Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix monis ![]() nu postez comentarii dar de citit va citesc zilnic. iau paracetamol sinus si este contraindicat in alaptare ![]() ![]() ![]() am mancat o lamaie cu zahar si beau ceai de tei si pt tusea seaca am copt o ridiche neagra cu zahar/MIERE in ea...remediu bun pt TUSE ![]() ![]() .MA SIMT NASPHA CU MASCA ACEEA PE FIGURA ![]() ![]() ![]() LORELIX DANIEL- MATEI 20 ZILE + sa fie SANATOS! |
pai ia paracetamol simplu, ceai fierbinte, frectie puternica pe spate si infige-te intr-o plapuma sa transpiri. e bun si pt durerile de spate de la raceala. si nu-ti mai fa griji cu masca-fara masca, dar da-i san copilutului. sanatate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
DORIS_71 spune:
Si acum niste agitate ptr. draga noasta SHTEPHY.

HAI SHTEPHY 

Doris
40+ 7 zile
Matteo ......
poze
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Eu am inceput mesajul dimineata.... sa vedem cand il termin |
nah..ca l-ai terminat acu
Pupicei mult Ramonei si Ruxandrei!
Lorelix, noroc cu tine , ca uite asa am aflat si eu ce si cum cu alaptatul cand esti racita, si ce poti lua..Sa treaca raceala repede, sa fii in forme pt bibilon!
Zuza , nu degeaba iti e numele asa..zuza ai fost si in timpu nasterii
Doris, off..abia astept sa te aud ca ti s-a rupt apa..tin pumnii, si inca putina rabdare! Si baga miscare..poate poate vrea Matteo sa va cunoasca mai repede!
Monis, fain sa cumperi bradut natural, mai ales in ghiveci! Si eu acasa la ai mei avem un braad mareee maree in curte, cand era mai micut il impodobeam de Craciun..ce vremuri! Plus ca mereu cumparau ai mei brad natural pt sarbatori, si mirosul acela de brad era divin! Acum..deja am instalat in sufragerie bradutul artificial cu globulete cu tot de pe 1 decem
Ancutza

, si voua sa va traiasca Sabinuta, sa fie sanatoasa si la multe lunitee! Si pune o pozica cu ghetutele alea frumoasepozici noi cu rechinas
monis5 spune:
Lumi - Iulianul nu prea e interesat de suzi. Din seara aia, prima, i-am mai dat-o doar pasager si daca ii e foame tipa cu ea in gura, daca e satul nu e nevoie sa i-o dau
. Dar cred ca va veni vremea cand va fi un accesoriu util. Pentru mine ![]()
Ionela multumim de vesti si ma bucur ca Mihnea apreciaza muzica buna. 
Pup toti iesenii 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
arcadia spune:
dankutza tinem pumnii pentru maine sa fie bine 
felicitari carmina!
bine ai venit bebe Nadia! 
Hai Shtephy!

nastere usoara 
ar fi bine totusi sa incerci sa dormi la noapte ca dupa nastere va fi destul de greu, si trebuie sa ai forte ![]()
Simina e o dulceata Maya 
dana_n., si piscoata mea mi-a varsat de 3 ori in jet, si pe nas, atunci cand mamcase prea mult si nu am tinut-o sa ragaie. nu zic ca asta ar fi cauza la voi, am dat exemplu cum a fost la noi 
zuzi, ce frumos ai povestit
sa-ti traiasca printesa Andrada 
lumi, ma bucur ca a acceptat annabelle suzeta ![]()
lorelix, si eu stiu ca nu trebuie oprita alaptarea in caz de raceala. sper sa treaca repede 
monis, daaa, am vazut ca aveti chitara
si tati al nostru stie sa cante, dar nu are repertoriu, cand ii place ceva scoate notele dupa ureche, ceea ce mie, afona cum sunt, mi se pare incredibil
ce gafa facui si eu
eram sigura ca esti tu in poza, probabil ca si tati al vostru e slabut 
ce faina e treaba cu bradutul in ghiveci..ma intreb insa ce faci cu el cand creste si nu mai incape in casa..
pupici si de la noi 
mylady, bine ati venit acasa
spune-ne despre becca ![]()
doris, tinem pumnii sa se declanseze mai repede 
Mami de
Calin (8 mai 2007) si
Carolina (24 noiembrie 2009)
dymomo77 spune:
In primul rand La multi ani pt Amalia, Sabina si Mihai iar pt mamicile lor Laurairina, Ancutza si Ali
.
Dankutza vin si eu cu incurajarile. In primul sunt frecvente erorile la masuratori in trim III. Chiar eu am o prietena care a nascut ieri o fetita la 38 de sapt si dr ii zicea ca are 2.300 si a avut 3.300. Iar dc totusi are intarziere in crestere stai linistita ca o scoate nenea dr repede si recupereaza pe parcurs. danut al meu a avut la nastere 2.550, a scazut la 2.400 si acu la 5 sapt are 3.700. Si la el cresterea s-a oprit la 37 de sapt si l-am nascut la 39.
si asteptam vesti bune maine.
Lumi draga mea parca ma intrebasei ceva dar sincer la ce zile am avut(mai ales ieri) am uitat despre ce era vorba.
la amandoua fetele frumoase.
Shtephy nastere usoara. Asteptam ziua de maine
.
Lorelix si eu zic ca BB trebuie hranit la san. Mai ales ca e f rau si pt tine dc nu alaptezi ca mai faci alta trasnaie cu sanii. Zic si eu ca fetele suna la pediatru si intreaba ce poti lua dc alaptezi. Si sa stii ca se pot lua inclusiv antibiotice. Eu am luat in maternitate pt enterococ.
Ionelamaria multumim mult pt ca te gandesti la noi. Pupici Ramonicai. Intre timp parca s-a mai ameliorat situatia cu Danut dar ieri a fost jale. A ragusit de la cat a urlat. A zis neonatologa ca in jurul varstei de 40 de zile multi bebici fac adevarate crize de coloci mai ales ca si la mami au loc ceva schimbari hormonale si se transmit prin laptic. Azi e mai bine ca ieri ma apuca mila cat era de epuizat. Adormea cate 2 minute si se trezea urland si asta de la 9.30 dimineata pana la 2 noaptea 

mami fericit de
Dan Mihail
arcadia spune:
am uitat sa va zic ca ieri seara ne-a cazut buricutul si azi am facut prima baita
i-a placut la pitica ca nu a zis nici pis ![]()
ce ziceti sa punem la titlul capitolului si Hai Shtephy? 
dymomo, imi pare rau ca se chinuie asa Danutu, sper sa treaca repede 
Mami de
Calin (8 mai 2007) si
Carolina (24 noiembrie 2009)
rgagapie spune:
scuze ca te deranjez, dar nu mai stiu ce sa fac pitica mea mananca intruna i-am dat pe la 7, apoi de pe la 8 e tot la titi si plange i-am dat si ceai de colici, dar tot cauta titi si de supt suge, ca am cantarit-o si a supt aprope 150 g
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula

ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui rgagapie scuze ca te deranjez, dar nu mai stiu ce sa fac pitica mea mananca intruna i-am dat pe la 7, apoi de pe la 8 e tot la titi si plange i-am dat si ceai de colici, dar tot cauta titi si de supt suge, ca am cantarit-o si a supt aprope 150 g Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona de Maya Paula ![]() |
scumpa, instinctul de supt e f puternic la bebei. eu cred ca de la colici face asa, suptul ii calmeaza... si de aici nevoia ei . poate o suzeta de proba.... sa vezi daca nu doar de dragul suptulyui face asta
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria scumpa, instinctul de supt e f puternic la bebei. eu cred ca de la colici face asa, suptul ii calmeaza... si de aici nevoia ei . poate o suzeta de proba.... sa vezi daca nu doar de dragul suptulyui face asta Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa aniversarea nuntii POZE |
Multumesc de raspuns
, pana azi nu ne-am confruntat cu colici
si ne-am cam speriat.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula