai bine sa stai linistita si sa nu te gandesti la ce e mai rau? CA daca e sa nasti prematur, oricum nu schimba nimic stresul asta pe care ti-l induci acum. Mie una deja nu-mi mai e frica -- normal ca sper sa nasc la termen, dar deja dupa 26 de saptamani copilul este ok -- iar tu ai 28 si nu ai semne ca ai naste maine-poimaine. Stai linistita, ca e cel mai important!!!
Fetelor -- dar care e treaba cu salamul de sibiu???? De ce nu se poate manca??? CA eu am mancat la greu...
Nu am terminat de citit, ca trebuie sa pun copiii la culcare. Revin maine dimineata.
Noapte buna!!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
da si eu sunt pro suzeta si de data asta tot de la spital am sa i.o dau , daca totul e ok binenteles, ivan nu a vrut s.o ia decat dupa ce nu l.am mai alaptat si atunci a plans ceva apoi a luat.o si dupa aia a fost ca in paradis, asa ca uite cum pe langa chiloti si salam tre sa iau si suzeta, cu toate ca imi dau suzeta si in spital eu vreau de la avent de silicon
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Servus!! A venit uichenduuuuuuuuuu' ![]()
Anca (iary) faine rau hainutele pt bebelin!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Acum ca mi-ai dat idei, cred ca mai degraba mi-as lua un geanta usoara cu lucrurile necesare, plus valiza mare de concediu plina cu sushi, branza gorgonzola si n alte feluri de branza cu mucegai, jambon si alte alea. Imi si imaginez ca stau pe pat la spital, dupa nastere, cu o mana pe burtica si cu alta pe muscand tin bunatati |

mooooor!! Numai imaginandu-mi-te am lesinat de ras!Roxi nu ma mai joc, bagajul tau incape in geanta mea de umar.. sa nu zic poseta-plic
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Sa va zic cum stam cu voturile pana acum; - Iepurasi: 13 voturi - Fluturasi:6 voturi - Zane/Spiridusi: 6 voturi - Buburuze: 3 voturi - Toporasi: 1 vot - Prunci: 1 vot Sa imi ziceti cand oprim votarea. Oana 28+ Eric Nicholas AMR 11+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
.. eu propun si turul 2 de scrutin

Eu zic ca pana schimbam capitolul se mai orienteaza fetele sau intra si cele care n-au votat!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
asteropipan spune:
fetelor,va rog nu mai vb de mancare
.ca noi avem niste pofte in ultimul timp.as manca toata ziua.super idea de a lua de papa in spital.cred ca pun si eu la pachet niste CHIFTELE SI SUNCA
.
daca nu apuc o sa o pun pe soacra-mea sa-mi aduca
. adevarul e ca pana acum si eu am fost terorizata de toxoplasmoza dar nu mai pot face fata poftelor.de acolo si cele 7kg puse pana acum
.si nu vroiam sa pun mai mult de 9-10
.acum sper sa nu depasesim 13
. mi-ati facut pofta,ma duc sa pap ceva
. pupici
alina
26+
castelanaC spune:
Buna fetelor!!!
Nu ma bateti, nu dati cu oua sau cu rosii (ca-s si scumpe) dar nu preaa am stat la calc zilele astea umbland creanga!
Scuze ca nu intru sa scriu zilnic, dar zilele astea-s ocu cu bazarul si alte activitati. Pana acum a iesit bine, oricum se va vedea la incasari cat se strange, suma pe care o donam la maicile ce au in grija copii in dificultate( orfani, monoparentali, cu parinti in spital sau...inchisoare). apoi ce sa zic mi-a batut capul asta al meu care are o gramada de idei si pentru Mos Nicolae, sa vina si la noi, adica sa-l cadorisesc pe sotus adoratus (sper ca nu ma uita, ca-i tot zic ca votarea e in ziua cu mosul)... in fine sunt experta la instructaje, el rade de mine ca avem in Romania numai mosi si sfinti de-i sarbatorim pe totim mi-a zis odata sa-i fac o lista cu toate zilele noastre ca el e ametit (martisor, ziua femeii, zi onomastica, ziua cand ne-am intalnit, cand ne-am casa, mosii pe toti si pe ai mei si pe ai lui) ca el, barbat fiind, nu le are cu datele si semnificatiile astea. Eu ma distrez teribil cu el dar se confoemeaza pana la urma, mi-a promis ca poate pana la pensie cand ne apuca scleroza sau altzheimer-ul poate le invata pe toate.
fetele va las ca-i tarziu la mine (10 seara)si-mi este somn, azi am umblat destul de mult, acum nici foame nu-mi este poate bag un fruct sau iaurt ceva sa nu doarma bebe pe uscat
sa va fie burticile sanatoase si voi la fel, voioase, frumoase si nu uitati de ghete la usa maine seara!!!!!
Eu pregatesc terenul de ceva vreme si cred ca mai trebuie sa zic!
va pup
si va cadorisesc in avans si eu cu 

Acum poate ma inscriu la un masaj la pici, sa vad cum pregatesc si terenul asta
merg sa "ung" maseorul sa fie operativ![]()
Poate revin zilele aste, ah Dayanara cu salamul tau... mor si dupa cele spaniole, anul trecut am luat de la Valencia niste bunaciuni ce am mancat, gustat si cumparat de acolo... de le-am adus pana aici in malasica, mmmm bune rau, asa facem cand ne intoarcem din Europa
adevarul e ca e bun rau cel aratat de tine, bun salsicionul
ve puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
castelana fericita
22+ 
honeybaby spune:
Daca nu luati si niste ceapa ca sa mearga cu salumul ala nu ati facut nimic. Eventual daia de apa: scoti din geanta frumos un ziar, salamul, rupi painea si spargi ceapa cu pumnul

Delia salamul de Sibiu e produs crud-uscat, deci nepreparat termic si insamantat cu mucegai pe deasupra. Si eu am mancat
, dar nu e recomandat.
Acum nu stiu daca chiar asteapta aia 6 luni de zile sa usuce salamul ... ma gandesc ca exista o reteta mai rapida, care sa includa si fierbere ( sper)
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
irinabobe spune:
fetelor avem voie sa mancam chiftele dupa nastere? ca eu auzisem ceva de genul doar chestii fierte si naspa pt colicii lui bebe...
24
Rares

AMR 11+