Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 23
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Raluci am vazut pozutele cu minunea voastrå ![]() ..ptui ptui uitasem cum arata un bebe nou nascut![]() ..imi placemult poza in care el iti tine degetutul..e superbå![]() ..si imi placeca tati e foarte implicat schimbat spålat..super.. |
pup eu o mamica frumoasa si un baiat mare si curajos, nu a plans la botez

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
monikus spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 monikus inteleg ca bebelul tau este constipat? eu ma confrunt cu asta chiar acuma... azi a avut primul scaun dupa 4 zile. dupa ce duminica a vut scaun dupa alte 3 zile si ala cu supozitor. am incercat, la recomandarea mediculu, lass baby si nu a avut nici un efect. am cumparat azi humana milchzucker si i-am dat. azi a avut unscaun cel putin generos numai ca el nu se agita intre mese, e vioi, vesel...ieri, la control, l-a palpat #351;i nu era burtica tare deloc. am inteles ca baieteii sunt mai lenesi. Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() Concurs PAMPERS |
Da Ioana, cred ca e constipat. De ieri de la pranz nu a mai facut kk. A facut doua fire asa pe la 21.00 ieri. Acum e deja 19.00 si nu am schimbat decat pampersi cu pisu. Eu nu am mai avut pana acum probleme cu el. E prima data cand patesc asa ceva. El mananca exclusiv san si de asta ma panichez mai tare pt ca sigur nu e de la laptele praf. Stau acum si ma gandesc daca n-o fi de la ceaiul de chimen. I-am dat putin azi ca asa mi-a recomandat o dr pt colici.
Raluci, eu am incercat sab simplex, debridat, espumisan si infacol pt colici. Din punctul meu de vedere nici unul nu e bun de nimic. Cel putin eu stiu ca la nici unul nu a reactionat copilasul meu. Acum ii dau doar infacol pt ca am cumparat oricum multe bidonase si nu as vrea sa le arunc. Oricum, cum nu strica asa n-ajuta. Poate la tine va reactiona copilul la unul dintre ele. Stiu ca mai e bonissan dar eu am cedat si am zis ca nu mai testez nimic pe copilasul asta mic. Multa sanatate va doresc.
Manga, din pacate nu te pot ajuta. Daca ii dai numai san cred ca ar putea fi o problema. Eu v-am tot auzit aici pe forum ca unii copii fac cu mucus nu stiu cum. Si la noi arata asa mai gelatinos cateodata dar nu as sti sa spun daca e ceva in neregula. Sper din suflet sa nu fie nici la noi nici la voi. Bine, noi acum ne laudam cu lipsa. Off.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
selen80 spune:
am vazut si eu o Chiara cu obrajiori pufosi
si puiul frumos al lui Raluci (si primul meu gand a fost: ce mic e, am uitat cum era Ebru asa mica!) si pozutele noi ale printului Aidan cu buzite de Angelina Jolie
in
pe toti!
si acum sa caut poze noi cu gineri-miu, ca (,) cuscra nu ne trage si ea de maneca atunci cand are prospaturi 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Sper så il fure cat mai multe..dar så scape si så fuga la Ebru inapoi ![]() ![]() Ceva pozute noi? ca nu v-am mai vazutt de mult ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
atata ii trebuie, sa nu vina inapoi!!
]VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
Seara buna !!!!
Aveti mana libera la poze, filmulete, melodii....am intrat si eu in rand cu oamenii sper
Am net ....sa vedem cat ma tine. Sa-i dam drumu'
Nu intru inca la capitol nou ca incerc sa ma conectez cu bunica Geta de la Brailape Skype ca sa-si vada nepotelul.....si avem ceva defectiuni tehnice. Pana una alta mai stau un pic pe telefon sa-i spun pe ce sa apese ...si ea sa planga ca i-a umblat cineva la calculator si nu mai e pagina de Skype cum era .....![]()
De cand nu am mai intrat pe Skype cu ea ...de can m-am mutat aici s-o fi schimbat si interfata la Skype ![]()
mi-a fost dor de voi azi si cat m-am plimbat cu davidelu numai la stefanel m-am gandit 
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
selen80 spune:
andreea maria, eric tudor, rares costin, si anna sofia la multe lunite si multi ani fericiti!

oare ce bunaciuni mai pregateste Elle de ziua Annei? ![]()

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monikus |
Raluci, eu am incercat sab simplex, debridat, espumisan si infacol pt colici. Din punctul meu de vedere nici unul nu e bun de nimic. Cel putin eu stiu ca la nici unul nu a reactionat copilasul meu. Acum ii dau doar infacol pt ca am cumparat oricum multe bidonase si nu as vrea sa le arunc. Oricum, cum nu strica asa n-ajuta. Poate la tine va reactiona copilul la unul dintre ele. Stiu ca mai e bonissan dar eu am cedat si am zis ca nu mai testez nimic pe copilasul asta mic. Multa sanatate va doresc.
[/quote]
mda, cred ca majoritatea facem asa, eu acum de la infacol am trecut la debridat, ii mai dau si ceai, ieri babycalm, azi baby drink, parca e mai bine de la debridatul asta, ori asa vreau eu sa cred

fetele care cum in ce parcur mergeti, abia astept sa scot si eu bebele
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
Ellenuta spune:
buna
intru repede la cap nou .. ca mai incolo plecam la un party ..
selen hehe .. nu i-am pregatit nicio bunaciune .. cantarul e dusmanul meu ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

sau
si