Burtici de fluturasi de Mar-Apr 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
andira si eu ma gandesc ca tre sa iau saltea noua, chiar daca am patutul
ancayari sa poarte sanatos hainutele!
doamne cat e lista cu bagaje pt spital! mie mi.ar intra atatea doar intr.o valiza!
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Dayanara - de-asta ziceam si eu ca fiecare ar trebui sa-si ajusteze lista in functie de necesitati.
Eu urasc sa ma car cu lucruri multe si inutile si-n vacanta, d-apai la spital, unde grija mea ar trebui sa fie nu ce fac bagajele, si cum sa le car, ci bebelusul.
Lista e foarte completa, zic eu, si atunci ai macar un punct de plecare referitor la ce iti trebuie.
dayanara spune:
ah nu andira, eu ma mir doar pt ca data trecuta am fost doar cu un fel de geanta normala de umar, sport...cu care ies in fiecare zi afara
sunt sigura ca lucrurile sunt folositoare depinde de spital, de fiecare, oricum de data asta imi iau papucii si neaparat niste salamuri din alea de care nu ma pot atinge acum :)))
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
![]()
esti de coma!!!
La orice m-as fi gandit ca ai nevoie in bagajul de spital, numai la salam nu!!
Si eu tot geanta de-aia sport am avut de fiecare data, si tot de-asta imi ia si acum. Asa ca imi iau strict lucrurile necesare, care sa-mi incapa acolo ![]()
andira spune:
Acum ca mi-ai dat idei, cred ca mai degraba mi-as lua un geanta usoara cu lucrurile necesare, plus valiza mare de concediu plina cu sushi, branza gorgonzola si n alte feluri de branza cu mucegai, jambon si alte alea.
Imi si imaginez ca stau pe pat la spital, dupa nastere, cu o mana pe burtica si cu alta pe muscand tin bunatati
. Ca-n desene animate...
dayanara spune:
salam, papuci si chiloti de bumbac sa nu stau in ce.mi dau ei...na se aduna si la mine, dar oricum salamul e pe primul loc
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Buna dimineata fetelor , ce ritm rapid aveti, dimineata imi ia o gramada de timp sa citesc ce ati scris de cu seara si dimineata , pana deschid eu PC, ca dealtfel ma trezesc la 4- 5 dimineata.
Am citit si eu listuta cu bagaje , este super lunga , sau prea lunga . Eu cand am nascut prima data ,(32 sapt.) am plecat de urgent la spital , ce bagaj?? , am luat strictul necesar , pentru bebe -NIMIC, dar a fost totul ok, pentru ca nu mi-a trebuit decat pampers , restul nu mi-a dat voie sa aduc nimic de acasa .
In legatura cu salteluta eu stiu ca cea mai buna este salteaua cu iarba de mare , asa mi-a recomandat neonatologul .
20 + mami de Vlad
camilecu spune:
Eu am auzit ca exista in comert niste chiloti de unica folosinta pentru dupa ce nastem , ati auzit ceva de asta ? Exista asa ceva ?
20 + mami de Vlad
dayanara spune:
cami, am pus eu link acum cateva zile, am inteles de la denisa ca se gasesc si in carefour , daca nu, baga in google chiloti de unica folosinta si vei gasi
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am reconditionat pernutele animalelor. Am mai bagat vatelina in ele ca ajunsesera prea subtiri si amarate. Sotul e uimit de ce economii fac eu in ultimul timp[D]
Multumesc pt lamuriri legate de bagaj.
Ma gandeam sa impart bagajul de spital in 2 : o parte care imi trebuie si inainte de nastere si una care imi trebuie dupa nastere cu : camasi (la Giulesti nasti cu a lor), prosop, sutien de alaptat, tampoane - o parte, cremele, etc.
Nu prea vad cum or sa incapa toate intr-o geanta mica sport. Numai un halat din acela pufos o umple.
Asta cu mancarea e tare
. Eu cred ca va trebui sa car un bax de apa cu mine
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE