Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu zic sa nu va panicati cu oxitocina asta. Se poate naste si fara ea si doar in cazuri extreme ar trebui administrata, nu doar pt ca se grabeste dr sa scape mai repede.
da contractii urate, lungi si dureroase si periculoase pt copil. Copilul nu se oxigeneaza cum trebui in timpul contractiilor.

Eu am o doza de oxitocina de cand a nascut Honey. Mi-a fost recomandat sa ii fac la inceputut travaliului ca s anasca mai repede.
Bineinteles ca am refuzat.
sunt atatia ani in care natura si-a facut treaba destul de bine.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

oanaiacovita multumesc pentru raspuns Chiar am cautat pe net si am gasit si salteluta separat, dar cu tot cu patut tot pe la suma aia o sa ajung si eu

In legatura cu oxitocina, sa va spun si eu ca am refuzat sa mi se faca, la prima nastere, si am nascut normal, in 3 ore tot...Travaliul nu mi s-a parut insuportabil, pentru ca eram obisnuita sa am dureri foarte mari la menstruatie, in adolescenta ma invoiam de la scoala ca nu eram in stare de nimic.

ancasapt.23Deyan si mami deKarla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu intreb de oxitocina pt. ca de data asta voi naste prin cezariana. La nastere normala n-aveti nevoie decat daca apar probleme.
Daca cezariana se face fara sa se declanseze travaliul, in prima zi se pune oxitocina pt. curatarea uterului (la nasterea naturala contractiile apar singure).
Se foloseste si ergomet, insa interfereaza cu alaptarea si poate da pusee de HTA. Eu nu vreau sa risc.

Pe dr. nu l-am intrebat inca, o sa-l sun luni sa vad ce zice. Problema este ca suntem la sfarsit de an si spitalele nu mai au mai nimic, din pacate.

Cand am fost internata pt. hemoragie mi-a adus sotul Gynipral si No-Spa fiole. Restul medicamentelor folosite le aveau ei, insa pe astea nu.

Cori, astept sa vad ce zici si tu luni, daca nu se mai gaseste deloc si nici spitalul nu are, o sa caut in afara.

PS. La Giulesti au, a nascut o prietena de curand si i-au pus oxitocina dupa operatie.

Diana 30 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna seara mamicute!
Uite eu sunt foarte vesela zilele astea si se pare si pusa pe cumparaturi. Am iesit cu Elena la plimbare pe la 3 jumate si m-am gandit sa merg sa-i iau ceva cadou sotului de mos, asa am ajuns sa intru intr-un magazinel tare dragutel deschis de curand, unde am gasit hainute de bebei asa de dragute. Singura problema era ca am zis ca nu mai iau lui bebe nimic pana nu aflu sexul, sper pe la mijlocul lui ianuarie, ca daca e tot fetita avem hainute destule. Oricum i-am luat un body mic mic galben si un prosopel alb tare dragute, i-am mai cumparat Elenei o pijama sexy si mie... o rochie si 2 bluze, ca aveau niste preturi foarte mici, plus ca toate sunt din bumbac super fain. E ceva irma noua romaneasca. Hainele de gravi erau la reducere. Sunt asa de incantata ca am dat peste magazinelul asta. Am luat atatea chestii cu 120 lei.
Aaa si ieri am cumparat de la un magazinel caritabil un cosmonaut crem aproape nou foarte dragut, ca iar nu m-am putut abtine. Il pun pe sot sa-mi arate cum pot pune poze si va arat si voua zilele astea.
Asa si am uitat sa va spun ca sotului nu i-am luat nk ca nu am gasit, deci mai dau o tura si maine

Mihaela22+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Diana - la cezariana se curata destul de bine uterul de catre doctor, iar a doua zi cand incepi sa alaptezi se contracta uterul din cauza oxitocinei secretate in timpul alaptarii.
Pt cazuri extreme in care chiar e nevoi de oxitocina eu cred ca au.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Sa va zic cum stam cu voturile pana acum;

- Iepurasi: 13 voturi
- Fluturasi:6 voturi
- Zane/Spiridusi: 6 voturi
- Buburuze: 3 voturi
- Toporasi: 1 vot
- Prunci: 1 vot

Tocmai am vazut ca mai este o odisee de spiridusi de ian-feb 2006...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
Fetelor, parca una dintre voi este farmacista. Stiti cumva ce se intampla cu oxitocina? Nu gasesc pe nicaieri si nu stiu daca e problema de depozit sau de farmacie.[/purple]

Din cate am vazut eu pe la stiri, e problema de criza! Foarte multe medicamente lipsesc din spitale si farmacii pt. ca nu se mai importa...lipsa de bani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Roxana - eu visez la jumari. cred ca nu am mai mancat de ani de zile. Daca sorici nu am voie, sunca nu am voie o sa-mi fac jumari de craciun.

POZE

Buna seara!

Eu am mancat in seara asta sorici (am primit de la dascalul bisericii, taiase porcul)..ne-a dat si jumari, dar mie nu-mi plac si nici sotului, deci ti le dau tie cu placere.
Nu avem voie sorici? Eu, de pofta am mancat..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Ce fac fetele? Eu am citit cateva pag si m-a luat un somn ca imi dau si lacrimile si e de abia ora 20. O sa ma duc a fac o baie sa ma mai trezesc. OANA, ma intereseaza si pe mine de unde ai luat asa ieftin patusu cu salea si lenjerie, dk are cumva site si pe net sau l-ai luat de la un mag din oras de la tine. Eu din cate am vazut pe net patut din lemn cu saltea cu lenjerie ma ajungea 7 mil cel mai putin si ma hotarasem sa nu mai iau din lemn sa iau din acela care se strange. Ce m-am amuzat cu salamu si ceapa .Eu in primele 4 luni am mancat la greu slanina de la firma Premia cu ceapa si culmea e ca in lunile alea nu m-am ingrasat decat 1 kg in 4 luni tinand cont ca nu am avut greturi si ca de la slanina multa cica te cam ingrasi.Aveam atatea de zis ,dar nu mai imi amintesc. Mereu zic sa notez pe foaie ce am de spus la fiecare apoi zic ca tin minte ca e simplu si cand sa scriu..... pauza memoria e .....goala

Delia13 25+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

alina - merci. Nu avem voie sorici pt ca e crud. Eu ma gandeam sa-l fierb, desi nu o sa mai aiba acelasi gust.

Trimite-mi niste jumari pe mail. si Roxanei.
Mihaela - frumos ca te-ai plimbat si relaxat. La noi o sa fie mosul chel pt ca nu am iesit in oras din cauza racelii.
bluekidoo-fericitari pt starea de spirit

POZE

Mergi la inceput