Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
camilecu spune:
Larissa a vut la nastere 1,350 kg.
Da intradevar bine ca s-a terminat cu bine . M-a ajutat foarte mult ca am gandit pozitiv asa cum trebuie sa gandesc si eu si voi in situatia in care ne aflam
20 + mami de Vlad
greenfrog spune:
babyangel durerea aceea de la osul pubisului poate aparea din cauza pozitiei defectuoase a spatelui. am acasa o schema cu pozitii corecte si cele incorecte de stat pe scaun in timpul sarcinii. o sa o scanez si o sa o pun pe contul comun.
27+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
dayanara spune:
anca , durerea aia de la osul pubisului cum spui tu, dar la mine e un pic pe stanga, o simt si eu, exact cand ma ridic din pat sau cand schimb pozitia si cand ridic piciorul sa.l bag in pantaloni de exemplu
nu stiu de la ce e, dar e destul de deranjanta si cu timpul cu cat luam mai mult in greutate cred ca va fi si mai nasol
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
dayanara si pe mine ma doare piciorul drept, durerea pleaca de undeva de pe fesa si coboara spre genunchi. mi s-a explicat ca aici ar fi nervul sciatic, bebe creste, oasele bazinului se deplaseaza fata de pozitia normala si pot afecta nervii din zona respectiva. mai suparator e ca noaptea incepe sa ma doara si trebuie sa ma trezesc sa masez locul respectiv.
27+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
honeybaby spune:
Andra - mama era in spital de o sapt pt ca se umflase foarte tare. Pe vremea ai nu prea stiau ei cu ce se mananca preeclamsia.
In seara in care a nascut, a stat cu tata, au mancat prajituri si dupa ce a plecat tata a inceput s-o doara burta. S-a dus de 3 ori la toaleta din 10 in 10 min crezand ca au fost prajiturile stricate si s-a stricat la stomac, pana a vazut-o o asistenta.
Asistenta a vazut ca e dilatata la maxim si a dus-o direct de masa de nastere, unde a nascut dupa 15 min.
Cam asta e tot . Eu am avut 2,600 kg si 48 cm.
Am plecat acasa dupa o sapt , asa era pe vremea aia si am crescut intr-un an cati altii in 7, cu lapte praf, pt ca mama nu avut lapte.
The End
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
uite cum imi faceti voi iar pofta de salam de sibiu....offf... nu mai vorbesc cu voi
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
Dayanara - arata-mi si mie salamul ala, ca mi-au iesit deja ochii ![]()
Eu nu mananc aproape deloc salam, dar la cate ne zici de el, vreau si eu sa-l vad, sa stiu ce pierd...![]()
dayanara spune:
andira e ca ala de sibiu, a nimerit bine denisa, uite asa arata
http://comercio.moranpiris.com/catalog/images/salchichon_iberico_bellota.jpg
dar ca si jamonul e crud, adica nu trece prin nici.un proces de sterlizare si chiar cel care.l vinea mi.a zis ca nu ar fi indicat
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Si pe mine tot fesa stanga ma doare (de fapt incheietura piciorului, dar eu asa simt, ca ma doare toata fesa). Mi-e groaza cand trebuie sa ma incalt sau sa imi pun sosete, efectiv ma seaca durerea aia. Parca v-am spus ca dr a zis ca pot sa dau cu voltaren gel in fiecare seara. Dar mie imi e frica, ca pe prospect zice sa nu se utilizeze in sarcina (bine, cred ca pe 90% din prospecte de pastilele scrie sa nu se utilizeze in sarcina si totusi unele vad ca sunt recomandate de mai toti dr, gen paracetamol, etc). Intr-o singura seara m-am dat cu gelul asta ca efectiv imi dadusera lacrimile de durere. Vai ce bine am dormit, si apoi inca 2 zile nu mai m-a durut nici coloana , nici fesa stanga. Voua ce v-a zis dr?
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
dayanara spune:
imi cer scuze, dar ca sa se inteleaga mai bine ma doare osul, incheietura piciorului si buza stanga de.mi vine sa ma iau la palme cand imi pun pantalonii :)))
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE