Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Fetelor unde sunteti?...sunteti spectatori la confruntarea presedintilor? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
As vrea eu dar sunt la servici acum!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb Ariana si eu fac diverse asocieri frumoase cand ma gandesc la Craciun...imi aduc si eu aminte cum impodobeam bradul cu parintii mei, cum legam ciocolata cu ata si o agatam in brad, cum ma chinuiam si de multe ori, cu greu imi iesea, sa leg portocale si sa le agat pe crengile bradului printre globuri, cum priveam fascinata si dusa in lumea povestilor licuritul instalatiei de brad......va mai aduceti aminte ce eforturi faceau parintii nostri de sarbatori ca sa ne procure portocale?......era o adevarata aventura sa ai cateva kg de portocale de sarbatori....cel putin asa era prin zona noastra.....oricum, eu una am avut o copilarie minunata, si m-am bucurat de concursul parintilor mei in tot ce am facut......ma bucur ca sunt copilul lor si ca ei sunt parintii mei! Anul acesta voi petrece sarbatorile cu cei dragi.....cu sotul si cu parintii mei Am devenit usor nostalgica.....si eu am observat lucrul asta de cateva zile......cred ca e in spiritul sarbatorilor sa fim asa MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Cu portocalele era o adevarata magie....mincam de parca nu mai vazusem pina atunci,cu o pofta... si niciodata nu au fost mai bune(cel putin pt mine)decit in perioada sarbatorilor....au un miros mai puternic,parca anumea de Craciun!
Ce am ajuns ..sa vb despre portocale......dar e tare minunata atmosfera asta care se creaza de sarbatori....e liniste,e pace,suntem mai buni ,mai iubitori.....eu deja am intrat in starea sarbatorilor de iarna
Florentina_C spune:
Neata, fetelor. Nu am mai intrat de multicel...dar sa nu ma certati caci am fost putin ocupata. Offf...Si azi sunt toata ziua plecata, dar nu v-am uitat, va citesc mereu si acum am intrat sa va salut si sa va las un ceai sau o pt cand va treziti.
Va pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Gata am primit telefonul......Doamne cat stres, de obicei ma suna la 9 dimineata, nu stiam ce se intampla.....in sfarsit......bebeii mei sunt niste invingatori, au ramas tot 8 si fiecare are cate 8 celule mi-a zis ca arata si se dezvolta perfect. Maine ma suna sa-mi spuna ora transferului...... http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
draga FELICITARI
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
mvb spune:
neatza si de la mine
daaaaaaaaa vine weekendul ...ce ma bucur
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Fetelor pe mine de 3 zile ma doare capul si am o stare de greata.....nu stiu de la ce o fi.....sper sa nu fi luat vreun virus ceva
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
citat din mesajul lui mvb Fetelor pe mine de 3 zile ma doare capul si am o stare de greata.....nu stiu de la ce o fi.....sper sa nu fi luat vreun virus ceva MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
poate e de bine
Ce nu te doboara te face mai puternic