Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DIANAMI super ok listuta ta pt spital.chiar ieri am tras si eu o privire la ce au scris celelalte burticute la tema "bagaj de spital". eu am noroc ca spitalul e aproape de casa si oras ca eu oricate listute imi fac de uitat tot uit cate ceva.si plus ca aici nu e traficul infernal care il gasesti in bucuresti. asa ca tati lui bebe va face probabil ceva drumuri. pupici si iti dorim 10saptamani usoare.
alina26+

Mergi la inceput

ANCA_IARY superba burtica ta.si hainutele sunt un vis.sunt cea mai fericita ca primul meu bebe o sa fie fetita,asta imi doream acum dar cu acelasi patos vreau si un baietel.sper sa avem si un fratior mai incolo pt asta mica. pupici
p.s. arati extraordinar de bine mai ales ca mai ai o nastere la activ.
alina26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bun, sa revenim pe forum, desi starea tot naspa e, in fine , poate trece ca merg diseara dupa beteala aurie ca schimbam un pic decorul la bradut.
Si m-am hotarat sa imi iau de pe lista ce as avea nevoie daca ma interneaza si am sortat hainutele lui Eric pe marimi. Urmeaza sa le spal, cred ca saptamana viitoare.

Cami nu e vorba ca ma gandesc, dar na, e bine de stiut si experiente de astea, ca nu se stie niciodata. Multumim de poveste si ma bucur ca printesa ta este bine.

Ma innebuniti cu salamul vostru . Eu nu am avut pofte serioase in sarcina asta. Adica daca imi trebuie ceva si am voie pap, daca nu, nu am nici o treaba.

Sensibila mersi, dar nu pot pe transfer sa pun, poate se pricepe sotul cand vine ca am 2 foldere pe DVD Audio_TS si Video_TS si nu stiu care cum sa le pun sa se vada.

De dureri, pe mine ma doare osul ala de la de la incheietura piciorului din partea de sus, probabil de dormit atata pe stanga.

Denisa rapida ai mai fost la venirea pe lume.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

camilecu prin ce ai trecut. faza cu asistenta de pe salvare a fost cea mai tare. bine ca s-a terminat cu bine. spune-mi si mie te rog din ce cauza ti s-a rupt cerclajul?

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sper sa va fie de folos lista mea. Vreau sa va mai spun asa:
-am impartit-o special pe caprarii, nu toate 4 categoriile va trebuie in spital, ar fi culmea
-eu la internare voi pleca doar cu bagajul 1, restul imi vor fi aduse pe parcurs
-ceea ce va luati la voi difera: daca va internati pt tratament (cum am fost eu), ori pt. nastere (si aici difera in functie de tipul nasterii)
-unele spitale nu-ti dau voie cu pijamale/chiloti sau haine pt copil. Asta ramane sa aflati fiecare. Hainele de externare eu le-am lasat acasa, ni le-a adus tati cand am plecat.
-pt. bebe in spital va trebuie f putine lucruri, nu creme sau alte minuni, acelea sunt pt acasa. Un gel de spalat e suficient pt. spital.
-la fel pt mama: daca stati doar pt nastere, nu va mai trebuie crema de corp sau ceva de crosetat, va asigur ca nu veti avea timp
-la nastere normala (in Municipal): eu am stat intr-un salon mic, langa sala de nasteri, am avut cu mine o gentuta medie cu bagajul nr 1. La dilatatia maxima am plecat in sala de nasteri, de acolo m-am intors in acelasi salon. Cateva ore mai tarziu m-au mutat la lauze, impreuna cu bebe. Bagajul a stat sub pat permanent. Banii si telefonul le-am tinut in buzunar permanent.
-alezele cred ca folosesc mai mult dupa cezariana, cand stai imobilizata in pat mai multe ore, doar cu camasa si tampoane.

Am uitat ceva ce mi se pare de mare folos: un wrap sau sling. Bebelusii adora sa stea acolo si in prima perioada ii puteti scoate asa la plimbare. Noi am folosit la greu si nu mi-a afectat coloana mai rau decat este deja.

Deci, listele acelea contin cam tot ce va trebuie pt. voi si bebe, atat la nastere (intr-un spital de stat!) cat si acasa. Ajustati si voi dupa cum credeti .
Ati vazut ca eu n-am pus sterilizator, biberoane, cutii cu formula. Cred din toata inima in alaptat si parerea mea este ca o cutie de formula in casa va va tenta sa o folositi (ori vi se pare ca plange de foame, ori veti beneficia de "sfaturi" de la cei din jur).
Pompa de san si cele 2 biberoane ale ei le sterilizez cu solutie la rece sau cu niste pastile speciale cumparate din UK.

Cu cercelusii: eu i-am pus Iuliei din maternitate, chiar la externare. Anuntasem asistenta sefa si, cand eram imbracate de plecare, ne-a dat gauri, rapid si simetric. I-am pus direct cercelusi de aur (primiti de la nasa), dezinfectati de asistenta in alcool de 70 gr.
Acasa ii dadeam si eu cu alcool de 3 ori pe zi si roteam putin cercelusul, in vreo 3 zile s-a cicatrizat. Nu a plans deloc.

Diana 30 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - adica e doar carne cruda, cruda? Doar cu mirodenii?
Ok, m-am linistit, nu ma tenteaza .

Sunt convinsa ca e bun, dar n-am mai mancat carne cruda din copilarie - cand mancam carnea de sarmale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa va zic cum stam cu voturile pana acum;

- Iepurasi: 13 voturi
- Fluturasi:6 voturi
- Zane/Spiridusi: 6 voturi
- Buburuze: 3 voturi
- Toporasi: 1 vot
- Prunci: 1 vot

Sa imi ziceti cand oprim votarea.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Parca v-am spus ca dr a zis ca pot sa dau cu voltaren gel in fiecare seara. Dar mie imi e frica, ca pe prospect zice sa nu se utilizeze in sarcina (bine, cred ca pe 90% din prospecte de pastilele scrie sa nu se utilizeze in sarcina si totusi unele vad ca sunt recomandate de mai toti dr, gen paracetamol, etc). Intr-o singura seara m-am dat cu gelul asta ca efectiv imi dadusera lacrimile de durere. Vai ce bine am dormit, si apoi inca 2 zile nu mai m-a durut nici coloana , nici fesa stanga. Voua ce v-a zis dr?

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

si mi-a spus sa dau cu voltaren, dar sa nu fac masaj in locul respectiv. si mie imi e teama inca sa-l folosesc, dar daca nu mai rezist o sa-l folosesc.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 22+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, ce frumos scrieti voi aici!

Lista cu bagajul mi-a dat si mie sincere emotii.

Eu inca nu am cumparat nimic, am zis ca incep in ianuarie.

Dianami, te felicit ca ai intrat in saptamana 30 si bebica sa mai stea acolo cuminte, sa-l creasca mama lui mare.

Pup

25+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

ANDIRA draga mea,cred ca nu ai citit bine mesajul.nu am scris ca patutul nu ar fi important.doar ca in OPINIA MEA mult mai importanta e salteluta,pt o dezvoltare sanatoasa a copilului.si as vrea sa te intreb ceva: cine cine iti face somnul mai comod

Mergi la inceput