Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 5

jesia spune:
jesia spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui trutzi Neata!  toate fetele  Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica  | 
neata

Ce nu te doboara te face mai puternic

Florentina_C spune:
Florentina_C spune:
 Salutare din nou fetele. Am ajuns ceva mai devreme pe acasa si tocmai ma pregateam sa va citesc...cand...ce sa vad?? Fetele mele nu prea au chef de vorba azi sau sunt ff ocupate.. Ce e cu voi, nu e nimeni prezent??
 Ce e cu voi, nu e nimeni prezent??
Va  pr toate
 pr toate "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

cora79 spune:
cora79 spune:
 Salutareeeeee fete dragi

, immmm dar ce tacute ati fost astazi,va pregatiti de sarbatori,faceti meniul de Revelion
, immmm dar ce tacute ati fost astazi,va pregatiti de sarbatori,faceti meniul de Revelion
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

cora79 spune:
cora79 spune:
 Trutzi nu esti singura,esti cu mine
Draga felicitari pentru cei 8 puiuti

,Doamne ajuta sa vina barza
,Doamne ajuta sa vina barza
Lia,Ale,Jesia,Flori fetele
 fetele

jesia spune:
jesia spune:
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi nu esti singura,esti cu mine  Draga felicitari pentru cei 8 puiuti     ,Doamne ajuta sa vina barza  Lia,Ale,Jesia,Flori  fetele  "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" | 
cora te pup si eu de 100 ori

Ce nu te doboara te face mai puternic

trutzi spune:
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi nu esti singura,esti cu mine  Draga felicitari pentru cei 8 puiuti     ,Doamne ajuta sa vina barza  Lia,Ale,Jesia,Flori  fetele  "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" | 

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

cora79 spune:
cora79 spune:
 Fetelor,dar ce aveti astazi,v-au doborat sarcinile de serviciu?
Eu am o energie de zile mari,sper sa fiu asa si dupa sarbatori
Ce mai faceti,ce mai ziceti,care isi mai fugareste sotul,care ce ma i gateste,ce planuri aveti de sarbatori,ce va mai fac soacrele impielitate,ce va mai fac bebelusii din burtici.....? ia uitati aici subiecte de palavrageala si voi stati mute
Rusinicaaaaa

Dragaica spune:
Dragaica spune:
 Gata , am primit telefonul mult asteptat, marele evenimen este maine la ora 11,30 insfarsit imi iau acasa puii
 dupa atatea anticonceptionale, injectii, stres, probe de sange, drumuri la centru, ne apropiem de finalul calatoriei, care va fi deznodamantul......o sa stim pe 16 Decembrie, pana atunci .....rabdare si virtute
 dupa atatea anticonceptionale, injectii, stres, probe de sange, drumuri la centru, ne apropiem de finalul calatoriei, care va fi deznodamantul......o sa stim pe 16 Decembrie, pana atunci .....rabdare si virtute 
Nu a putut sa-mi spuna in ce stadiu sunt, mi-a spus ca in ziua a 4 a nu au voie sa umble la ei, trebuie sa fie tinuti la temperatura corpului, maine o sa vedem ce fac.....offf........mult mai e pana maine 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

13+
 13+