Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 14
monica_80 spune:
My Lady , bine ai venit acasa!
Sa-ti traiasaca babalusa si sa fie sanatoasa. Povesteste-ne mai multe despre experienta ta cand ai timp 

Shtephy

HAI Shtephy!!!!!!!!!!!!!!
ITI TINEM PUMNII!
Viitoare mamica de
Maria
39+
monis5 spune:
Gata, am deschis 'oficial' capitolul si pt Shtephy 

Hai draga noastra SHTEPHY!!
Nastere usoara!
Si bebe Iusti frumos si sanatos!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
monica_80 spune:
zuza_zuzi, esti mortala!!!
Am ras cu lacrimi citind experienta ta din spital. se cunoaste ca esti o optimista innascuta. Ai fost super.
Sa-ti triasca bebelusul si sa-ti aduca numai bucurii.
Esti o scumpa. te 
39+
ionelamaria spune:

Hai Shtephy!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
dankutza spune:
Fetelor, multumesc de incurajari! 

Acum, sunt mai linistita. Dumnezeu aranjeaza unele lucruri si noi nu le putem intelege. Necunoscute sunt caile Domnului!
In seara asta, am avut o revelatie. Nu stiu daca v-am mai spus pana acum dar intr-o noapte, am visat ceva interesant. Era asta vara. Cred ca avem vreo 20 si ceva de saptamani. Mi-a aparut cineva in vis, dar nu imi amintesc daca era femeia sau barbat. Persoana aceasta mi-a spus sa tin minte cifra 7. Intrebarea mea a fost daca o sa nasc intr-o zi de 7. Mi-a zambit si eu m-am trezit cu visul intiparit in cap. DPN-ul conform ciclului este pe 17 nov, conform ovulatiei este 20 dec. Luni e 7 decembrie si Doc este la spital. Teoretic trecem de saptamana 38 si intram in 39.
Eu cred in semne. Nu le caut, nu sunt superstitioasa. Dar uneori, trebuie sa fi chior sa nu le vezi. Pe langa cifra 7 (care de altfel se considera o cifra magica, ma rog,
, nu ma pricep la numerologie), tot nu imi vine sa cred cum am obtinut programare la Herghe si atat de repede. Pt mine e miracol. Sansele sa prinzi la asta o programare, intr0un timp atat de scurt este de 1 la 1000.
M-am chinuit ani de zile sa raman gravida. Desi, pierdusem o sarcina in ianuarie, eram sigura ca o raman gravida in martie, in primavara. Perfect convisa, dar nu stiam de ce. Am ramas pe 29 martie (ziua ovulatiei). Deci, a fost un fel de premonitie. Cred ca si acum am o premonitie.
Faptul ca am vazut exemplul lui Tiusca si a lui Dynamo, ba chiar si a altei fete de la inseminare, similar cu al celor 2 fete, imi da speranta ca o sa ajungem pana luni, sanatoase.
Cand am venit acasa, lovea bebelusa cu o putere sa imi rupa burta. Parca bausem 3 cafele, eu care nu beau cafele de ani de zile. Eram eu agitata. Mi-am spus ca trebuie sa ma linistesc ca ii fac mai rau. M-am dus la manichiura si pedichiura. Intre timp primisem si programare la Herghe. Apoi m-am culcat vreo 2 ore. M-am linistit. SI apoi, am avut relevatia. 
Poate ma mint singura. Dar, imi face bine la psihic, si implicit ii face bine bebelusului. Am o capacitate de regenerare, ceva de speriat. Acum intru in butoi, si imi si trece repede. Trebuie sa fiu tare pt bebelina.
Cred ca am fost un pic cam incoerenta. Ma scuzati. Am scris exact cum am gandit. Bine ca nu am scris ca in Morometii, gandurile lui Neculai, fara punct si virgula ca va omoram. Nu ati fi putut una sa cititi.
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
Ancutza_Bro spune:
crissa, ionela, dymomo, dienutze merci de urari 
zuza_zuzi am ras copios la povestea ta,tare frumos ai scris 
Laurica
...o sa pun pozici cu ghetutele
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
dienutze spune:

Amalia, Sabina si Mihai 

Dankutz, ce bine ca te-ai mai linistit! Asa e cum zici si tu: le aranjeaza DD pe toate asa incat sa fie bine! Tinem pumnii stransi maine! 
Lorelix baga paracetamol simplu. Mie mi-a dat voie sa iau doza dubla adica 2 pastile de 500! Nu renunta la alapat!!! Nu ai de ce. Sanatate multa! 
Rgagapie nu deranjezi in primul rand!
Asa cum zice si Monis suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem cu bune si cu rele! Eu zic ca o facem chiar bine! 
Exact ce descrii tu acolo am patit noi ieri. Adica toata ziua a supt la o ora, la jumate de ora. Eu i-am dat caci scancea si facea cioculetul de foame. La un mom dat am vazut ca i se umflase burtica micutei. Ea tot vomita usor asa... Pe la 3 noapte a vomitat cu jet mareee si pe nasuc! M-am speriat rau de tot, mai ales ca aveam senzatia ca se ineaca, norocul meu ca era pompita de nas la indemana si i-am scos repede totul!
COncluzia mea a fost ca nu trebuia sa ii dau asa des san. De azi suntem la ...regim, papam la 2-3 ore nu mai des!
Ai grija si urmareste-o pana se linisteste, sa nu vomite ca a mea!
Pup fetele!
Si nu in ultimul rand!

Hai Stefy! Nastere usoara, recuperare rapida si bebe voinic si sanatos!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
monica_80 spune:
dankutzaiubita, iti tinem pumnii pt maine si daca tu esti optimista indiferent daca au fost semne sau nu (indiferent cum ar fi, tie iti face bine sa gandesti asa) o sa fie bine cu siguranta. Asteptam sa ne spui maine ce ai facut. te 
Succes!!!
39+
Ancutza_Bro spune:

HAI SHTEPHY! CURAJ, SUNTEM ALATURI DE TINE,
MAINE BEBE IUSTIN ISI VA CUNOASTE MAMICA FRUMOASA

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
mihamora spune:
Dankuta - sunt sigura ca DD o sa aiba grija de voi si totul o sa fie bine. Tinem pumnii pt maine 
Fdaniela - felicitari pt Paulita cumintica!
Anca - sa poarte cu placere Sabinutza ghetutele.
Felicitari Carmina! Sa-ti traiasca fetita!
Zuza zuzi= bine ai revenit, frumoasa poveste
Crlp= bine ai revenit!
Monis- multumim pt melodie. Si noi am iesit in oras si bebe a stat in masina cu tati.Si noi te pupam 
Simina - frumos zambet 
Hai Doris! Sa vina Matteo!
Il incurajam, poate se grabeste.
My lady- bine ati venit acasa!
Arcadia - felicitari pentru buricut!

Amalia, Sabina si Mihai 

SHTEPHY NASTERE USOARA!
Hai Iustin, te asteptam cu drag!
Am uitat sa ma laud, am doar 1 kg in plus, fata de kg de dinainte de sarcina![]()
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE