Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Acum am vazut si eu poze de Bruce si Aidan. In sfarsit. Niste frumuseti. Mie imi place grozav poza 3 zu Aidan si mami lui. La Bruce imi place tare cea in scaunul de masina. Ce bine seamana cu mamica lui. Sa va traiasca fetelor.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Bruce baietel de Iulika, o sa te fure fetele! ce camasuta ai tu

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Sper så il fure cat mai multe..dar så scape si så fuga la Ebru inapoi

Ceva pozute noi? ca nu v-am mai vazutt de mult

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Acum am vazut si eu poze de Bruce si Aidan. In sfarsit. Niste frumuseti. Mie imi place grozav poza 3 zu Aidan si mami lui. La Bruce imi place tare cea in scaunul de masina. Ce bine seamana cu mamica lui. Sa va traiasca fetelor.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Multumim Monikus..la fel si tie så iti tråiascå rares si så fie cuminte så intre mama lui la noi så il laude asa frumos cum numai o mama se pricepe

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iuliapapusa, angelli, monikus

angelli cum e nicholas?

moni_iulia si Aidan facea la fel cu limbuta. acum a descoperit ce ffrumos e sa-si linga pumnul stang si unde mai pui ca are si un deget mare!.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

andreea maria, eric tudor, rares costin, si anna sofia la multe lunite! sa cresteti frumosi si sanatosi, gangurosi si mancaciosi!

Clau ma bucur ca totul a iesit minunat, ca v-ati distrat si ca te simti implinita la 30 de ani!

biaz ce frumos mesajul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Monikus cu kk zic så nu iti faci griji..sunt copilasi care au avut si la 2-3 zile..zic så nu ti faci griji pt ca daca e alaptat excluziv nu cred ca ar fi o problema mare..si sora mea care il alåpteaza exlusiv pe baiatul ei a patit la fel face chiar si la 3-4 zile..i inceput så ii dea putin suc de morcov si cica face mai bine daca ii då..are 4 luni..må bucur ca ai mai intrat pe la noi

Bruce, minunea noastrå

Iulika, da, e alaptat exclusiv la san, deocamdata (spun deocamdata pt ca incepe sa se agite tare intre mese si imi e frica ca poate nu-i ajunge). Multumesc de incurajare. O sa mai am putin rabdare daca zici ca sora ta a patit-o. Eu nu ii pot da suc de mere pt ca azi are abia 7 sapt.

Manga ma bucur ca ati scapat.

Raluci, iti spun si eu bine ai venit cu intarziere. Noi suferim de colici de la 2 sapt asa ca, iti dai seama ca nu mai sunt chiar atat de activa pe forum. Sper sa remediez situatia.

si eu sper sa treaca repede, asta va doresc si voua

cu ce va tratati ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

hieloooo si de la noi.

ce-mi pare rau de raluca, offf Doamne!!

si ma bucur de frumusete de Chiara

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

mai fetelor, copchilu' meu face kk caramiziu dar destul de apos. si asta de mai bine de o sp. azi a facut si cu ceva bobite prin el, dar tot apos, cremos mai bine zis. oare e normal? asistenta mi-a zis ca e de la lapte, dar de ce nu facea asa acum o luna? voi ce credeti? oare e de la cele vreo 3-4 lingurite de miere pe care le mananc eu?

iulika fata si pe baiatul scump si dulce dupa care o sa alerge fetele. cat despre petit fete pentru Aidan...Doamne multe si frumoase mai sunt la noi la odisee/pardon, club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monikus inteleg ca bebelul tau este constipat?

eu ma confrunt cu asta chiar acuma... azi a avut primul scaun dupa 4 zile. dupa ce duminica a vut scaun dupa alte 3 zile si ala cu supozitor. am incercat, la recomandarea mediculu, lass baby si nu a avut nici un efect. am cumparat azi humana milchzucker si i-am dat. azi a avut unscaun cel putin generos

numai ca el nu se agita intre mese, e vioi, vesel...ieri, la control, l-a palpat #351;i nu era burtica tare deloc. am inteles ca baieteii sunt mai lenesi.

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

si am uitat sa spun...super ideea cu bradul la ghiveci. Sun curioasa de ce nu e ok sa-l plantezi pe langa casa?

noi am vazut ieri la ikea, dar erau scumpi - 50 de lire. cica anul asta asa sunt ca nu mai vor cei din Scandinavia sa isi dea brazii si trebuie sa-i aduca de prin Rusia etc. Ce-mi place aici ca sunt o alta specie decat cei de acasa si chiar daca nu foarte inalti, sunt stufosi si cu ramuri groase. mi-ar placea un brad imens, cum fac ai mei acasa...dar m-as multumi si cu unul mai pitic si mai voinic.

mama si pisa super ca va plimbati si mai ales, ca v-ati plimbat fara probleme.

oare Fata mosului o mai plimba pe Rose cu masina ca s-o adoarma?

Madalina super frumos e piciul, iar tu ai fost minunata - si culoarea si costumatia. Ma bucur ca v-ati distrat bine si eu iti doresc sa ai si o nunta ca-n povesti cand va veni timpul.

Mergi la inceput