Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
MADA atunci cand Alin e acasa si eu nu tre' sa stau de straja intre Alessio si Mattia...sunt linistita psihi...fizic sunt terminata dar e mai jale oboseala psihica la mine.
NELA iuhuu ce ciudat....eu ma pregatesc de nani si tu de mic dejun!
Gata dau stingerea...mi-e un somnnnn, vad ca Mattia nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca la papica....parca vezi ca-mi face ceea ce face el de obicei .Ma intind in pat, imi gasesc o pozitie e vis, ma invelesc pana in gat cu plapumioara molcuta....si deodata oau!! Mattia se trezeste!Hmmm bine hai ca va las si pe maine!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Gata dau stingerea...mi-e un somnnnn, vad ca Mattia nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca la papica....parca vezi ca-mi face ceea ce face el de obicei .Ma intind in pat, imi gasesc o pozitie e vis, ma invelesc pana in gat cu plapumioara molcuta....si deodata oau!! Mattia se trezeste!Hmmm bine hai ca va las si pe maine! S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)[/purple][/font=Comic Sans MS] |
si mie mi se intampla din astea... exact cum povestesti tu!
Somn usor si ma bucur din suflet ca azi ai avut o zi mai usoara, ca eu cand citesc la tine si la Raluk, mi se face pielea de gaina si ma gandesc ca ii multumesc lui dumnezeu zi si noapte ca am maimutzica cuminte.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Asaaaa, dupa marait, schimbat, plimbat in brate... si asul din maneca, tzitzi, am reusit si noi sa facem bradul (virtual pentru moment, ala natural il facem cand s-o milostivi mosul sa ni-l aduca). Apropo, MOSULE, SA STII CA NOI VREM BRAD NATURAL ANULA ASTA, DACA SE POATE DE MOS NICOLAE!!!
Am vazut pozele Claudiei, vai ce frumoasa este Iulia cand era mica... ai niste fetite tare fotogenice. Isabella este o scumpete, ce sa mai, au nistre trasaturi ale fetei tare, tare frumoasa.
Petrecere placuta de ziua Iuliei si te asteptam cu pozici!
Crocosdana, foarte frumoase pozele tale de la botez, frumos facute, frumosi si protagonistii! Sa va fie de bine.
Apropo de poze, citind mesajul Madalinei, in care povestea de pozele ce le-a vazut, cu Moni si Dragoselul, cu Dana si Ama, cu Nela si curcanul...! Foarte bine a zis fata, ca asa imi trebuie daca v-am facut capul mare cu el, si am mai pus si poze cu dansul...eu am devenit din "Nela cu Ana", "Nela cu curcanul"! Radeam singura azi noapte.
Mai, cu programelul Anei de somn si mancare, noi n-avem unul, v-am mai zis eu, decat seara/noaptea e sfant orarul de masa 7-2-6. Si asta ca asa si l-a format ea. In rest, daca ma intrebati cum manaca si cum doarme, nu stiu, pentru ca, desi imi notez orele de masa, nu are un program fix. Stiu numai daca azi e zi cu somn mult sau cu papa mult. Si azi nu e zi somn mult, din cate vad!!
Baita noi facem la doua zile, nu consider ca este necesar, ii distrug ph-ul de pe-acuma cand nu este nevoie. Balaceala a inceput sa ne placa, dar tot la doua zile pastram programul. Asa cred eu ca e mai bine.
Iulika, mi-a placut braduletul tau, foarte frumos! Si colajul cu Bruce, bineinteles. Abia astept sa vad bardul cu luminite si cu Bruce mesmeralizat de ele.
Iubesc Craciunul si sarbatorile de iarna, imi merg la suflet toate discutiile voastre pe tema asta.
Mi-a dat Monique niste idei bune de cadouri, pentru ca n-am nici cea mai mica idee. Noi ne intrebam cam de fiecare data ce am vrea, sau ne lasam suficiente indicii incat sa nu ne punem in situatia jenanta sa mimam o bucurie sublima cand de fapt ala era ultimul lucru ce ni-l doream de pe listuta trimisa Mosului. Incercam sa fim practici, fara sa pierdem totusi de tot fiorul placut al surprizei unui cadou. Iar eu sunt de fel patetica la facutul cadourilor, pentru ca tot timpul cumpar pentru Sorin si pentru ai mei ceea ce imi place mie, ce mi-ar place mie sa poarte, ce cred eu ca s-ar potrivi, am tendinta sa uit ca este cadoul lui/lor si nu al meu.
Eu sincera sa fiu, nici nu stiu ce mi-as dori de Craciun... stiu ce imi doresc cel mai mult in tot timpul anului: sa imi fie fata sanatoasa (si noi toti, de altfel). In afara de asta cred ca imi ajung mirosul de brad in casa, colindele in surdina si atmosfera superba de Craciun, eu cu minunile mele pregatind masa...Si mi-as mai fi dorit, ca in fiecare an, sa imi vad si restul familiei.
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana blankar eram asa relaxata si acum ma gandesc deja cum sa-i dau de mancare copilului altfel. Am spicuit asa dintr-o privire informatiile oferite de "gogal" si se pare ca asa e.....cu toate ca spun si ca alaptat la san bebelusul ar fi ferit de infectii....dar ca totusi i se poate prelinge laptic in ureche..... Dupa baita exersez si eu alte pozitii cu David cu toate ca asa bine ne impacam, ne priveam ochi in ochi,ii puneam o perna la spate ca sa stea fix pe o parte.....adormea bustean.... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Mai, m-ati zapacit de tot cu pozitia asta la orizontala de alaptat. Pai si cum altfel sa o tin pe Ana, pe spate sau cum, cand ii dau tzitzi? Luto dear, sa me luminezi si pe mine daca descoperi o alta pozitie nefavorabila otitei asteia... si ne-om pune si noi pe exersat, ce sa facem acuma...
SARBATORI FERICITE!_
Raluca_u spune:
buna fetelor
sunt disperata - lui stefan i-a perforat iarasi timpanul acum pe la 3. de dimineata ma intorc in spital. cu ce am gresit eu, sau ce se intampla cu el imi e imposibil sa stiu. caut un raspuns si sper sa il gasesc cumva - daca ati mai auzit de asa ceva - 3 otite in 4 saptamani, dati-mi un semn. nu mai inteleg nimic. se zice ca dr la care mergem, sef sectie orl budimex, dr gheorghe este f bun, dar pot sa nu ma gandesc ca poate fi si eroare medicala? sau problema e mai grava si e de la stefan? sau eu gresesc cu ceva in modul cum am grija de el?
rugati-va pentru noi si de data asta si fiti langa noi.
va pup
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
este o aplicatie picasa de la google, se descarca in computador...maine ma apuc si eu de "creatie" VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Asa, asa, ca si pe noi ieri ne-a tot ars focul creator... vorba Danei, o sa ne facem toate colaje
Oricum este buna aplicatia, ma pun sa descopar si eu cum se fac filmuletele acelea, ca nu e idee rea sa le bag pe gat cunoscutilor de sarbatori! Vor, nu vor, treaba lor, eu imi fac advertising la margelata... ptiu, ce oportunitate!
Asa, si cu picassa, vedeti ca aplicatia de web (aceea pe care ne postam pozele) are o optiune (care se poate accesa si prin gmail) de security care daca o activezi, nu permite descarcarea pozelor, chiar daca albumul este public. Adica este posibile numai vizualizarea, asta in cazul in care nu doriti sa descarce oricine pozele de pe albumele publice.
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
citat din mesajul lui Raluca_u buna fetelor sunt disperata - lui stefan i-a perforat iarasi timpanul acum pe la 3. de dimineata ma intorc in spital. cu ce am gresit eu, sau ce se intampla cu el imi e imposibil sa stiu. caut un raspuns si sper sa il gasesc cumva - daca ati mai auzit de asa ceva - 3 otite in 4 saptamani, dati-mi un semn. nu mai inteleg nimic. se zice ca dr la care mergem, sef sectie orl budimex, dr gheorghe este f bun, dar pot sa nu ma gandesc ca poate fi si eroare medicala? sau problema e mai grava si e de la stefan? sau eu gresesc cu ceva in modul cum am grija de el? rugati-va pentru noi si de data asta si fiti langa noi. va pup Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Raluca, nu am cuvinte la ceea ce vi se intampla.
Nu stiu ce sa zic nici referitor la competenta medicului... poate ar fi mai bine sa mai cereti si a doua opinie.
Multa sanatate puiului si ma rog sa fie bine!
Doamne ajuta!
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Luci eu incerc sa-i atrag atentia cu diverse jucarii zornaitoare ca si el se uita peste cap. NU mai spun cum intoarce capul dupa tasu . Mai nou vad ca a inceput sa fie atras de jucarii si sa le apuce usor usor cu manuta . SUnt foarte atractive urechile galbene ale lui Dumbo si vad ca in special culoarea galbena il atrage. Apropos de oglinda, am pus poza la semnatura cum rade in oglinda . NU va mai spun ca eu l-am pus la oglinda de la inceput, habar n-am avut de superstitii . Acum asta este, ce sa fac? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Pai na, ii place si lui culoarea galben, ca si mamei. Uite ca este in ton pana si cu glow-ul tau.
Ana sta cu capul dat pe spate si se uita asa, ca din pod (si nu al casei, ci sta de parca acus acus se lasa in pod, ca la gimnastica)... nu mi-am facut griji decat pentru gatutul fragil, dar nu si pentru ochisori. Ii place ei sa vada lumea cu susul in jos, ce sa zic, make more sense. Ca sa nu mai vorbim ca pozitia preferata este mai nou la mine pe brat, cu burta in jos, si se uita foarte atenta la tot ce misca: pe jos, mai ridica si capul sa vada si mai sus... oh well, studiaza terenul pe unde o sa se tot perinde in urmatorii ani buni.
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
citat din mesajul lui 4mykids Mama mea sa pus sa faca tortul de ciocolata , in forma de castel ornat cu My little Pony sper sa si iasa . |
Si daca faci cumva poze la tort, mie sa imi zici explicit unde sunt ele, ca sa NU deschid pozele cu pricina...in ultimele zile nu stiu ce se intampla, as manca tot ce am in casa, dulce sa fie! Si ii mai zic si sotului sa imi aduca in drum spre casa!
Oh well, noi sa fim sanatosi. Vad ca pana acum nu se vede la cantar, sunt contrariata ca e inca in trend descendent, dar sunt convinsa ca o sa explodeze cifrele alea cat de curand si o sa imi rada in nas!!!
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
Eu la discutiile cu sfarsitul lumii si cu oglinda nu ma bag, ca nu ma pricep si nici nu ma prea intereseaza.
In schimb ii raspund lui luthien:
Eu am cateva intrebari ... daca poate cineva sa imi dea si mie o solutie sau ceva asemanator.
1. cum/unde lasati copilul cand e treaz si trebuie sa faceti treaba?
eu una nu mai pot de brate si de spate (6 kg de zbantuiala ). Defineste, te rog termenul treaba. Ce-am innebunit? Sa fac treaba... i-auzi, ca alta "treaba" n-am... cand chiar trebe, o las pe Ana cu sotul sa o bine dispuna el (asta pentru curatenia saptamanala sambata). In rest, pe perioade scurte o pun in pat sau in bouncer.
2. cum il adormiti? eu una nu mai pot de brate si de spate (6 kg de zbantuiala ). In brate sau pe pernuta, pe picioare, cu suzetica. De cele mai multe ori adoarme la san si o pun repede pe perna de alaptat si ii dam inainte cu leganatul, pe picioare, daca e cazul.
3. caruselul muzical chiar functionaeza? as vrea sa cumpar unul. Credeam ca urmeaza iarasi cjestia cu "6 kg de zbantuiala"... Nu cunoaste fata, ca n-am. Am in schimb pat cu muzicuta, gen cum are Luto, dar am vazut ca nu prea apreciaza asa ca nu il folosesc. Desi mie tare imi pac pasarelele de acolo, ma linistesc...care si cu stolurile,stiti...
4. as vrea sa cumpar un marsupiu, sa pot sa il car si sa am mainile libere. ce imi recomandati? Daca doresti asa ceva pentru purtatul bebelui in casa, cu treburile casnice, mai bine ia wrap, este mai practic decat un marsupiu. Marsupiu este mai bun pentru plimbari, alte cele care nu necesita aplecari sau mai stiu eu ce scheme se fac la treburile casnice (again, eu nu doresc ca o am pe Ana atarnata de gat cand fac curatenie... praf si alte chestii... la facutul unui ceai, cafea, prefer sa o las in patut, chiar daca chiraie un picut, n-o sa fie sfarsitul lumii in 5-10 minute)
saru mana anticipat pentru suport...o mama care nu prea mai are "baterii" Iti recomand cu caldura bateriile "rabdare si nervi de otel", acum si in varianta rechargeable! Mult succes!
SARBATORI FERICITE!_