Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Biaz ador posturile tale..si ma bucr tare mult ca mai intri asa si ne mai delectezi cu niste posturi pline de invataminte

Iuliapapusa tare rau imi pare de Luta ta ca a trebuit så planga atat..offf..sper så treaca repede si problema la ochisor..si cu bradutul så stii ca al meu m-a batut mai mult la cap så il fac ca eu tineam tare ca pe 6 il fac si gata..dar el hai acum ce are?! e batut in cuie ziua de 6??Si uite asa l-am facut ieri..asteptåm pozici cand il faci..

Nela ce imi place cum ai spus ca doarme Ana ta ca superman Bruce....Imi place foarte mult de voi de plimbarile voastre de program ..de tot..eu cred ca de aia e si Ana linistita si cuminte pt ca voi sunteti asa blanzi linistiti fara evenimente tumultoase si altele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Raluca_U, ne rugam pt. Stefant sa fie bine si sa treaca f usor peste operatie si sa se vindece definitiv de urechiuse.

Despre somn, ce sa spun..

Eu m-am straduit sa fac clar diferenta intre zi si noapte adica ziua merge TV, nu vorbim in soapta, e lumina...iar seara pe la 21.30-22.00 stingem lumina, vorbim in soapta minimul necesar, merge TV-ul dar cu sonor incet si adoarme la san..ce-i drept isi lungeste momentul de san inainte de somn si cate 40 de minute. Cand e adormita o pun in landou - landoul e in carut si carutul e langa patul meu. Uneori se trezeste in 2-3 min si mai vrea san, caz in care reluam alaptatul dar mai scurt, alteori doarme direct. Se rezestepe la 4.30, papa rapid si apoi se trezeste pe la 7.30 si papa si nu se mai culca.

Ziua gangureste, maraie, necesita atentie mai tot timpul, dar incerc sa nu o tin mult in brate, ci pe perna ei sau in scoica de masina in care o legan - asta in caz de disperare.

Are rar si zile in care mai doarme- ca azi de ex, dar de regula ziua daca imi doarme 2 ore e bine.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
[brSa stii ca eu vad de aici de la mine cu totul altceva... si imi place tare mult ceea ce vad: o femeie puternica, frumoasa, implinita si cu o sensibilitate sufleteasca rar intalnita!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Multumesc pt cuvintele atat de frumoase

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cat de draga imi e luna asta!!!Abia astept sa facem bradutul...

Fix acum un an, pe 4 dec am inceput tratamentul de stimulare ovariana cu o prima injectie la restaurantul unei prietene ( de fapt in toaleta ca sa nu ingrozim clientii). Ea imi arata cum se fac. Si-am tot continuat in acelasi trend..in toaleta de la serviciu, in trenul spre Budapesta, intr-un fast food..eheee ce vremuri...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Claudia este de poveste tortul Iuliei! sa-ti traiasca fetita scumpa! La multi ani!

si daca tot suntem la capitolul "pupacit puiuti sarbatoriti", astazi avem de dat pusi pentru:
Erik Tudor
Andreea Maria
Anna Sophia
Rares Costin

sa cresteti mari!!!

ralucapaun este o zi speciala si pentru voi!
si pe iulika!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetelor sunt uimita.Am pus un playlist de pe youtube cu cantece de craciun si a urmat si porcaria asta de melodie
http://www.youtube.com/watch?v=Iyl3cA52nQ4&feature=PlayList&p=17A456578D353617&index=20&playnext=13&playnext_from=PL
Nici nu va inchipuiti ce zgomotos radea si chiuia pe ea..Ma cam dezamagesc gusturile ei.Dar tot luta mea iubita ramane

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Eu va tot citesc din umbra dar, nu resusesc sa si raspund ca am una bucata bebe rasfatat si un pc defect.
Ma rog pentru micutul Stefanut si pt mamica lui care trebuie sa fie puternica.
Referitor la otita nu cred ca are legatura cu pozitia de supt. Eu numai culcat ii dau si e si cu gatul stramb(adica el sta pe spate si cu capul intors spre mine).Asa ii place lui(vad ca de cateva zile il tine mai drept). Si daca ar fi asa oricum ar intra la ce jet de lapte am si ar intra si atunci cand vomita... Mie mai frica mi-e de ala care ar putea intra pe afara(care curge din gurita din cauza fluxului prea mare) si d-aia pun mereu un scutec la urechiusa(asta dupa ce la inceput ii udam tot parutul cu laptele curs).Pana acum ne-a ferit Dumnezeu.
La multi ani Iuliei! Tortul e superb.
Si binenteles ca am si eu o intrebare: puiul meu de cateva zile se tot joaca cu limbuta de parca ar impinge ceva din gurita, mesteca, plescaie... E normal?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Si binenteles ca am si eu o intrebare: puiul meu de cateva zile se tot joaca cu limbuta de parca ar impinge ceva din gurita, mesteca, plescaie... E normal?

Cred ca si-a descoperit limbutza, si Natalia face la fel.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Am mai spus ca asa ce as fi vrut så fiu mai båtoaså mai putin sensibila så trec peste unele momente , altfel mai cu tarie de caracter..dar ..asta este..

Sa stii ca eu vad de aici de la mine cu totul altceva... si imi place tare mult ceea ce vad: o femeie puternica, frumoasa, implinita si cu o sensibilitate sufleteasca rar intalnita!

SARBATORI FERICITE!_

SUBSCRIU!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:

Eu la discutiile cu sfarsitul lumii si cu oglinda nu ma bag, ca nu ma pricep si nici nu ma prea intereseaza.

In schimb ii raspund lui luthien:

Eu am cateva intrebari ... daca poate cineva sa imi dea si mie o solutie sau ceva asemanator.

1. cum/unde lasati copilul cand e treaz si trebuie sa faceti treaba?
eu una nu mai pot de brate si de spate (6 kg de zbantuiala ). Defineste, te rog termenul treaba. Ce-am innebunit? Sa fac treaba... i-auzi, ca alta "treaba" n-am... cand chiar trebe, o las pe Ana cu sotul sa o bine dispuna el (asta pentru curatenia saptamanala sambata). In rest, pe perioade scurte o pun in pat sau in bouncer.

2. cum il adormiti? eu una nu mai pot de brate si de spate (6 kg de zbantuiala ). In brate sau pe pernuta, pe picioare, cu suzetica. De cele mai multe ori adoarme la san si o pun repede pe perna de alaptat si ii dam inainte cu leganatul, pe picioare, daca e cazul.

3. caruselul muzical chiar functionaeza? as vrea sa cumpar unul. Credeam ca urmeaza iarasi cjestia cu "6 kg de zbantuiala"... Nu cunoaste fata, ca n-am. Am in schimb pat cu muzicuta, gen cum are Luto, dar am vazut ca nu prea apreciaza asa ca nu il folosesc. Desi mie tare imi pac pasarelele de acolo, ma linistesc...care si cu stolurile,stiti...

4. as vrea sa cumpar un marsupiu, sa pot sa il car si sa am mainile libere. ce imi recomandati? Daca doresti asa ceva pentru purtatul bebelui in casa, cu treburile casnice, mai bine ia wrap, este mai practic decat un marsupiu. Marsupiu este mai bun pentru plimbari, alte cele care nu necesita aplecari sau mai stiu eu ce scheme se fac la treburile casnice (again, eu nu doresc ca o am pe Ana atarnata de gat cand fac curatenie... praf si alte chestii... la facutul unui ceai, cafea, prefer sa o las in patut, chiar daca chiraie un picut, n-o sa fie sfarsitul lumii in 5-10 minute)
saru mana anticipat pentru suport...o mama care nu prea mai are "baterii" Iti recomand cu caldura bateriile "rabdare si nervi de otel", acum si in varianta rechargeable! Mult succes!

SARBATORI FERICITE!_

In primul rand, saru mana pentru toate fetele care mi-au raspuns la of-uri! tareeee binneee eee sa vezi ca nu esti nebuna si ca copilul tau nu e anormal

pana una alta, m-am hotarat la un sling de la diana. mai ramane sa il hotarasc si pe sotz
sambata poate mergem si achizitionam si caruselul. va tin la curent cu noutatile.

cine are sling sa ma anunte si pe mine cum va simtiti!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput