Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluca_U må rog pt Stefanut så ii treacå si så nu mai aibe dureri..off mi-au dat lacrimile mami.. Doamne ajuta så fie bine cat de repede..Eu chiar m-am intristat tare..Eu sunt putin mai sensibila perioada asta..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ca sa-mi mai revin, m-am delectat cu niste pozici de Mimika care a povestit tare frumos despre mimikosi multe nu le vazusem, ce diferenta e fata de primele, ce au crescut!

IUlia imi pare rau ca luta ta a trecut prin asa ceva bine ca puiutii nostri uita repede..

Bia poate se face medic Busici, mai stii?! si sa speram ca se si pune pe picioare sistemul nostru medical pana atunci sa-i ii joculete din acelea "de-a medicul", poate i se cultiva de acum interesul tin pumnii sa treaca problema doar cu tratament la Mosorelu mic
mi-a placut mult postul despre sfarsitul lumii, ce inseamna sa fii mai cultivata/citita, eu n-am stiut sa ma exprim atat de binev

mi-am recitit mesajul de mai devreme, vroiam sa zic ca si-a oprit trendul DESCENDENT cantarul, Doamne Fer sa fi fost ascendent

Raluca la noi oricum am imbraca-o (si noi de cele mai multe ori la fel o imbracam, peste ce are in casa, ca noi eisim mai mult in curte..), pana la momentul gecuta e totul ok, atunci incepe distractia...ca sa nu mai zic de caciulita! si nu inteleg de ce, pt ca de cand e mica i-am tot pus caciulita, deci e obisnuita..

Bia foarte frumos spus din nou uite de aia iti ducem noi dorul pe aici..

gata, v-am ajuns, intru acum si pe mail sa vad pozele de la Vik, si dup-aia as vrea sa ma apuc de creatie, ca am descarcat picasa desi as cam avea si niste treaba, trebuie sa fac mancare si putina curatenie, ca maine avem musafiri ..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Va salut cu drag nu am timp sa stau acum vroiam doar sa va pun niste poze cu tortul lui Iulia care la facut mama mea.aici este o poza si aici cea dea doua poza. Va pupam cu drag.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Cludia tortul arata extraordinar ! L-a vazut Iulia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Va salut cu drag nu am timp sa stau acum vroiam doar sa va pun niste poze cu tortul lui Iulia care la facut mama mea.aici este o poza si aici cea dea doua poza. Va pupam cu drag.

FETELE MELE DRAGI!

cat de bine arata

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, multumim frumos, esti o draguta ca de obicei . Albumul acela este rodul focului creator de ieri. As fi vrut sa pun intr-un album toate pozele frumoase ale Anei si am realizat ca toate imi sunt asa de dragi, incat cu greu ma pot hotari la cateva. Asa ca l-am lasat nesfarsit, este un work in progres la care o sa mai adaug poze, din cand in cand.

Selen, pai da, cin'se aseamana se-aduna. Si eu am observat ca ne asemanam noi 4 in multe cele. La o cafeluta cand mai vii?

Biaz, mamicuta noastra draga, eu am inteles subtilitatea mesajului tau. Mesajul meu se vroia si cu un pic de umor in el. Noi suntem firi asemanatoare, si totusi atat diferite si acesta este farmecul nostru, ceea ce face forumul nostru atat de frumos. Uite, de exemplu, ceea ce pe tine te face sa filozofezi, pe mine m-a facut sa incerc sa abordez situatia cu un pic de umor.
Mesajul tau este cu mult bun simt si denota o mare sensibilitate sufleteasca, mi-a bucurat ochii si sufletul.

Iulika, daca imi permiti: de ce esti mami mai sensibila zilele astea? Ce s-a intamplat? Un pupic mare de la Ana, sa treaca starea.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

FETELE MELE DRAGI!

Este absolut perfect..superb ..delicios foarte frumos, pt o fetita la fel de frumoaså scumpå si cuminte..

La multi ani Iulia!!Så fii sånåtoaså si så l eaduci pårintilor numai bucurii!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Iulika, daca imi permiti: de ce esti mami mai sensibila zilele astea? Ce s-a intamplat? Un pupic mare de la Ana, sa treaca starea.

SARBATORI FERICITE!_

Scumpa mamii de Ana..Ce faina e semnåtura..Acu eu ce imi mai fac??!..Si cu sensibilitatea mea ce så iti spun decat ca in perioada sårbatorilor sunt foaarte sensibila...Mie imi e tare dor de ai mei de caldura mamei de umorul tatalui ,de nebunia surorii mele..dar cand scriu astea imi dau seama ca de fapt tie iti e mai greu..eu macar am prietene romance care imi bucura si imi insenineaza viata exact cand am nevoie..

Am mai spus ca asa ce as fi vrut så fiu mai båtoaså mai putin sensibila så trec peste unele momente , altfel mai cu tarie de caracter..dar ..asta este..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Claudia, ce frumusete de tort, arata DELICIOS! Si papuslele acelea se mananca?! , sunt impresionata! Stiu ca suna horror, dar mi se lasa la caprioarele acelea sau ce sunt...

Eu am adormit-o in sfarsit pe Ana.
Imi astept sotiorul sa se intoarca din delegatie.
Maine m-as incumeta pana la Ikea, toti 3, sa ne uitam de brad. Asa mi-ar place sa gasesc unul micut, frumos...

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Am mai spus ca asa ce as fi vrut så fiu mai båtoaså mai putin sensibila så trec peste unele momente , altfel mai cu tarie de caracter..dar ..asta este..

Sa stii ca eu vad de aici de la mine cu totul altceva... si imi place tare mult ceea ce vad: o femeie puternica, frumoasa, implinita si cu o sensibilitate sufleteasca rar intalnita!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput