Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Andira - manele trebuie sa pui. Si neaparat dat tare sa distorsioneze.
In vara , la inceputul sarcinii, erau niste muncitori de la gaze parca, stateau pe trotuar langa groapa unde lucrau si mancau niste paine cu branza si parizer. Mama ce as fi mancat si eu, dar acolo pe loc .....
Cand am ajuns acasa si am deschis frigiderul la luat greata normal. Aia de acolo de la muncitori tare buna parea..
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dayanara
![]() dar mai bine facem un sondaj la generale |
Asta era urmatoarea propunere
honeybaby spune:
Roxana - eu visez la jumari
. cred ca nu am mai mancat de ani de zile. Daca sorici nu am voie, sunca nu am voie o sa-mi fac jumari de craciun.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Andira - manele trebuie sa pui. Si neaparat dat tare sa distorsioneze. |
Mai, de muzica populara mai fac eu rost, de manele mai greu, trebuie sa le cumpar si nu vreau. Desi as putea sa-i fac o surpriza sotului... i le pun in masina, in CD player, imediat dupa cel cu Rammestein
Hi hi, mi-l si imaginez ascultand tare muzica, se termina CD-ul cu Rammestein, si incep manelele...
Na ca stand aici sa rad cu voi mi s-au ars ciupercile putin.
Ma duc sa vad, sa nu mi arda si cartofii.
dayanara spune:
doamne denisa ce pofta de juamri mi.ai facut...imi vine sa.mi tai degetele sa le prajesc!
o sa.mi prajesc ceva cu grasime macar ca idee sa.mi dispara pofta
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Anca, eu am dureri de oase si articulatii..
deja ma gandesc cu tristete la batranete
La prima sarcina nu a fost asa..am avut doar spre final si nu atat de accentuate. Azi abia am stat in picioare, ce sa mai zic de imbracat si incaltat. Dar stii ce ma intreb? Oare nu ar trebui sa fac mai multa miscare, ma refer la plimbari? In casa ma ahit destul dar in rest...tup in masina. Cred ca o sa-mi fac un program zilnic de plimbare...ca la batranei
da sincer ma enerveaza senzatia asta de anchilozare
Oasele bazinului e normal le simti dilatandu-se, se pregatesc...
Diama,, multumim de listute. sa aveti inca 10 sapt, frumoase...minim sase, zic eu![]()

Oanca, felicitari !!!

Cami, ce nastere cu peripetii ai avut !! dar important e ca sunteti bine...si mai ales ca esti relaxata si increzatoare. Foarte bine, alunga fetelor gandurile negre !! ![]()
episodul 1roxana si salamul..

episodul 2Denisa, salamul si ...ceapa

urmeaza telenovelaandira....(nu am reusit sa retin
)

Oana, eu votezpt zane si spiridusi. Ar trebui sa dai un termen limita pana la numararea finala a voturilor..poate se mai exprima pareri.
Pana duminica seara la ora 21?![]()
![]()
![]()
Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
bluekidoo spune:
Vin si eu la raport..Am avut cateva zile excelente.. de fapt o saptamana excelenta
... De cand stim ca bebe e bine radiem de fericire si ne purtam de parca totul e roz ![]()
zilele astea nu am facut nimic special, ceva curatenie, mi-am montat instalatia la geam, cumparaturi... de alaltaieri totusi ma simt minunat...alaltaieri mi-am rugat sotul sa ma ajute la curatenie, intins rufe, curatenie in acvariu, montat beculete.. seara s-a incheiat cu un film si cu a dormirea mea la jumatatea filmului
... ieri ne-am trezit dimineata ne-am baut lapticu apoi am plecat la cumparaturi plus platit facturi... un drum tare lung.. adica am plecat pe la 10 de acasa si ne-am intors la 18.. si tot timpul am mers pe jos
dar a fost asa bine
... am ajuns acasa atat de franta ca m-a lasat si memoria si au inceput peripetiile... cand am ajuns acasa socrul meu ne facuse supa si se pregatea sa faca si paste cu branza... eu am fost de acord cu pastele dar in mai putin de 1 minut (cat mi-a luat sa bag cumparaturile in frigider) am uitat ca a spus ca face paste si l-am pus sa faca piure cu ceapa prajita...
.. saracu s-a conformat dar abia cand au fost gata mi-a spus "pai atunci fac pastele maine nu?"..
m-am dus sa-i spun sotului ca m-a lasat memoria si ca mancam piure (el stia ca se fac paste) si mi-a spus ca si el m-a rugat sa fac o cafea si nu am facut-o desi a trecut o ora..uitasem si de cafea
... am mancat supa si piure si m-am dus spre pat sa dorm dar sotul mi-a bagat la blender banane cu inghetata si apoi mi-a dat si mandarine
si uite asa stateam in pat gafaiam si mancam si simteam ca explodez dar nu ma puteam opri...
sotul facea misto de mine si ma mai impingea cu degetu in coaste sa mai misc
.. seara s-a incheiat cu un masaj relaxant la talpi
... in timpul somnului pitica mea a invatat de la tacsu' partea cu impinsu in coaste asa ca a pus in aplicare.. eu cum dormeam aveam impresia ca sotul continua sa faca asta si nu vrea sa se opreasca, drept urmare m-am intors brusc spre el si l-am muscat de umar
s-a trezit saracu buimac din somn ca nu stia de ce il musc.. atunci am realizat si eu
.. i-am spus ca oricum merita muscatura ca el o invata pe ficasa la prostii ![]()
Acum tocmai mi-a plecat sotul la munca si ii spuneam ca m-am simtit in astea 2 zile de parca am fi fost intr-un concediu.. a fost asa bine![]()
da hai ca ma intind prea mult si am de citit din urma 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
anca_iary spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-ati facut complimente![]()

In legatura cu hainutele,eu nu am pastrat nimic de la Karla, nu aveam de gand sa mai fac copii, insa s-a intamplat si ma bucur ca e baietel, ca sunt sanatoasa si asta va doresc si voua
Mi-a mai revenit optimismul ca eram cam stresata la inceputul sarcinii.
Acum incercam sa recuperez ce-ati mai scris, si am uitat cui vroiam sa raspund
...greu mai stau cu memoria
Am fost plecata la socrii in vizita si la cumparaturi ca mai e putin si vine Mos Nicolae, si e musai sa ma pregatesc din timp, nu prea imi place sa ma las pe ultima zi mai ales ca erau pline magazinele de parinti in cautare de cadouri. Tare mult imi place perioada asta a anului
anca
sapt.23
Deyan si mami de
Karla20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
CoriMami spune:
Buna seara,
mesajul cu oxitocina l-am citit dupa ce am plecat de la farmacie. Luni voi suna si eu la furnizori dar nu prea cred ca resusesc sa-l gasesc. La noi nu exista decat oxitocina romaneasca, facuta de Sicomed care acum are probleme la productie, fiindca a fost cumparata de Zentiva si apoi de Sanofi....si ei modernizeaza sectiile si nu-i intereseaza ca lumea nu are cu ce sa nasca.
Asa ca o sursa externa, daca iti poate aduce cineva, ar fi minunat.
Dar medicul tau ti-a spus sa vii dotata cu ea? devin si eu interesata...ca fiind la un control acum 2 saptamani am auzit cum o asistenta susotea ca nu mai au antibiotic si desi i-ar trebui lauzei X, nu o sa-i mai faca...Pai zi nene sa cumparam de acasa, mie mi s-a facut rau cand am auzit si m-am rugat pt lauza...
Deci, la bagaj acolo..eu cred ca mai reduc din cele camasi pt niste medicamente indispensabile
25+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteropipan ANCA_IARY superba burtica ta. p.s. arati extraordinar de bine mai ales ca mai ai o nastere la activ. alina 26+ |
multumesc dar sa stii ca arat asa acum in perioada sarcinii, ca in rest sunt prea slaba
aveam 43 de kg. Acum am 56 de kg, cred ca asta e greutatea pe care ar trebui in mod normal sa o amFiica-mea mi-a zis ca ar trebui sa stau tot timpul gravida
ca sunt mai frumoasa asa
anca
sapt.23
Deyan si mami de
Karla20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03