Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 16
NelaM spune:
Cecilia, imediat ma bag sa vad pozele de la botez!
Biaz, multa sanatate si puiului tau cel mic!
Mai fetelor, ca tot am zis ca nu comentez cu sfarsitul lumii... cum sa ma gaseasca muncind??!!! Da' nu mai bine ma gaseste iubind (sot, Ana, Alex - frate de Ana, ca nu se gata ea lumea pana nu il face mama si pe el- si restul familiei)? Daca se poate fara munca... pai si in al doispelea ceas sa muncesc? Nu ca nu imi place ce fac, imi iubesc jobul, d-apai imi place mai mult ce imi aduce: satisfactia morala si materiala. Si nu neaparat in ordinea asta...
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Fragutza spune:
Selen, cand vreau s-o imbrac frumoscu rochitze, ciorapei, pantofi, etc ma inarmez cu muuuuulta rabdare pt ca se lasa cu plansete rau de tot.
In rest cand ies pe afara, o bag asa cum e imbracata in casa intr-un fash si fug repede.ii inchid fermoarulpe scari si caciulita cand iesim din bloc..
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
Cecilia, tare frumoase pozele de la botez! Ce seriosi erau nasii si Isabela casca de rupea... Sunteti tare frumosi (eu pe sotul tau l-am vazut pentru prima data acum in poze).
Multa bafta ca avansarea aceea. Cand sustii examenul, sau cum se face?
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Cecilia eu am vazut pozele inainte sa ne zici tu sunteti tare frumosi; tin pumnii pentru avansare!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
andraiulia spune:
Buna dimineata, fetelor!!
Am terminat de citit acum.
Raluca, imi pare atat de rau pt tot ceea ce traiti. Va dorim din suflet ca Stefanutz sa se faca repede bine si sa fiti din nou veseli si fericiti.
Noi ne pregatim de o plimbarica. Ne inatalnim si cu prietena mea care m-a anuntat ca pe la ea a trecut Mos Nicolae cu un cadouas pt Sophie. Mai devreme, ca in week-end nu ne putem intalni.
Abia astept toata perioada care urmeaza. Cred ca anul acesta va fi special.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am vazut colajele...sunt ff reusite. Am o mare rugaminte. O puteti adauga si pe fetita mea? Am trimis pe mailul comun o poza de-a ei.
Multumesc frumos in avans:)
Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
anamaria1979 spune:
Biaz, multa sanatate si baietelului tau mic!
Cecilia felicitari pentru avansare!
Fug la un pui de somn ca alex indoaie perna cu sforaituri, sper sa nu aiba o afectiune orl.
Dana multumim de vestile despre raluca si stafanut. Sper ca sarbatorile sa-i prinda sanatosi si voiosi fara dureri si complicatii. Poate operatia va fii un succes si bietul copil scapa de dureri.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36
Dana15 spune:
Nela acum am vazut pozicile de la semnatura..si colajele; ce fain doarme Ana pe umarul lui tati!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
Nela si la mine astea sunt prioritatile dimineatza, numai ca e mai intai mananc ca fac urat la foame
vad ca noi ne asemenam din mai multe pct de ved nici noi n-avem program fix, stiu doar ca adoarme pe 23, dupa ce trage un puiut de somn si la 8-9....in rest, dimineata (poate sa fie 10-11-12) putintel, juma de ora si dupa-amiza un somn mai lung (poate fi oricand de la 2 la 5...) Si noi facem baitza la 2 zile, o data cu tarate, o data cu gel de dus sa ne curatam mai bine , si asa voi face pana cand va incepe sa mearga de-a busilea....
si Ebruskai ii place pozitia "avion" cum ii zic eu, asta este si ultima metoda de linistit la care apelam can plange, functioneaza in 99% din cazuri..
la mine cantarul si-a oprit trendul ascendent si s-a oprit pe unde statea si inainte de sarcina...la 65...eu speram sa mai coboare, dar cred ca vreau prea multe, sa ajung dupa sarcina mai slaba ca inainte (ma cam intrec cu gluma, nu? )
uf, Raluca_u tot n-ati scapat???! ne rugam sa fie ultima oara cand ajungeti la spital, sa nu se mai chinuie saracutul, si nici voi pe langa el....eu bag mana in foc ca nu are nici o legatura cu modul tau de a-l ingriji, poate a devenit el mai sensibil, sau poate chiar e eroare medicala, mai bine mai cereti o opinie...
of, acum plang cand am citit mesajul de la Monica Nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul ei, noi am avut 3 zile de plans din cauza urechiusei si plangeam si eu langa ea, d-apai sa ajungem si prin spitale...si imi inchipui si cat de greu si pt Adinus
trimit sa-mi revin, ca nu mai vad bine printre lacrimi
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Cecilia, imediat ma bag sa vad pozele de la botez! Biaz, multa sanatate si puiului tau cel mic! Mai fetelor, ca tot am zis ca nu comentez cu sfarsitul lumii... cum sa ma gaseasca muncind??!!! Da' nu mai bine ma gaseste iubind (sot, Ana, Alex - frate de Ana, ca nu se gata ea lumea pana nu il face mama si pe el- si restul familiei)? Daca se poate fara munca... pai si in al doispelea ceas sa muncesc? Nu ca nu imi place ce fac, imi iubesc jobul, d-apai imi place mai mult ce imi aduce: satisfactia morala si materiala. Si nu neaparat in ordinea asta... SARBATORI FERICITE!_ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Nela, depinde ce intelege fiecare prin munca, dar ideea de baza din povestirea mea nu era munca in sine ci faptul ca, daca as sti ca vine sfarsitul lumii intr-o anumita zi, as vrea sa ma gaseasca facand ceea ce fac in fiecare zi obisnuita. Si "nu stiu altii cum sunt, dar eu " in fiecare zi muncesc. Ideea mai subtila pe care o inteleg din povestire este ca as vrea sa-mi traiesc viata atat de frumos incat daca as sti ca lumea se sfarseste maine, n-as avea nimic de recuperat. Am iubit din toata inima, m-am bucurat de tot ceea ce am primit in viata, am creat, am cunoscut si truda si odihna, si bucuria si durerea, le-am spus celor dragi cat ii iubesc oricand am avut ocazia si le-am aratat aceasta prin tot ceea ce am putut face pentru ei. Prin urmare, tot ceea ce imi mai ramane este sa fac ceea ce fac in fiecare zi pentru ca ma bucur de viata.
Hai ca am filozofat o gramada la marginea tastaturii.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)