Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Moni, multumim de vestile de la Ralu. Mai, ne ma pot abtine sa nu ma intreb: dar doctorul abia acum si-a dat seama ca e ceva din anatomia lui bb? Of of...

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aici vedeti cu ce m-am ''ocupat'' eu..nu se vad luminite ca suntat atat de frumoase dar o så va bag si o poza pe intuneric ..e superb..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Iulika multumesc ca mi-ai dat curaj sa fac bradul de acum.Ca tare m-am contrazis cu gurita ca eu il fac de acum iar el nu ca il facem intre 15 si 20.Asa ca ma apuc si eu de facut brad.Si colajul este frumos, n-am ce zice

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dragele mele, intru pe fuga sa va spun doua cuvinte pentru ca am inceput serviciul si m cam terminat-o cu distractia. Acum e mama mea la mine si inca mai pot smulge cate putin timp sa intru, dar de duminica cealalta s-a terminat si cu asta.
Am vrut sa va spun de problema Mosorelului meu cu ochisorii, poate ajuta pe vreo alta mamica. Am fost la oftalmolog la policlinica Pescarusul, undeva in Titan (cred). Un canal pare sa se fi desfundat de la sine fiindca ochiul nu mai curge. Medicul mi-a explicat urmatoarele:
-lacrimile care nu se dreneaza din canal se suprainfecteaza de la microbii din aer, de pe pielea lui si de pe orice din jur. Nu poate fi impiedicat acest proces.
-la asa o vaarsta de mica, diagnosticul se pune indirect, datorita conjunctivitelor purulente care recidiveaza. Diagnosticul de canale obturate poate fi definitiv atunci cand sunt verificate cu o sonda, ceea ce nu se face inaite de trei luni cel mai devreme, fiindca peretii canalelor sunt foarte fragili.
-E inutil de facut antibiograma pentru ca exista o paleta foarte restransa de antibiotice care se gasesc in picaturile oftalmice si pot fi administrate copiilor. Si atunci lista lunga de antibiotice la care e sensibil crocobaurul din ochisori e inutila daca aceste antibiotice nu exista sub forma de picaturi oftalmice.
-Daca obturatia nu e mare si e la deschiderea canalalui sau foarte aproape de ea, se poate face sondajul canalului cu anestezie locala. Copilul nu simte durere dar urla de mama focului fiindca i se tine capul nemiscat. Acum eu stau in cumpana fiindca mi-ar dori sa nu-i fac anestezie generala dar mi-e teama sa nu-si miste capul chiar si tinut in cazul in care optez pentru anestezie locala. Oricum, deocamdata mai punem tratament si mai asteptam.
Ca amuzament, puiutul meu a fost foarte vesel la consultatie, i-a gangurit si i-a ras doamnei doctor iar la sfarsit i-a tras si o cacuta.
A facut consult si fiul cel mare si a fost de-a dreptul incantat ca i-a facut toate cele sa-i verifice focalizarea, dioptriile, daltonism etc. I s-a parut ca doamna doctor joaca "jocuri medicale". Concluzia lui: e fain sa fii medic, sa te duci la serviciu ca sa joci jocuri. Totul e bine, are ochisorii perfecti.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Raluca_u, imi pare nescpus de rau pentru necazurile cu puiutul tau cel mic. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve si sa uiti cat mai repede toate necazurile. Ma rog pentru tine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa ajung la zi...Raluca imi pare rau de problemele lui Stefanut, poate ar fi bine sa mai ceri o opinie ...e aiurea ca doar acum sa vada si ei ca baietelul are o asemenea problema...

Biaz...multumim de precizari...noi am trecut cu bine peste perioada de conjunctivita cu antibiotic (netamicina) desigur..

Ieri am facut iarasi eco de sold si se pare ca totul e super ok, nu avem nici o problema asteptam 7-8 luni sa incepem sa umblam.

Am trimis citeva poze de la botez pe mail, o sa mai trimit...eu am un pitic cu a posta poze pentru ca am avut niste experiente nefericite si nu vreau sa imi expun copilul...de asta nu am si nici nu o sa am poze la semnatura cu Isabela...sper sa intelegeti.

Mada...foarte frumoase pozele de la botez...si ce fecior frumos ai! Sa iti traiasca. iar culoarea te prinde bine...

Nela...vazut poze cu curcanul ...dar si cu Ana, ioi ce dulce e si ce marisoara s-a facut!

Eu din pacate voi avea o perioada mai aglomerata, mi s-a aprobat avansarea asa ca trebuie sa ma apuc sa imi fac dosarul pentru concurs...dar sper sa va citesc zilnic chiar daca nu o sa am timp de raspuns.

Va .

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

In goana spicuirii capitolelor pe care le-am ratat, n-am putut sa nu remarc discutiile despre temerile cu privire la sfarsitul lumii. Vreau sa va povestesc o intamplare petrecuta in Congresul American pe la 1800 (scuze ca nu stiu exact data), cand a fost o eclipsa de soare. Evident, toata lumea s-a ingrozit ca vine sfarsitul lumii. Un congressman s-a ridicat si a spus: "Se pot intampla doua lucruri: Fie vine sfarsitul lumii si atunci as vrea ca acesta sa ma gaseasca lucrand. Fie nu vine sfarsitul lumii, si atunci avem de lucru. Propun sa se aduca lumanari."
Aceasta mi se pare o atitudine sanatoasa, pe care incerc sa o adopt si eu. Daca va veni sfarsitul lumii, atunci vreau sa ma gaseasca crescandu-mi copiii, iubindu-mi sotul si muncind.
As mai avea si alte comentarii referitoare la superstitie, temeri si manipularea acestora, dar ma opresc aici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

scriu 2-3 cuvintele pentru Raluca_U: Draga noastra, ne rugam sa aveti forta sa treceti si peste acest episod urat! Ii dorim lui Stefanut sa se insanatoseasca repede si sa nu mai recidiveze niciodata. Sa creasca mare ca frumos este! Te mamica draga si incercata si acum pot sa jur ca ceea ce ni se intampla noua de nu putem nici sa respiram uneori e "par la ceas" pe langa problemele de sanatate.
Spunem o rugaciune pentru voi si speram ca in curand sa nu mai fie nevoie de interventii medicale.

Sper sa pot reveni mai tarziu sa scriu un pic mai detaliat, ca am o gramada de "completari" de facut...ca sunt la zi cu cititul.
Noi, ca de obicei, urlam de ne stie tot cartierul dar nu-i bai, trecem si peste fazele astea de scremut excesiv si ne facem noi baiat mare si n-o sa mai fie nevoie de mami sa ne stearga la popon (asta asaaaa, pe la 14-15 ani )

si...sunt p-aci cu ochii pe voi si pe pozute

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
e un haos la noi in casa, se aude muzica de radio (ca mai devreme ne-am dansat amandoua prin bucatarie cat imi faceam eu cafeaua ), TV e deschis, eu cu laptopul deschis, si a mea doarme de rupe perna s-a trezit pe la 9.30, a papat, si o fi obosit saracutza nu ma pot ridica sa inchid radioul, ca bineinteles ca a adormit la mine in brate, si am uita si telecomanda de la TV undeva mai departe de mine daca ma vede sotz o sa ma intrebe daca lucreaza tata la Enel

asa, sa raspund si eu organizat (sper):
Claudia Iulia era ca o papusica in poza aia! si acum e frumoasa foc, dar mai mult asa, ca o domnisorica deja iar Isabella dupa ce ca e frumoasa de pici, in hainutele ei cochete e si mai si

Luci la cat ai suferit tu la inceput cu David plangacios, uite na ca acum e baiat gigea si te lasa sa te odihnesti bine merci Ebru in loc sa evolueze, vad ca a luat-o inapoi, a inceput sa se trezeasca pe la 3 (mai mult de partzuri, dar eu zic ca daca tot s-a trezit sa-i dau sa si pape, ca sa nu ma mai trezesc o data la 4 si nu de alta, dar asa adoarme mai repede la loc..) si apoi pe la 7-8 (azi chiar la 6..) si dup-aia dupa noroc, ori mai adoarme, ori trebuie sa ne mobilizam sa ne mutam sediul in living, ca apoi sa adorma iar peste vreo 2 ore...ideea e ca nu mai e fata de gasca, sa ma trezesc doar o data, si apoi pe la 9-10, cum ii place lu ma-sa sa doarma inca din copilarie

Mada nu-i adevarat cu somnul, eu stiu ca dupa ce incepem diversificarea, cu siguranta va dormi bebe mai mult...pentru ca ii dam mancare mai satioasa si atunci nu se mai trezeste de foame pana dimineatza...

Raluci bine ai venit pe la noi... asa facea si Ebru cand era mica (ca acum e maaare ), nu se trezea sub nici o forma, nici macar dezbracata! si la tine inca e bine 10 min, a mea sugea si cate 5 minute....Ebru si acum de multe ori suge doar 10 min....si eu am lapte indeajuns, stai linistita, chiar si asa....daca bebe va vrea mai mult, va incepe sa ceara mai des, si atunci vei produce si tu mai mult....

Ralucapaun asa zic si eu, nu-mi bat capul cu alptatul, si eu tot numai la orizontala ii dau...si cu imbracatul, sa ne luam de mana, ca si a mea urla pana iesim...dar nu chiar de la inceput, doar cand ii pun gecuta si caciula...

Danagie mai facem, mai facem urari: MATTIA, SA FII BAIAT CUMINTEL, SA ADORMI REPEDE SI BINE, DA?? SI ALESSIO LA FEL, SA O LASATI PE MAMI SA MAI STEA CU NOI

trimit sa nu fac carnatul prea lung...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

In goana spicuirii capitolelor pe care le-am ratat, n-am putut sa nu remarc discutiile despre temerile cu privire la sfarsitul lumii. Vreau sa va povestesc o intamplare petrecuta in Congresul American pe la 1800 (scuze ca nu stiu exact data), cand a fost o eclipsa de soare. Evident, toata lumea s-a ingrozit ca vine sfarsitul lumii. Un congressman s-a ridicat si a spus: "Se pot intampla doua lucruri: Fie vine sfarsitul lumii si atunci as vrea ca acesta sa ma gaseasca lucrand. Fie nu vine sfarsitul lumii, si atunci avem de lucru. Propun sa se aduca lumanari."
Aceasta mi se pare o atitudine sanatoasa, pe care incerc sa o adopt si eu. Daca va veni sfarsitul lumii, atunci vreau sa ma gaseasca crescandu-mi copiii, iubindu-mi sotul si muncind.
As mai avea si alte comentarii referitoare la superstitie, temeri si manipularea acestora, dar ma opresc aici.

_

Minunat! minunat!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Am vorbit cu raluca (nu cred ca are rost sa va mai spun ca avea o voce stinsa si trista, de imi venea mie sa plang)
Stefanut dormea, i s-a facut o interventie de drenaj pt puroiul din urechiusa..de data aceasta a fost facuta pe viu (data trecuta a fost sub anestezie generala).. a suferit micutul, dar dpdv medical este mai bine asa, sa nu fie supus la multe anestezii..mai ales ca saptamana viitoare ii vor face operatia aceea mai speciala (ii pun doua tubulete de dren ca sa se scurga puroiul..nu stiu sa va explic mai mult);
uffff...
Raluca este o mamica tare puternica! spunea mereu ca asta este, mergem inainte, va fi bine cumva!

Doamne ajuta

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput