Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Gata am vazut si eu frumusete de Chiara de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Mangace ma bucur ca ai scapat si cu luatul sangelui si daca mai fac astia pe nebunii ii dai in judecata si ceri daune morale ca sufera atat Aidan scump si mic.
Am vazut si cele 4 poze tare frumosi sunteti de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Monikus cu kk zic så nu iti faci griji..sunt copilasi care au avut si la 2-3 zile..zic så nu ti faci griji pt ca daca e alaptat excluziv nu cred ca ar fi o problema mare..si sora mea care il alåpteaza exlusiv pe baiatul ei a patit la fel face chiar si la 3-4 zile..i inceput så ii dea putin suc de morcov si cica face mai bine daca ii då..are 4 luni..må bucur ca ai mai intrat pe la noi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZEIuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
multumesc fetelor de mi-au raspuns
gata si poze la semnatura
mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
MangaGirl spune:
gata, am rcuperat si nici nu stiu cu ce sa incep:
andre....am vazut pe Chiara brunetica frumushica! "Aud" bucuria din glasul tau si mi-au dat lacrimile pentru ca stim cu toate cum e...mirific. Si acum ca vine si tati si sarbatorile sun la o aruncatura de bat. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de pitica.
Iuliko ce frumos e bradutul vostru. Sincer, mi-a palctu si varul de pe pereti. Iti dai seama tu, primul Craciun in trei...minunat!
Raluci_b nu0ti face griji ca mananca mai des. Si Aidan a trecut printr-o perioada din asta. Mai are si acum zile cand ma innebuneste. De unde el lmanca la inceput juma de ora, 45 de minute la o masa, ajunsese sa manance 5 minute. Acum si-a mai lungit un pic timpul. Dupa cum ti-a spus si luci, daca il vezi ca mananca 5 minute, masa urmatoare incepe-o tot din sanul acela, ca sa-si ia si laptele mai gras care ii va tine de foame. Si welcome to the club!
Nela am vazut colaj...si al tau si al Iulikai e minunat. O sa ma apuc si io de unul zilele astea.
Iuliapapusa sper ca ochiul Lutei sa isi revina.
Claudia m-ai nenorocit cu tortul ala. Si de pofta, mai rup un colt din chicolata alba de la tesco. Nela a avut o idee geniala...cine are de imprumutat asltfel de talente bucataricesti, nu va sfiiti.
Noi am fost aseara la Ikea si am luat de Mos nicolae un sac de dormit si o aplica in forma de semiluna pentru camera lui...cand ne-om muta.
m-au sunat aia de la consiliu ca mai vor nu stiu ce formular de completat de la angajator, ca vezi doamne nu sunt destul fluturasele cu salariile. si bineinteles, mi-au spus ca fara alocatie nu-mi dau nimic. dar, vestea buna...imi platesc retroactiv cand s-or hotari sa-mi dea ceva.
Selen si Nela AIdan are cam acelasi program de somn...de fiecare data cand are o zi mai fara somn, ma gandesc la voi si stiu ca urmeaza una cu somn. Baie si eu tot la 2 zile ii fac si peste zi tot cam asa doarme.
oare ce voiam sa mai spun? a, da, Danangie cum a fost azi noapte? te-a trezit Mattia cand te-ai pus in pat? Of, of, sper sa treaca repede perioada asta grea. Si eu ingros randurile fetelor care se gandesc ce norocoase sunt ca au copii care dorm noaptea si nu plang prea mult.
Adinus o pupatura zgomotoasa ca ti-a adus aminte de lunile lui Aidan si mi-ai trimis mesaj. esti o scumpa.
ma duc sa schimb un kk si sa ma gandesc cum gatesc niste pulpe.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Monikus cu kk zic så nu iti faci griji..sunt copilasi care au avut si la 2-3 zile..zic så nu ti faci griji pt ca daca e alaptat excluziv nu cred ca ar fi o problema mare..si sora mea care il alåpteaza exlusiv pe baiatul ei a patit la fel face chiar si la 3-4 zile..i inceput så ii dea putin suc de morcov si cica face mai bine daca ii då..are 4 luni..må bucur ca ai mai intrat pe la noi ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
Iulika, da, e alaptat exclusiv la san, deocamdata (spun deocamdata pt ca incepe sa se agite tare intre mese si imi e frica ca poate nu-i ajunge). Multumesc de incurajare. O sa mai am putin rabdare daca zici ca sora ta a patit-o. Eu nu ii pot da suc de mere pt ca azi are abia 7 sapt.
![](pupic.gif)
Manga ma bucur ca ati scapat.
Raluci, iti spun si eu bine ai venit cu intarziere. Noi suferim de colici de la 2 sapt asa ca, iti dai seama ca nu mai sunt chiar atat de activa pe forum. Sper sa remediez situatia.
![](icon_smile_blush.gif)
![](fulg.gif)
![](bebic.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](mos.gif)
![](fulg.gif)
angelli spune:
Manga ce frumosi sunteti, mai ales poza 4!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Iulika29 spune:
Raluci am vazut pozutele cu minunea voastrå..ptui ptui uitasem cum arata un bebe nou nascut
..imi placemult poza in care el iti tine degetutul..e superbå
..si imi placeca tati e foarte implicat schimbat spålat..super..
Manga sper så fie ultimul drum la spital..bine inca unul mai ai voie cand mergi så ii aduci o fratioarå lui Aidan..sper så fie totul bine
..multumesc pt aprecieri la bradutul meu si la varul de pe pereti
si mie imi place..noi avem asa culori mai nebune in caså..asta am facut prima datå cand ne-am mutat..am facut curatenie( bine nu noi..
noi am ales decat culorile)
Da primul craciun in 3..va fi super..de abia astept så ii iau un costumas de mos craciun så fac pozute cu el si så trimit cunostintelor ca si felicitari de Sårbåtori
Bruce, minunea noastrå
angelli spune:
Bruce baietel de Iulika, o sa te fure fetele! ce camasuta ai tu
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Iulika29 spune:
Nela eu abia acum am vazut ca ai mai pus nite pozute..ce fain e colajul cu tati.cåta fericire in ochii lui
..de acum avem de lucru cu aceste colaje
manga mie imi palce mult ca Aidan creste si buzitele lui sunt din ce in ce mai carnoase si bune de pupat..de vreo domnisorica de pe aici..
Bruce, minunea noastrå