Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
oanaiacovita spune:
Cami, cum a fost cu nasterea la 32 de sapt? Ai timp sa ne povetesti?
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
pai eu n.am luat nimic de aia mi.au incaput, doar actele le.am avut, care oricum stau mereu in geanta, ca e geanta mea cu care ies afara, un rucsac
si am noroc ca stau si la 10 minute de spital ...imi aduce leo de toate, reviste si alte chestii importante la plictiseala
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Oana - nu te mai gandi la nastere prematura. sunt convinsa ca Eric o sa vina la timp.
Eu m-am nascut la 34 de sapt, dupa un ''travaliu'' de 15 min
. Deci nu e rau.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Eu fac 2 ore pana la spital daca e ora de varf
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
neata si de la noi!
vorbeati voi de patut, eu mereu mi-am visat copilul in patut de lemn, si din asta o sa iau.
despre masuratul burtii ce sa zic, si mie imi masoara dr de familie burta la fiecare control, atat pe verticala, cat si in circumferinta, dar niciodata nu mi-a zis nimic de varsta lui bebe in functie de aceste masuratori.
oanka bravo! 

diana mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut ca ai schimbat prefixul!!! brrr ... si cand ma gandesc ca "ne tragi" pe toate dupa tine ... uffff, ce putin mai este.
f utila lista 
anca si pe mine ma dor rau oasele pubiene, mai ales cand ma ridic din pat 

anca iary e im place burtica ta asa bombata! f frumu si hainutele!
denisa povesteste-ne cum te-ai nascut! pai daca patesc la fel, nu mai ajung eu pana la bucuresti ... de fapt in 15 min nu ajung nici pana la ploiesti ...
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
camilecu spune:
Oanaiacovita , nu trebuie sa te gandeste la nastere prematura !!!! Eu am avut probleme de la inceputul sarcinii , desprindere placenta , col deschis , cerclaj , tratament cat cuprinde !!! Sper sa nu fie si de data asta la fel , dar oricum acum este mult mai bine nu mai am toate acestea .
La 32 sapt., era 2 augut 2005 , o caldura afara de mureai, cred ca am avut tensiune si mi s-au declansat contractiile , nedureroase cei drept , cand am plecat la spital nu mi-am luat prea multe bagaje fiindca nu mi-am inchipuit ca o sa nasc . Cand am ajuns la spital mi s-a rupt cerclajul , si a aparut o dilatatie de 6 . Dar durerei nu aveam, atunci dr meu ( sunt din Piatra Neamt- iti dai seama cum arata spitalul de aici ) a decis ca este mai bine pentru copil sa se nasca la Iasi, pentru ca la noi in oras nu exista sectie pentru prematuri asa mici, atunci m-a urcat in salvare si valea la Iasi . Nu isi da seama nimeni ce a fost in sufletul meu atunci , cred ca m-am sperit foarte tare , mai ales ca in salvare dna asistenta stiti ce mi-a zis ?: "Sa nu cumva sa nasti in salvare ca nu stiu ce sa-ti fac". Va dati seama ca am innebunit instant , atunci am avut niste dureri mai intense . In fine am ajun la Iasi in 1,30h si cand am ajuns in 10 min. am nascut . Tin sa va spun ca nu aveam nici un bagaj , fiindca dr. a zis ca imi ea bagajul asistenta iar aceasta cred ca a uitat . S-a dus sotul apoi si a luat bagajul si ceea ce imi mai trebuia si mi-a adus la spital apoi .
Am stat 6 sapt. in spital cu bebelina mea , a fost perfect sanatoasa , doar ca era mica nu avea greutatea . Cand a ajuns la 2kg mi-a dat voie sa plec acasa cu ea . In primele 3 luni mi-a luat 1,5 kg pe luna , pana la un an avea o greutate mai mare decat un copil nascut la termen cu greutate normala .
Mai vreau sa va spun ca sectia de prematuri din Iasi ,de la spitalul Cuza Voda, este ceva deosebit ,iar sefa de sectie de acolo, dr. Stamatin ,sa-i dea Dumnezeu sanatate , este un om deosebit, cu dragoste pentru oameni
20 + mami de Vlad
dayanara spune:
cami important e ca s.a terminat cu bine :)
dar cu ce greutate s.a nascut? sunt curioasa in caz ca ...
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Fetele, radeti voi de salamul lui Dayanara, DAR si eu imi iau ceva sde mancare pentru ca dupa ce am nascut, cat m-a tinut in sala de travaliu cu saculetul cu nisip pe uter, am crezut ca mor de foame..Dupa 11 ore de travaliu in care nici apa nu am baut, mi-am trimis sotul sa-mi cumpere ceva de mancare, dar a venit doar cu niste cornuri cu ciocolata, care nu m-au satisfacut nici pe departe
Vorba Dayanarei, de data asta imi iau si eu chifle si salam, cu Sana![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
sensibila spune:
Multumesc frumos fetele pt incurajari. Si eu sper sa fim toate si toti bebei bine.
oanaiacovita – pe transfer .ro poti sa pui fisiere pan ala 10 gb. Eu asa stiu.
Asteropipan – felicitari pt bebelina
dayanara – super tare faza cu salamul. Dar cred ca ai dreptate, daca ne lasa sa murim de monica pana nastem. Trebuie sa avemprovizii. Tu esti cu salamul, la mine cred ca or sa fie ceva dulciuri. 

Votez si eu pt buburuze daca nu se mai doreste sa raman prunci pretiosi
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
dayanara spune:
anca, aici ne dau de mancare si noua si insotitorilor si apa, dar salamul ala e visul meu, fericirea mea dar cum mi.e frica de toxoplasmosis si e un salam iberic, crud, mi.e frica sa mananc, dar ma gandesc la el in fiecare zi :))) de aia am zis cum nasc in salam ma infig
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE