Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Lidia74 spune:
Apropos... dr. Culcer recomanda ca mama sa alapteze chiar daca e racita pt ca bebe isi face anticorpi din lapte.

monis5 spune:
Saluti 
Am fost pe afara cu copil cu tot, in sensul in care tata a stat in masina cu el pus in landou, si eu cu mama am umblat putin prin magazine, dar putin de tot. Planul initial era sa-l las cu tata cu landoul montat pe carut pe afara la soare, dar... care soare?!?!
La Ikea am gasit braduti vii in ghivece, dar sunt mititei. In schimb pareau mai frumosi decat cei inalti. Sa vedem...
Vroiam sa va zic ca am descoperit ca Iulian scoate aerul foarte repede daca il urc pe umar sus de tot, astfel incat sa stea cu stomacul infipt in umarul meu. Ca tot ma cainam eu pe aici ca nu-l pot face sa scoata aerul dupa alaptat...
Dienutze - a fiert uleiul intr-un borcan de sticla pus in ibric cam 15 minute. 
Tiusca - felicitari! chiar ca a pus super la greutate. Iuhuuu, ai scapat de una din griji. 
Arcadia - v-am trimis melodia lui Doru Stanculescu ca l-am prins asta noapte pe TV Cultural intr-o inregistrare live... si mie imi place tare mult. Mie imi mai canta barbatu' melodiile lui ca si lui ii place f tare si de aia le stiu binisor.
Si m-am gandit sa impart si cu voi asa lucru fain
.
Eu nu mi-am luat inca permis de motor (ala din poza e tata-su lui Iulian) ca n-am apucat inainte de sarcina si acuma mi se pare cam extremal... mai vedem. Sa-si cumpere el transalpul sa ne dam cu el...
mare pentru ascultatoarea de rock 

Dana.n - sper sa nu fie nimic la David cu varsaturile alea. Dar sunt varsaturi sau regurgitari?
La sept.oct este o mamica a carui copil varsa in jet f des, uneori si dupa fiecare masa. cu toate astea a luat in prima luna mai mult decat media in greutate si copilul e ok. Multa sanatate 

Dankutza - ce noroc! super ca ti-ai gasit programare. Tinem pumnii stransi sa fie totul bine si sa vezi fetita in bratele tale, sanatoasa si frumoasa. 
Tino - sper sa nu fie cazul de infectie! Multa sanatate!
Lorelix - toate suntem ocupate cu copiii dar ne mai facem timp si de putina forumeala, ca aici poti afla multe lucruri din experienta celorlalti.
Nu inteleg de ce nu-i dai puiutzului san in perioada asta?!?! daca ai luat doar paracetamol si oscilo. Tu produci deja anticorpi pe care ii dai puiului prin lapte.
Atata vreme cat nu ajungi la antibiotic si tii raceala sub control, poti alapta linistita.
Pentru raceala stii retele ca le-am tot scris pe aici in sarcina.
Dar cum adica ai racit de la curentul din balcon? Ce faci acolo? Sa nu spui ca ai scos bebelusul acolo, ca balconul e periculos tocmai ca se produc curenti, mai bine il scoti cate putin afara sau in camera cu geamul deschis. (cred ca un telefon la pediatru te-ar ajuta sa stii ce ai mai putea lua suplimentar). Multa sanatate va doresc

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Lumi_Richard spune:
Zuza zuzi,foarte frumoasa povestea ta! Sa va traiasca fetita si sa fiti fericiti toata viata!
Si eu faceam glume cu doctorul si asistentele prin spital,a fost o solutie buna pt a putea controla teama.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Lorelix,multa sanatate!
Douradoudou
,multi pupici de la noi!
Shtephy,pregatesc agitatele

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
alexa75 spune:
Dragele mele, va multumesc pt. mesajele postate la album pt fata mea. Din lipsa de timp si mai ales de somn, cu greu reusesc sa va citesc. Ne chinuim un pic si cu colici dar o sa trecem noi si peste asta.
Betty78 eu am nascut cu Dr. Dascalu de la Polizu care este si la Euroclinic
Sa auzim numai vesti bune si sa fim sanatosi
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Saluti ![]() Vroiam sa va zic ca am descoperit ca Iulian scoate aerul foarte repede daca il urc pe umar sus de tot, astfel incat sa stea cu stomacul infipt in umarul meu. Ca tot ma cainam eu pe aici ca nu-l pot face sa scoata aerul dupa alaptat... |
exact asta mi-a zis i mie o nenato azi

sal gagici....raportez ca am ajuns acasa azi.cu cusaturi la vagin,hematom la popou
.cu icter prelungit...speram sa treaca...mai multe dupa ce imi mai revin.va multumesc pt sustinere
..mi-a transmis ramona..nu am puterea sa citesc din urma...dar mai stau oleak aici cu voi..mi-ati lipsit

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

DORIS_71 spune:
Tin sa multmesc fetelor ptr. sustinere, Miany, Simonette, Shtephy, Mihamora, Monis, Dienutze, imi este foarte greu sa tot astept, sa nu am siguranta ca e totul ok. Azi am fost din nou la spital, mi-au pus din nou fasele alea pe burtica, masoara bataile inimii si contractiile lui Matteo, apoi am facut eco, si control intern. Deocamdata colul e inca inchis, s-a scurtat la 50%, contractii am destule dar nu exagerat de dureroase, ne-a zis sa venim iarasi duminica si daca pana atunci nu se intampla minunea, luni ma interneaza sa-mi provoace naserea. Or sa-mi puna un gel deocamdata si te tin sub urmarire in spital. Mi-a zis sa incerc sa merg mult pe jos, sa urc scari, sa fac fichi fichi..........
Doris
40+ 7 zile
Matteo ......
poze
lorelix spune:
monis
nu postez comentarii dar de citit va citesc zilnic.
iau paracetamol sinus si este contraindicat in alaptare

am mancat o lamaie cu zahar si beau ceai de tei
si pt tusea seaca am copt o ridiche neagra cu zahar/MIERE in ea...remediu bun pt TUSE

.
MA SIMT NASPHA CU MASCA ACEEA PE FIGURA

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!
ionelamaria spune:
buna tuturor
Am vb cu Ramonika, sunt bine amandoua, de ieri a inceput sa puna fata la san. Au inceput deja gandurile si grijile... dar vor trece ca ea e mamica puternica si bebita ei ii va semana.... e blonduta si lunguta...( abia astept sa vad poze cu norica mea) Sambata se externeaza, si in cateva zile ne va scrie ea. Va saluta pe toate si cred ca ii e dor de forum ca abia asteapta sa recupereza ce s-a scris. Operatia inca doare, dar in general sunt foarte bine amandoua
Dankutza, si eu aveam ganduri din astea...stiti voi mesajul cu: mai am o saptamana pana nasc si 1456.33 lucruri de facut. Dar in 48 de ore eram internata cu apa rupta. Vorba fetelor... cu sau fara bvagaj facut si treburi terminate, de nascut tot nasti... si lucrurile oricum se rezolva cumva. Nu te stresa inutil. Bebita ta e bine si daca se naste la 37 sapt... nu te panica... nu greutatea e importanta.
Crlp,
de bun revenit.Te asteptam mai des
shtephy
mami curajoasa. Inca putin. Abia astept sa scot agitatele
Mihai
Amalia
Sabina
Lumi, ai grija sa nu fie prea infofolita.... si eu as merge pe mana pediatrei. si de la agitatie si cat se strang de durere le mai creste temperatura
Hai Cristinica!! 
monis, superba melodia. Si lui Mihnea ii place
. Multumim, chiar daca am cam dezertat de la schimbul 3...
Dymomo,
pt Danut sa doarma mai bine si sa mai lase si mamica obosita sa se odihneasca
Felicitariiiii CARMINABULINA si NADIA
simina_kin, bine ca sunteti voi sanatoase.... cu forumul ai sa intri tu in ritma mai tarziu.... te asteptam... si chiar daca nu scrii foarte des... nu va uitam... fii sigura.
Eu am inceput mesajul dimineata.... sa vedem cand il termin
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE