Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Larissa a vut la nastere 1,350 kg.
Da intradevar bine ca s-a terminat cu bine . M-a ajutat foarte mult ca am gandit pozitiv asa cum trebuie sa gandesc si eu si voi in situatia in care ne aflam

20 + mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

babyangel durerea aceea de la osul pubisului poate aparea din cauza pozitiei defectuoase a spatelui. am acasa o schema cu pozitii corecte si cele incorecte de stat pe scaun in timpul sarcinii. o sa o scanez si o sa o pun pe contul comun.

27+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca , durerea aia de la osul pubisului cum spui tu, dar la mine e un pic pe stanga, o simt si eu, exact cand ma ridic din pat sau cand schimb pozitia si cand ridic piciorul sa.l bag in pantaloni de exemplu
nu stiu de la ce e, dar e destul de deranjanta si cu timpul cu cat luam mai mult in greutate cred ca va fi si mai nasol

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

dayanara si pe mine ma doare piciorul drept, durerea pleaca de undeva de pe fesa si coboara spre genunchi. mi s-a explicat ca aici ar fi nervul sciatic, bebe creste, oasele bazinului se deplaseaza fata de pozitia normala si pot afecta nervii din zona respectiva. mai suparator e ca noaptea incepe sa ma doara si trebuie sa ma trezesc sa masez locul respectiv.

27+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - mama era in spital de o sapt pt ca se umflase foarte tare. Pe vremea ai nu prea stiau ei cu ce se mananca preeclamsia.
In seara in care a nascut, a stat cu tata, au mancat prajituri si dupa ce a plecat tata a inceput s-o doara burta. S-a dus de 3 ori la toaleta din 10 in 10 min crezand ca au fost prajiturile stricate si s-a stricat la stomac, pana a vazut-o o asistenta.
Asistenta a vazut ca e dilatata la maxim si a dus-o direct de masa de nastere, unde a nascut dupa 15 min.
Cam asta e tot . Eu am avut 2,600 kg si 48 cm.
Am plecat acasa dupa o sapt , asa era pe vremea aia si am crescut intr-un an cati altii in 7, cu lapte praf, pt ca mama nu avut lapte.

The End

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

uite cum imi faceti voi iar pofta de salam de sibiu....offf... nu mai vorbesc cu voi

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - arata-mi si mie salamul ala, ca mi-au iesit deja ochii
Eu nu mananc aproape deloc salam, dar la cate ne zici de el, vreau si eu sa-l vad, sa stiu ce pierd...

Mergi la inceput

andira e ca ala de sibiu, a nimerit bine denisa, uite asa arata
http://comercio.moranpiris.com/catalog/images/salchichon_iberico_bellota.jpg

dar ca si jamonul e crud, adica nu trece prin nici.un proces de sterlizare si chiar cel care.l vinea mi.a zis ca nu ar fi indicat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si pe mine tot fesa stanga ma doare (de fapt incheietura piciorului, dar eu asa simt, ca ma doare toata fesa). Mi-e groaza cand trebuie sa ma incalt sau sa imi pun sosete, efectiv ma seaca durerea aia. Parca v-am spus ca dr a zis ca pot sa dau cu voltaren gel in fiecare seara. Dar mie imi e frica, ca pe prospect zice sa nu se utilizeze in sarcina (bine, cred ca pe 90% din prospecte de pastilele scrie sa nu se utilizeze in sarcina si totusi unele vad ca sunt recomandate de mai toti dr, gen paracetamol, etc). Intr-o singura seara m-am dat cu gelul asta ca efectiv imi dadusera lacrimile de durere. Vai ce bine am dormit, si apoi inca 2 zile nu mai m-a durut nici coloana , nici fesa stanga. Voua ce v-a zis dr?

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

imi cer scuze, dar ca sa se inteleaga mai bine ma doare osul, incheietura piciorului si buza stanga de.mi vine sa ma iau la palme cand imi pun pantalonii :)))

POZE

Mergi la inceput