Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut fetelor, dar ce spor aveti la scris.

DIANA cu oxitocina sunt probleme de cateva luni, vorbeste cu medicul si vezi ce iti recomanda, poate la tine merge inlocuitorul{ERGOMET}, daca ai probleme cu tensiunea e musai sa gasesti oxitocina.
ce pot sa-ti spun este ca mai bine ai vb cu cineva din afara, stiu ca mai erau persoane care aduceau din afara si vindeau la suprapret.
bafta multa.

si uite cum ma bulversati voi pe mine care pana acum nu am cumparat nimic si ziceam ca din ianuarie ca pana la sfarsitul lunii februarie am destul timp, dar cred ca ar trebui sa incep sa fac bagajelul.

ehe fetelor radeti voi cu salamul dupa nasterea normala dar sa va vad dupa cezariana ce mancati ca mie i-mi iesisera ochii din orbite de foame si in primele zile nu mi-au dat voie decat apa plata, ceai, compot neindulcit si supa strecurata, asa ca ia uitati ce meniu bun veti avea dupa o cezariana.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

fetele care ati nascut prin cezariana, vreau sa va intreb daca ati purtat burtiera sau v-ati strans cu un fel de brau, pe mine nu m-a lasat prima data decat dupa 6 saptamani si s-a vazut urmarea, o burtica destul de inestetica si ma gandeam acum contrar parerilor dr sa i-mi cumpar o burtiera pe care sa o port din spital, care sa ma si ajute sa ma dau jos din pat si sa ma refac mai repede.
ce ziceti?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana ce.i cu tine la ora asta?¿ oricum ma bucur sa te vad, doar ca ma mira ora, nici nu stiu cat e la voi

stefi eu in spital n.am primit imediat dupa ce.am nascut masa, oricum si cele cu cezariana a doua zi mancau normal,cel putin am vazut ca le intrau in camera aceleasi tavi si la materintate ni se da mancare mult mai buna fata de ceilalti, pt ca se p`resupune ca alaptezi si tre sa te hranesti bine, mie mi.au adus o juma de pui ca cuptor cu cartofi prajiti, eu avand de gand sa ma pun la cura de a doua zi, mi.au sarit dracii si l.am trantit direct in gunoi, mama saraca s.a uitat si n.a zis nimic (pe urma mi,a zis ca.i venea sa.l ia ea :)) acum nu va inchipuiti ca o tineam nemanancata dar cum sunt batranii...sa nu arunce ei nimic

denisa ai avut o greutate buna la nstere...ca sa vezi pe vremea aia preeclampsie si totul ok si acum la nivelul de azi se intampla o gramada de necazuri

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - si atunci se intamplau o gramada de nenorociri. La mine fost noroc insa peste 4 ani mama nu a mai avut acelasi noroc. Daca ar fi fost atunci Clexane era alta poveste.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pentru ce va trebuie oxitocina ?

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Daca nu luati si niste ceapa ca sa mearga cu salumul ala nu ati facut nimic. Eventual daia de apa: scoti din geanta frumos un ziar, salamul, rupi painea si spargi ceapa cu pumnul

Hai ca m-ai facut sa rad

Hi hi, eventual imi iau si casetofon (nu CD player, va rog) si-mi pun niste muzica populara tare, sa inveselesc tot spitalul, si ma ratoiesc la gravidutele de langa mine care sunt eventual in travaliu, sa faca liniste, ca nu-mi prieste mancarea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
.. eu propun si turul 2 de scrutin

Eu zic sa le intrebam si pe fetele de la delfinasi si pufuleti ce ne recomanda

Mergi la inceput

andira un mp3 de ascultat muzica si reviste sa treaca timpul , ipod fiecare ce vrea, dar e musai :) ca mor de plictiseala
de celelalte nu.mi fac probleme ca sunt singura cu sotul in sala de travaliu

oricum acum mi.ati facut pofta de slanina....ca ati adus vorba de ceapa nu de alta

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
.. eu propun si turul 2 de scrutin

Eu zic sa le intrebam si pe fetele de la delfinasi si pufuleti ce ne recomanda

dar mai bine facem un sondaj la generale

POZE

Mergi la inceput

Dayanara - la un mp3 ma gandeam si eu sa-mi iau la spital, dar parca as prefera sa citesc, si nu cred ca o sa stau de amandoua... nu stiu, o sa vad.
Oricum, in ce ziceam eu mai sus, un mp3 nu e bun, ce farmec mai are daca n-asculta tot poporul cu mine?

Mergi la inceput