Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Lumi_Richard spune:
Monis,ce dulce esti!!! Inceputurile...
Atat in spital,cat si acasa,nu ma mai saturam sa ma uit la ea.Stateam si ma holbam la ea ca idioata...cum era ceva,intram in panica,tremuram si apelam la Richard sau la mama.Si ma tot strecuram langa patut sa vad daca mai respira
.
Ca tot vorbim de bebei mici,mici....Vreau sa le Pup dulce pe Chiara si pe Ruxandra,si pe mamicile lor!
Shtephy
,stai linistita,iubita,sunt sigura ca buni ii va face Stefaniei asteptarea foarte placuta! Si tu te vei reface repede si vei merge acasa cu bebe Iustin,sa aveti cel mai frumos craciun din viata voastra!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Monis 
del anoi pt voi
. De cetit am mai cetit eu pe ici pe colo, prin partile esentiale, dar cu scrisu e mai grele. Ma gandeam zilele trecute, cat o costa un pc din ala cu comada vocala, eu sa dau ordine si el sa scrie
, asa cum am vazut eu prin filme. Daca as avea unu din ala, v-as zapacii cu logoreea mea si sigur v-ati prapadi pe aici de ras, ca si altadata, desigur
.
Noi azi am avut o zi calduta si am iesit la plimbare cu caruciorul
, cu tati si cu maia (maica-mea). Din pacate nu mi-am luat aparatul cu mine, ca as fi vrut si eu o poza macar. Poate data aviatoare o sa-mi functioneze mai mult de 1 neuron si mi-oi aduce aminte.
Dankutza
si ai incredere ca totul va fi bine. Si eu mai am pemonitii din astea. Va tinem pumnii maine sa veniti cu vesti bune.
Camy
, imediat ma bag si eu la savurat povestea nasterii tale.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
RamoC,imi pare rau pt plansete....sa nu crezi ca Annabellei i-au trecut crizele!!! Nuuuu, boceste cand se trezeste,tace cat mananca,apoi urla imediat ce termina de mancat,apoi se calmeaza...zambeste,doarme si,cand e in toane cu adevarat bune,incepe sa scoata sunete,rade,da din manute.
Repriza de joaca s-a terminat,dupa cum spuneam,cu `evacuarea` lapticului consumat,o repriza de sughitat,care o enerveaza la culme,si zbierat,bineinteles. Dar eu pastrez amintirile frumoase![]()
Nu stiu cum trebuie spalat inainte,sper ca mama stie. Imi pare rau ca nu pot sa o intreb acum,a adormind uitandu-se la Capatos.
vias spune:
eu azi am cumparat un set cu 3 biberoane de la DrBrawn's...am auzit ca-s bune pt colici...iar Flavius are pentru cat jumatate din fulgusorii de aici 

Sa vad cum reactioneaza...sper ca bine!
..iar pretul...super...costau 63 ron toate trei si mi-au facut reducere, le-am cumparat cu 57 ron.
Voiam sa va intreb...ati gasit cadou copilului de Mos Nicolae?????
Eu ma gandeam sa cumpar o paturica de-aia colorata cu jucarii...
Alte pareri????
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
RamonaCopot spune:
Zilele trecute, ma intreba cineva daca sunt chiar asa restrictiva cu mancarea, cand am zis ca e pap numai compot. Nu mai retin exact daca Laurairina sau Ionelamaria, oricum va 
pe amadoua. Ma refeream la fructe, ca nu pap decat din compot, nu ca nu as papa nimic in afara de compot. Pana acum am papat doar banana si juma de mar, desi pediatra mi-a zis sa le introduc asa incet pe toate, ma tem de efectele asupra lui.
Cu papa insa, am revenit la apetitul dinainte de sarcina, din pacate si mananc ca un lup. Sau ca o Fulga ce sunt??? 

. Ajunsesem la un moment dat doar la 1 kg in plus fata de cat incepusem cand am ramas insarcinata si am fost in culmea extazului, acum insa am inceput sa pun din nou sunca pe mine. AM o burta de gravida, de mi-e frica sa nu ma intrebe lumea prin oras cand nasc, sau "nu ai mai nascut draga?" 

. M-am ingrasat deja peste 3 kg
. Dar nu prea ma pot abtine 

. Trist dar adevarat.
Ramona,
RamonaCopot spune:
Camy...super paturica aia de joaca. Si eu vreau, dar cred ca o las pt cadoul de Craciun
, ca acum i-am luat de 1 dec in catel din ala moale, umplut cu bilute din alea ca si perna de gravide.
De unde ti-ai luat biberoanele alea? Si alea de la Nuk au supapa aia anticolici si cele de la Avent, dar parca degeaba.
Ramona,
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Camy...super paturica aia de joaca. Si eu vreau, dar cred ca o las pt cadoul de Craciun , ca acum i-am luat de 1 dec in catel din ala moale, umplut cu bilute din alea ca si perna de gravide. De unde ti-ai luat biberoanele alea? Si alea de la Nuk au supapa aia anticolici si cele de la Avent, dar parca degeaba. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
astea sunt altfel...daca ai avea posibilitatea sa le vezi...
intra pe google si scrie grbrown's...si poti sa cauti la tine in judet...ca iti da farmaciile din oras care le au si nr de telefon.
Eu asa am gasit in Brasov
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
vias spune:
Ramona...uite www.drbrowns.ro/produse.html" target="_blank">aici
Cami,
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
Lumi_Richard spune:
Camy
,v-am vazut pozicile,sunteti foarte frumosi! M-au impresionat cateva pozici in mod special!
Sa speram ca le trec colicii mai repede!
Atat eu,cat si mama,am luat-o razna! Annabelle a inceput sa manance mai putin...se opreste din papat si incepe sa urle,apoi,la mai putin de 2 ore dupa ce a mancat,urla de foame
.Plus temperatura putin mai mare decat normalul,ce credeti ca am facut?
Am inceput sa o caut de dinti!!!
Am citit pe la mamicile de sept-oct ca au aparut si la 3 lunite si,na! ma gandeam poate are si copilul meu motiv sa planga.
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Am inceput sa o caut de dinti!!! Am citit pe la mamicile de sept-oct ca au aparut si la 3 lunite si,na! ma gandeam poate are si copilul meu motiv sa planga. |
Pai si ai gasit?!?!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri