Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hello la schimbul 3. Am intrat repede sa trimit un gand bun pt cea mai draga burtica(inca) de aici. SHTEPHY draga, sunt cu gandul la voi inca de azi si o sa fiu la fel si maine. Ma rog sa decurga totul bine si usor si am incredere ca asa va fi. Sa dea DD sa te refaci repede sa poti sa iti tii minunea in brate si sa revii sa ne incanti din nou pe aici, cat mai repede. Abia astept sa vad si eu poze cu printesa carliontata si flatiolul ei.
Multi pupici de la Dominic si de la mine si un buchet de . (Oare care is florile tale preferate??).

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

seara buna mamici si burtici
am trecut sa citesc noutatile

dankutza multa bafta maine la dr si sa dea DD sa fie totul perfect

shtephi itiurez nastere usoara si bb voinic

felicitari carmina

fetelor va rog sa-mi spuneti si mie cam cat ati dat la dr, anestezist, moasa, cam care ar fi preturile
multam anticipat

36+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

maaaaama, CRLP te rog baga niste spatii intre agitatele de la mesajul de mai sus, ca de nu eu nu mai reusesc sa citesc nika pe aici .

Ramona,

Mergi la inceput

MIHAMORA, nu stiu daca retin bine, parca tu m-ai intrabat intr-un mesaj mai vechi ce picaturi ii pun la Dominic in ochi. Daca nu tu, atunci scuze de confuzie . Eu il spal cu dilutie de ampicilina 1 la 100 si apoi din ora in ora ii puneam picaturi de NETTACIN, iar dimineata si seara TOBREX unguent. Dr mi-a zis ca mai bun decat Tobrex este NETAVYSC(cred ca e tot nettacin, doar ca e unguent), insa noi daca am apucat si l-am cumparat pe asta, nu am mai schimbat. Acum e din nou mai bine, ca am actionat din timp si nu a apucat sa degenereze ca si prima data si sper sa ramana asa.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Maine naste scumpa noastra Shtephy .

HAI SHTEPHY! MAINE FACI CUNOSTINTA CU BB IUSTIN!

Zuza zuzi imi place cum ai povestit nasterea printesei tale. Ce bine ca ai glumit si in felul asta ai uitat de stres.
Mylady bine ati venit acasa. Asteptam poze.
Dankutza multa bafta maine. O sa ma gandesc la voi.
Fdaniela sa va traiasca minunea. vazut si poze. E o scumpa.
Doris, bb Matteo are personalitate si a vrut sa mai stea la mami in burtica. baiatul sa vina repede la mami in brate.
Felicitari Carmina !!!

Maine dimineata mergem si noi la spital. Iar TNS. Poate se hotaraste si fata mea sa ma vada ca nu mai am rabdareeee. Si vreau sa scap si de gandurile astea naspa care-mi dau tarcoale.

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

fetelor, dati voi enter in mesaje sa
"rupeti" fiecare rand pana trecem pagina...
ca sa putem citi... ca poate CRLP nu intra
sa citeasca prea curand

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

floricik, asta facem noi cu gandurile rele:

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

scuze, am vrut sa modific dar nu stiu cum

36+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramona- eu intrebam, ai aflat ce ii provoaca infectia?
La noi e stafilococul auriu luat din maternitate, folosim picaturi de betabioptal.
Multumim de raspuns Ma bucur ca sunteti bine.

Ionela, voi cu ceati tratat stafilococul?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Bai...am ramas singura pe pagina asta latita???.
Dominic doarme la mama in brate, adica e inpropriu zis doarme . Azi noapte am facut noapte alba, ca m-am icapatanat eu sa-l pun la el in patut si nu a vrut sa doarma deloc. De 3 zile nu il mai pusesem in patut deloc si se pare ca nu ii mai place acolo. Cred ca o sa-l scot din camera ca ocupa spatiul degeaba, intr-o camera si asa super aglomerata.
Noi maine facem 40 zile si daca tot ati vb de pampers nr 2, mi-am facut si eu un bilant. Pana acum am consumat 240 buc pampers, deci media de 6 buc pe zi. Am avut o perioada de o saptamana jumate- doua cand schimbam si noi 10-12 bucati la 24 ore, dar acum ne incadram in normal.
De maine o sa trecem si noi la nr 2, ca nu mai avem nr 1, insa, desi Dominic are peste 5 kg, nr 1 nu ii sunt mici. El nu este mare la burtica si astia ii sunt destul de largi, doar la picioruse il strang putin, adica se vad urmele de la pampers cand il schimb.
Nr 2 avem deja pregatiti peste 200 buc si sper sa ne ajunga pe luna asta.

Fetelor, am vazut ca ati vb de cum se recolteaza corect probele de urina si coprocultura. Nu-mi ziceti si mie, va rog? Ca eu una habar nu am. Luni am luat proba de kk de pe pampers de la Domi imediat ce a facut si l-am trimis cu el la laborator pt coprocultura si marti miercuri a venit sotul cu rezultatul. Am dat banii degeaba, ca aia nu au testat ce trebuia. Adica sotul nu a stiut sa ceara ce trebuia si nici nu mi-a dat telefon sa ma intrebe, ca deh....e mandru cocosul si cand l-a intrebat tipa ce fel de analiza vrea el a ales , cred eu, denumirea ce era mai usor de pronuntat, adica parazitologie . Si am mai stat si cu sufletul la gura sa vad de ce face bebe meu kk verde si cu mucus. Normal ca la parazitologie a iesit absent, dar pe noi nu asta ne interesa. Oare cate analize se pot face prin coprocultura asta?

Ramona,

Mergi la inceput