Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, apropos de copii, inceputuri si de cate si mai cate v-am pus o poza de cand eram copil si am participat la Daciada. M-am hlizit nesfarsit cand mi-a adus-o mama si v-o arat si voua... ce copilarie am trait in vremurile alea... (invitatia la album e pe nov.dec)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

monis, eu am luat costumas de care spui tu.... dar galben.... tare scumpel... abia astept sa-l imbrac.... desi e tare grosut

Stafilococul ( daca o fi fost asta la noi,....ca s-a pus "diagnostic" dupa ureche) s-a manifestat doar pe piele nu pe la ochisori sau ceva... ca niste cosuri marisoare cu pungute de infectie . Am sters cu betadina ( rupeam pungutele alea cu o compresa sterila cu betadina) apoi am pus praf de baneocin pe fiecare bubita in parte

RamonaCopot, nu am intrebat eu de mancare.... dar daca tot veni vorba... eu mananc aproape orice... evit prajeli si grasime ( de fapt nici nu faceau parte din regimul meu normal )fasole, mazare... d'aste. In rest pap ce am papt in sarcina.... si vad ca bebe ma lasa sa dorm binisor

Lumi, chiar.... ai gasit dintuci????

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy sarumana de link. Din pacate Alba nici nu e pe lista de judete, imi ramane doar varianta de a comada online. Sau daca ajung prin Craiova sau Turnu Severin (ca saptamana viitoare vrem sa mergem acasa, si is cam la 50 km distanta)ca acolo am vazut ca is. Tu ti-ai luat din alea cu gat larg? Si tetinele alea, 1, 2, 4, inseamna ca nr 1 e pt 1 luna, 2 pt 2 luni si tot asa, oare? Poate ca ar fi trebuit sa citesc sa nu te mai stresez pe tine cu intrebarile, ca trebuie sa scrie pe acolo. Merci inca o data, daca nu ai timp sa-mi mai raspunzi, imi salvez linkul si poate am timp mai mult de aproofundat maine.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Camy,noi asteptam sa ne ajunga in cateva zile bouncer-ul si paturica de joaca,cred ca sunt foarte bune pt bebei! Si mai luam cateva maimutoaie `cantarete` si gata cadourile pe anul asta!
Am ochit si eu salopetele despre care vb Monis la Carrefour,si abia astept sa o imbrac in spiritul sarbatorilor si sa-i fac pozici sub brad! Mai era un costumas cu un om de zapada,nu?

Monis,de ce crezi ca sunt atat de activa pe DC? Astept....
Sunt inconjurata numai de adormite...Annabelle langa mine pe canapea,mama pe canapeaua cealalta!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Lumi, exact asa face si Dominic si nu stiu ce sa-i mai fac sa pape mai mult. Inainte papa cam minim 15 minute, acum dupa 3 minute deja se scanceste tot, incepe sa urle, mai papa 2 min...mai urla putin si dupa aceea mai si regurgiteaza putin, inainte sa apuc eu macar sa-l pun sa ragaie, sau cand il pun la ragait. si teama mea e ca nu se satura, ca daca ii dau si dupa 1 ora el papa, sau daca sta cuminte si ne apropiem de 3 ore papa tot la fel, ca si atunci cand papa dupa 1 ora. Eu tot sper sa fie toane si toane, asa cum a avut perioadele cand ma seca din ora in ora si au trecut, la fel sa fie si acum.

Ramona,

Mergi la inceput

Monis, Ionela,cred ca i-a ascuns,ca nu am gasit nimic
O sa mai caut,la mintea mea.....

Mergi la inceput

Go,Shtephy,go!

Mergi la inceput

Ati tot vb pe aici de suzete. Au cred ca sunt cea mai denaturata mama, ca i-am indesat-o in gura de la 6 zile si maica-mea se bucura cand o scuipa si eu am tot insistat. Lui Dominic a ajuns sa-l placa, o tin mereu aproape de el, ca e tare buna mai ales cand il doare tare burtica, ca roade la ea, de abia i-o pot scoate din gura sa-i dau vreun siroopel.

Si acum cu Infacolul asta, in care imi puneam speranta sa imi faca din copil o papusa vesnic zambitoare . M-am lamurit ca face si el ceva bine acolo, nu atata cat as fi sperat eu, insa merge si asa... ca am vazut cum e si fara si e vai de noi. Voi cate flacoane ati consumat pana acum? Noi suntem la al doilea si mai avem unul de rezerva. Nu stiu ce sa fac, daca sa mai comand sau nu. Oare pana cand om avea nevoie de el?

Ramona,

Mergi la inceput

camy, m-am lamurit cum e si cu numerele la tetinele alea. .

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

laurairina, arcadia, mihamora, monis ptr. gandurile voastre bune.

Acum ma duc la ca maine mai am de umblat pentru niste acte. Parca pe zi ce trece mai iese ceva de rezolvat, cred ca Matteo asteapta sa termin eu toate treburile si pe urma vine.

Doris 40+ 7 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput