Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 11
andraiulia spune:
Diamar, sa nu-ti mai fie teama de site-ul cu acel calcul al datei mortii. (Nici macar nu cred ca iti da vreo data. Iti spune speranta de viata aprox., cred) Este un test bazat pe probabilitati in fct de cat bei, fumezi, daca ai boli, etc...si la sfarsit tre sa trimiti sms-uri care costa 3 euro fiecare...deci ai inteles despre ce este vorba.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Saluti ! Nu pot sa incep decat cu Luhtien care desi are probleme draguta m-a facut sa rad in hohote cu programul. De fapt nu e chiar asa crunt...ca mananca tot la 2 ore in medie . Draga mea, incearca putin cate putin in fiecare zi ca altfel nu reusesti. Al meu baga nanel peste zi si cate o ora jumate in leagan....Eu nu-l tin in brate decat cand ne iubim si atunci nu prea mult ca nu-i vad fatuca si prefer sa-l pun pe pat si sa ne jucam ochi in ochi ...si eu il ridic de manute in fund si el rade Noaptea, dupa baita adoarme evident la san si se trezeste cumva la baca dar nu de tot, il mai tin asa ridicat maxim 2-3 minute si-l plantez pe burtica in pat unde linge putin pumnul, cearsaful, is rasuceste capul stanga dreapta cam de 5-6 ori si doarme lemn pe muzica de la patut (ca eu nu am carusel)...pana dimineata la 3-4.... Nu mai continui dar daca ti se pare ceva firesc si ca asa ar trebui pune-ti vointa la incercare si persevereaza zi de zi ca se va obisnui foarte repede. Eu de exemplu sunt sigura ca stie ca pe melodiile de la patut trebuie sa doarma. Cum l-am asezat acolo (numai noaptea) cum ii dau drumu' la muzica incet...in surdina. Te imbratisez si lasa parul la locul lui ca-ti mai trebuie cand iesiti din "criza". Danangie hai sa ne imaginam ca va mutati in casa noua, cu miros de var proaspat, cu fiecare lucrusor asezat la locul lui, cu fiecare colt de tavan nou, cu robinetul de la baie stralucitor, cu aer proaspat si probabil mai mult spatiu pentru familia voastra. Vine Craciunul, ai 2 baieti minunati, vei aranja un brad plin de luminite in noul vostru cuib..... Merge aceasta terapie ? Eu desigur ca nu cunosc situatia voastra financiara dar daca as fi in locul tau nici eu nu as avea pe cine sa angajez si ce sa-i dau..eventual apa de la robinet .....asa ca nu cred ca-ti ramane decat sa te umpli de putere si curaj singurica si sa CREZI ca va trece aceasta perioada. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
Mi-au dat lacrimile citind mesajul.Ptr ca eu chiar imi imaginez asa ceva si sigur va fi asa. Si da, este o super terapie...ca sa-mi ridic moralul mereu ma visez acolo.
Tin sa multumesc tuturor ptr mesaje, un pup si o imbratisare calda tuturor.Cred ca mai mult ca sigur voi cauta pe cineva sa ma ajute la curatenie de 2 ori pe sapt si la calcat. nu e ca stam prea roz cu situatia financiara dar un efort tre' sa-l fac.Si azi sotul mi-a zis ca-mi face cadou o masina de spalat vase.Asa nu va mai trebui sa chem politia ptr a intra in bucataria plina de vase , nu voi mai pierde timp si voi avea si eu din ce manca.
IULIK
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Da www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Si eu il voi impodobi. Imediat ce ma mut.Aici traditia e ca pe 8 decembrie se face bradul.si voi opta ptr cel artificial, ca tot se vorbea .....Ptr ca pana anul trecut am avut natural.....anul trecut l-am facut artificial.Si chiar placut.diferenta? In primul rand salvam bradutul...in al doilea rand...cel artificial ramane asa de la inceput pana la sfarsit. Nu se pleosteste dupa o sapt ca cel natural, nu face mizerie de ace ca cel natural...si va avea mereu un aspect ingrijit.Cu cel natural....in fiecare zi eram cu farasul dupa mine.....mereu sa mai culeg cate un glob de pe jos sau sa-l asez mai sus ca aluneca de la faptul ca acele bradutului cadeau...oricum am sa va pun poze .
lutoniana spune:
danangie sa-nteleg ca ai culcat copilasii de stai la povesti pe forum ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
lutoniana spune:
eu raportez baita si papica in pozitia "clasica spre ridicat" si nanel adanc.
Acum se baga si mami la somnic ca merita ...maine e o noua zi
Sa ne auzim sanatoase si voioase !
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
danangie spune:
CLAUDIA si eu vazusem pozele tale ieri sau azi.... iaca nu mai tin minte.....si am ramas foarte uimita placut impresionata de frumusetea printeselor. Niste ochi si un blond superb.Sa iti traiasca! Poate te-am mai intrebat vreodata...nu mai stiu....unde stateai in Iasi? Eu in Pacurari.
IULIK frumos bradutul.
danangie spune:
citat din mesajul lui lutoniana danangie sa-nteleg ca ai culcat copilasii de stai la povesti pe forum ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
ALESSIO e cu Alin, MATTIA doarme pe canapea.....azi a plans putintel , spre mirarea mea si mi-am zis ca sigur urarile voastre au avut efect! §Mai faceti! Mai faceti! Si am zis cum acusica cam in juma de ora Mattia tre' sa manance.....sa nu ma culc si sa astept hoinarind pe aici.
NelaM spune:
Yuhuuu! Ce fac fetele? Salutare de la mare... distanta de casa!
Noi am terminat in mare parte cu mailuri si citit de pe forum (ca doar astea sunt prioritatile la noi acum, mai nou ), si ma pregatesc de mic dejun. Ana doarme gen superman Bruce... las' sa doarma, ca ieri m-a carait toata ziulica. Dar somnul somn noaptea!
Vreu sa imi pun si eu la semnatura ceva cu specific sarbatorilor, ca tare imi sunt dragi. Ma duc sa ma benoclez sa vedem ce alegem.
Luto, Dana, somnic usor. Si daca mai sunteti si nu va e somnic, poftiti la un pahar de vorba... sau de lapte!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
madalina84 spune:
DANANGIE ce ma bucur ca esti mai linistita ,sa speram ca asa vei fi de acum incolo
LUTO mersi,esti o draguta,am reusit cu putin ajutor dupa forum ca la mesaju tau nu aparea dadea eroare,multumesc totusi ca ti-ai amanat dusul pt mine
Ma bag si eu la somnic ca baiatu doarme de la 9 jumate
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
NelaM spune:
citat din mesajul lui madalina84 DANANGIE ce ma bucur ca esti mai linistita ,sa speram ca asa vei fi de acum incolo LUTO mersi,esti o draguta,am reusit cu putin ajutor dupa forum ca la mesaju tau nu aparea dadea eroare,multumesc totusi ca ti-ai amanat dusul pt mine Ma bag si eu la somnic ca baiatu doarme de la 9 jumate D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI BOTEZ IRINEL o perioada din viata mea |
Dar mai intai ma pun sa citesc povestea Madalinei, ca eu n-am mai vazut-o pana acum. Mada, somn usor! Ti-am vazut pozele de la botez azi noapte, sunt superbe. Si satenul acela inchis te prinde foarte bine! Ati fost tare frumosi toti si mi-a placut ca ati fost foarte aranjati, asa se si cade, la un eveniment din acesta atat de frumos pentru voi!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)