Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Nu inainte de a mai baga niste agitate ptr. Shtephy ca maine cine stie la ce ora am sa reusesc sa intru pe net.

HAI SHTEPHY

Doris 40+ 7 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor, va las si eu sa continuati activitatea la schimbul 3, ca i-am dat si a papat acum 3 minute si a adormit. Bineinteles ca e in pat langa mine si daca il pun in patutul lui incepe scandalul. Asa ca o sa-l las asa, desi e pus si de-a latul patului, dar decat sa mai planga, mai bine ma chircesc si eu asa langa el pana la urmatoarea masa, cand o fi aia . Sper sa am noroc macar de 2 ore de somn fara intrerupere.
Pupici la toate si mai ales la burtica lui Shtephy. Sper sa nu ratez si eu maine mesajul cu vestea cea mare si sa ma bucur si eu alaturi de voi in timp real.
Noapte buna.

ah... Lavi draga, tare mi-e dor de tine. Oare noi cand ne-om nimeri sa mai povestim asa pe live pe aici? Pupici la Rareselul si Doamne ajuta ca macar voi ati scapat de colici, ca tare v-ati chinuit. Eu am avut ieri niste dureri la pasa, la oasele alea de acolo, de ziceam ca acum nasc inca o data. Sper sa se termine si la noi cat mai repede cu durerile astea.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

HAI SHTEPHY

37 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu pot sa dorm...mi-e f dor de buburuza mea...intr-o zi de joi s-a nascut...si tot intr-o zi de joi m-a parasit...nu vreau sa va intrsitez...dar alaturi de voi am trecut prin multe...va si scot niste agitate pt maine pt shtephy pt ca nu stiu daca deschid sau nu..asa ca....

HAI SHTEPHY

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am citit povestea lui Camy si desi stiam prin ce a trecut, am plans parca ar fi prima data cand ii aud povestea. Nu cred ca este vreo alinare pe lume pentru astfel de situatii.
Acum am vazut ca si Douradoudou este pe aici si parca imi vine sa plag si mai tare.
S-a dus si somnul meu dragelor. Ma gandesc si eu la ingerasii vostri si la cata durere e in sufletele voastre. .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

douradoudou , sa iti dea Domnul putere sa treci peste aceasta incercare

37 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bebe e foarte agitat ,cred ca i-o fi foame ca am cam uitat sa mananc azi si acum nu mai am voie.In plus am contractii,destul de multe ,foarte putin dureroase dar luuungi.Poate mi se rupe apa ...macar sa se intample dupa ce ma internez.

Inca o data va multumesc din suflet dragele mele prietene ,din pacate nu cedeaza contractiile si nu pot sa va raspund la fiecare in parte ,merg sa ma intind sa vad daca e mai bine asa.
Va pup,va imbratisez pe toate ,as vrea sa impart ziua de maine la nasteri cu Floricik si Doris.

Alexa ,draga mea, scrie-ne oricand tot ce vrei tu,ce simti tu ,m-as bucura daca te-am ajuta cat de putin sa iti mai descarci sufletul.
Aici ne impartasim si bucuriile si durerile.Suntem alaturi de tine.

Lacramioara tu oare cum mai esti?

RamonaC stiam ca la urocultura trebuie sa speli organele genitale si sa recoltezi in punga pediatrica ,e destul de greu .
Cu kk pt coprocultura ,trebuie sa ai un recipient steril special pentru asta si cu acea spatula sa recoltezi ai ales din locul cu mucus .Cred ca analiza asta cauta bacterii precum e coli,klebsiella si alte specimene.
Stiu ca nu sunt prea coerenta,poate mai gugalesti tu un pic si aici pe forum gasesti multe info.
Sper sa dai banii degeaba si sa nu fie nimic.

Dankutza ma voi ruga pentru voi,veti fi bine,Doamne ajuta.

E o greseala imensa sa se intrerupa alaptatul din cauza unei raceli.In sarcina de ce se putea trata o raceala si acum nu?Nu cred ca sunt necesare medicamente interzise in alaptare pt o banala raceala.Febra iarasi nu are contraindicatii in alaptare.

Va pup dragele mele pe toate ,ma bucura mult gandurile si mesajele voastre.Nasteri usoare fetelor care vor naste zilele urmatoare si nu pot sa le fiu aici alaturi.

Aveti grija de voi.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

nu pot sa dorm...mi-e f dor de buburuza mea...intr-o zi de joi s-a nascut...si tot intr-o zi de joi m-a parasit...nu vreau sa va intrsitez...dar alaturi de voi am trecut prin multe...va si scot niste agitate pt maine pt shtephy pt ca nu stiu daca deschid sau nu..asa ca....

HAI SHTEPHY

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

stiu cat de tare doare...eu sunt aici, poate daca vrei poti sa citesti si povestea mea, e la semnatura...
Stiu ce este in sufletul tau, chiar stiu, stiu durerea asta atat de mare.

Te imbratisez, sunt alaturi de tine si de Lacamioara.

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

doarme Flavius...eu nu...am sanii imensi...ma mulg...cat credeti ca am scos din ambii????? 40 de ml..offffffffff, credeam ca am sa-i dau sa manance urmatoarele mese din sanii mei

Lumi si eu stiu si am vazut copilasi care la 3 luni le-a iesit dintisorii, unul dintre ei e chiar nepotelul lui Stephy ...deci e posibil...

RamonaC eu am cumparat biberoane in set, e mai convenabil la pret..3 bibe cu 57ron ..si am luat pachetul cu toate 3 de 240ml. Am zis ca-s bune si pentru mai tarziu. Am cumparat si termos ca sa am apa fierbinte, sa diluez repede-repede laptele praf, eu folosesc Humana si se dilueaza mai greu..si apoi torn apa fiarta racita...si iese lapricul la temp la care iese si din san...si vad ca e ok...

Fetele care ati dat comanda de infacol..de unde ati dat comanda si cat costa cutia???
Eu am consumat 2 cutii pana acum, dar am ramas fara...si le-am avut de la o fata de la pepenasi, ea mi-a trimis si nu am platit nimic...nu vreau sa mai apelez la ea ca iar imi trimite fara bani si mi-e rusine..asa ca cine ma ajuta si pe mine??????????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fir-ar sa fie de net
Ieri n-am avut deloc si eram crizata ca n-o sa pot face galerie tocmai lui Stephy

Hai Stephy!!!!
Ma gandesc la tine!!!!
Nastere usoara si
un Iustin perfect!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput