Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

gata, am reusit
scuzele mele

36+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am avut o ora de `vorbit` si zambareala! Apoi,de oboseala probabil,a regurgitat

Arcadia,ce sa fac? Ma bucur pt mine,ca suzeta ii mai `inchide` gura. Astazi am apelat din nou la `Pacifier`.
Voi ce faceti?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

floricik, asta facem noi cu gandurile rele:

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Asa asa...asta tre' sa fac.

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

RamoC,tot bolnavior Domi? Pupam baiatul frumos,sa-i treaca!
Eu voi lua maine probe si le duc la laborator. Intrebai cum luam probe,la ce te referi?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

revin cu sa-mi spuneti si mie niste preturi pt spital
voi cam cat ati dat asa informativ
puteti sa-mi scrieti PM

36+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Zuza - f f fain ai povestit! Sa va traiasca printesica

Doris - hai ca motatele au deja incalzirea facuta

Laurairina - io una muncesc un an de zile, multe vicii nu am, dar totul pana la brad . Acum de cativa ani a inceput sa ma mustre constiinta ca arunc bradutul dupa sarbatori, de aia caut unul viu, dar e musai sa miroasa a brad adevarat. Altfel mai bine nu fac...

Arcadia, nici o gafa . I-am spus ca a fost confundat cu mine si a crescut inima in el, daca cineva l-a putut vedea asa slab ca mine (a tinut super cura acum cativa ani si-l unge pe suflet cand ii spune cineva ca e slab )
Bradutul... pai mergem la padure si-l plantam... tampiteii astia de la Ikea nu-i primesc inapoi cum speram eu (adica practic sa inchiriezi bradul de la ei si apoi sa se descurce si cu plantatul), mai caut sa vad unde vand aia de la Romsilva ca am impresia ca la ei poti sa-i duci inapoi...

Legat de Craciun, i-am luat piticutului o salopeta mortala din Carrefour, cu alb si rosu si cu Rudolf super dragutz pe ea, am vrut sa va pun si o poza pentru cele care aveti astfel de planuri (eu nu aveam dar era asa dragutza ca pur si simplu nu am rezistat), dar am avut o seara f f grea cu plansete & co... incerc zilele viitoare.

Dymomo - sper sa rezistati cu bine si sa nu mai aveti zile grele ca ieri. Zici ca pe la 40 de zile e apogeul?!?! Oare noi ne-am apucat din seara asta?

Dankutza - nu conteaza cine te minte . Important e ca te simti mai bine. Tinem pumnii si sa ramai asa in continuare, ca tu esti o optimista.

RamonaC pupam mamica ocupata si scumpa la fata si pupam si pe micul Dominic

Shtephy - faci sacoselele de spital?

Azi trebuia sa vina si Andre acasa... toata ziua am pandit-o pe aici si pe mess. Si ea nu si nu. Cred ca a ajuns si e complet bulversata... cum am fost toate la inceput... Acuma mai ca-mi vine sa rad... am intrat in casa, am pus copilul in patut si nu stiam ce sa fac. Apoi a inceput sa planga si iar nu stiam ce sa fac... eh, ce vremuri...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dragele mele prietene, va multumesc din suflet pentru agitate,ganduri ,mesaje. Stiam ca veti fi alaturi de mine dar cu toate astea m-au emotionat foarte mult postarile voastre ,am dat si putina apa la soricei.
Sunteti minunate ,va simt foarte aproape de inima mea .Imi va fi tare dor de voi ,dar am de gand sa vin repede acasa.Ma voi pune urgent pe picioare si voi pleca din spital cat mai repede.
Nu mi-e aproape deloc frica de operatie,bebelusul trebuie sa fie sanatos,evolutia lui a fost urmarita de medicul meu drag cu care am trecut prin multe si am incredere totala in el.DAR nu stiu cum o sa ies eu maine din casa ,cum o sa imi iau la revedere de la fetita mea draga.O sa mor de dorul ei dar sper din suflet sa nu imi simta lipsa.Abia de acum incolo o pregatesc de culcare,am vrut sa mai stam impreuna.

Mai revin

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Michelle si la noi acelasi stafilococ imputit . Si cand ma gandesc ca oftalmoloaga, cand ne-am dus prima data la ea vorbea cu pediatra mea la telefon si ii zicea ca a asa ceva nu a mai vazut si ca ii e frica sa nu aiba saracul copil infectie cu gono(cica vorbea codat sa nu imi dau eu seama ca vb de gonoree). Si degeaba i-am zis eu ca nu avem asa ceva, ca numai in ultima sapt dinainte de a naste am mers de 4 ori la control pe masa si nu am avut in sarcina nici macar o infectie urinara, tot pe a ei o tinea. Cum sa rcunoasca ei ca in spital pleci mai bolnav decat ai venit ??? Oricum m-a facut sa ma duc la gine, sa ma sui din nou pe capra aia, pe care nu vroiam sa ma mai sui curand, la nici macar 4 sapt de la nastere, muuuuuuuult prea devreme pt mine, ca inca sunt traumatizata de "duoamna capra"
Sper sa nu mai contactam lighioane din astea niciodata, niciuna dintre noi.

Ah.,...si apropos de haine si imbracatul bebeilor in spital. Eu mi-am luat cu mine o gramada de haine pt bebe, tocmai pe motivul asta, sa nu luam ceva de pe acolo, si imediat ce mi l-au aruncat langa pat pe Dominic, l-am schimbat in hainele mele si nu le-am lasat sa il atinga deloc cu alea ale lor, cat am stat acolo. Deci daca e sa ia ceva, ia oricum, oricat m-as stresa eu sa fac sa nu...

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...la ceas de seara, dar nu voiam pentru nimic in lume sa pierd urarile pentru Stephy...deci..

HAI STEPHY!!!
Sa ai o nastere usoara, o recuperare rapida, un bebe Iustin sanatos si necolicios!

Felicitari Carminabulina pentru Nadia, sa-i dea DD multa sanatate!

Dankutza ma gandesc la tine mai, sa dea Bunul Dumnezeu sa vii cu vesti bune!

Lorelix sanatate multa!

Fetelor...voi stiti ceva de Betty?? Parca azi pe 3 avea programare la medic pentru acel suflu la inimioara, nu???? Sau gresesc eu????????
Sper ca bebe sa fie bine!

Si pentru cine doreste sa citeasca si are timp, am scris si eu povestea nasterii...este la semnatura!

Va pup pe toate, acum merg la sufletelul meu!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi si felicitarile mele pt ora de zambareala. Noi am avut ora de plansete. Ce bine ca am citit despre apogeul asta la colici la 40 zile, ca altfel iara imi faceam o mie de griji.
Am citit in alt mesaj, la Shtephy parca, zicea ca trebuie sa fie bebe spalat nu stiu cum... inainte de probe, si fara sa fie sters cu servetele, crema....si as vrea sa stiu exact procedeul sa nu compromit proba si sa mai dau si a doua oara banii degeaba.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput