Locul fetelor Nou-Venite (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Fetelor,dar ce aveti astazi,v-au doborat sarcinile de serviciu?
Eu am o energie de zile mari,sper sa fiu asa si dupa sarbatori
Ce mai faceti,ce mai ziceti,care isi mai fugareste sotul,care ce ma i gateste,ce planuri aveti de sarbatori,ce va mai fac soacrele impielitate,ce va mai fac bebelusii din burtici.....? ia uitati aici subiecte de palavrageala si voi stati mute
Rusinicaaaaa

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Despre soacra nu am ce sa zic pentru moment, s-a purtat exemplar in tara, ba m-a inebunit cu cadourile, ma uitam cam crucis la ea....da in sfarsit.
Ca sa va zic una si mai tare, am gasit in fost camera a lui barbatamiu, in dulap, toate cadourile trimise de noi in ultimii 3 ani.
Asta a fost metoda ei de a ma pedepsi ca nu vorbesc cu ea iar cum eu o iubesc tare m-a durut fix in ca nu le-a folosit, daca era sa ma comport ca ea le luam inapoi dar din pacate sunt prea bine crescuta.

Despre sarbatori, prin vecini, pe la prieteni, duminica sotul merge la pepiniera sa taie bradul, din pacate eu o sa stau in pat dar asta e, am sa stau cocotata pe canapea si am sa dau ordine ....nu-mi place globul acolo, muta-l dincolo, bradul e stramb, mi-e sete, mi-e foame........hahah .....a venit si randul meu sa dau comenziu si-am sa profit din plin
De Revelion o sa mergem la amicii nostri, la fel ca anii trecuti, o sa impartim cadouri, o sa pregatim masa (cu prea multa mancare, ca de obicei) ca la noi, la romani.
Cam atat, acum sunt la capitolul cautat cadouri, sotul se ocupa de barbati eu ma ocup de fete

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Gata , am primit telefonul mult asteptat, marele evenimen este maine la ora 11,30 insfarsit imi iau acasa puii dupa atatea anticonceptionale, injectii, stres, probe de sange, drumuri la centru, ne apropiem de finalul calatoriei, care va fi deznodamantul......o sa stim pe 16 Decembrie, pana atunci .....rabdare si virtute
Nu a putut sa-mi spuna in ce stadiu sunt, mi-a spus ca in ziua a 4 a nu au voie sa umble la ei, trebuie sa fie tinuti la temperatura corpului, maine o sa vedem ce fac.....offf........mult mai e pana maine

Felicitari!!!
Doamne ajuta sa se prinda cei doi si sa stea la mamica in burtica noua luni

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

draga sa iti iei bb-ii acasa si sa ai sarbatori de vis. Eu iti tin pumnii pt maine sa fie totul bine. De fapt, toate fetele de aici o sa fim cu gandul la tine si o sa ne rugam la DD sa ti se implineasca visul. Te-am -at.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

draga sa iti iei bb-ii acasa si sa ai sarbatori de vis. Eu iti tin pumnii pt maine sa fie totul bine. De fapt, toate fetele de aici o sa fim cu gandul la tine si o sa ne rugam la DD sa ti se implineasca visul. Te-am -at.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Multumesc din suflet fetelor de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

fetele ca n-am mai intrat, dar sunt cam racita, ieri am facut si febra si nu vreau sa iau nimic decat ceaiuri si sosete cu otet in picioare si frectie ca week-endul trecut am fost la ovulatie si poate poate s-o fi prins ceva. am racit cand nu trebuia ca e prea devreme sa fac vreun test
Draga noastra draga felicitari pentru samburei, iti tin pumnii pt maine sa stea bebeii la mami in burtica 9 luni
cu masca pe nas si celelalte fete sa nu va dau vreun virus

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Felicitari Draga ca ai rezistat cu bine la atitea incercari de pina acum ,dar cu ajutorul lui Dzeu toate astea vor lua sfarsit!
Mult noroc si sanatate ,sa dea Domnul sa se prinda puiutii !

Mergi la inceput

Fetelor..sunt nehotarita...cind faceti bradutul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Multumesc de urari
Noi facem bradul duminica......adica sotu, eu doar am sa dau ordine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Multumesc de urari
Noi facem bradul duminica......adica sotu, eu doar am sa dau ordine

Super...tu sa stai cumintica si sa ai grija de tine...l-as face si eu duminica dar lucrez dupamasa iar sotul dimineata,de asta sunt in dilema,cel mai bine e sa fim amindoi acasa,dar rezolv eu....daca nu ramine pe sapt.viitoare.

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati? e fff multa liniste aici,e nevoie de voi....

Mergi la inceput