Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 11
zuza_zuzi spune:
Buna seara dragutelor!
Pfuuu ce de fulgusori in ultimele zile
. Sa creasca mari si sanatosi, sa ii bucure pe parinti.
Hehehe si sunt multe fetite
, ca primii fulgusori erau baietei.
Insanatosire rapida mamicilor!
Ca sa fie completa listuta: Andrada mea a iesit prin cezariana si a avut apgar 10. Operatia a avut loc la Giulesti si a fost facuta de Dr Cristescu.
Cum am ajuns in ultima saptamana de la naturala la ceza? Pai..miercuri la eco AFI 5,34 adica oligohidramnioza. Dr zice: vineri de urgenta scoatem bebica de acolo. Eu: provocam nasterea naturala? El: ce sa provocam? Cezariana direct, ca se poate asfixia in timpul travaliului.
Oooff...si m-am speriat un pic, nah, daca 9 luni ma pregatisem psihic pt naturala, iata-ma mobilizandu-ma in 2 zile pt ceza.
Vineri la prima ora la spital cu bagajel de naturala
sin care am mai scus mici lucrusoare, cu geanta de travaliu [:))] care a fost buna pana la urma...
Analize repejor urina si sange si la 9 eram in drum spre operatie. Branula..uf dureroasa, ie imi e o frica de ace..ceva de groaza...Ca sa destind atmosfera incerc niste glumite cu moasa: e neaparat nevoie de branula? dar nu se poate cu laser, pt ca nepotichii mele i s-a luat sange nush cum cu laser..si dai ras pe asistente...
Hm..parca eram mai bine
Control la duamna sa fie epi si..vine anestezista acrita dis de dimi...cred ca nu isi luase portia la micul dejun
, ma intreaba de alergii..bla bla, dau sa ii bag plcul...pleaca..raman cu el in mana, ma uit la moasa ea zie ca am timp...si plecam pe propiile picioare dincolo in sala, apare dr meu...glumite...atmosfera placuta. Vine anestezista iar, baga rahie, moasa excelenta, imi venea sa o pup, o super amabila!
Amortesc si incep sa "simt" zic "au", dr intreaba dc doare ceva...nu, dar parca sunt in autobuz si ma inghionteste lumea...rad toti...au au au din nou, mai sa stii ca facem generala.
Nuuu, ca vreau sa o vad. Si... in cateva minute simt o apasare in zona coastelor si un planset oa oa ...e mica mea printesa! Mi se inlacrimeaza ochii, vreau sa o vad, intreb de ce enu mi-o aduc, e totul ok? A durat cateva secunde, ins parca au fost ore, intrebam continuu daca e bine, mi-au zis doar ca o spala. O vad, plang, siroaie mi se preling in urechi...moasa zice, gata si imi sterge lacrimile, zic: stergeti-ma si la ochi, sa nu imi curga rimelul
, iar rasete...dr zice: gata, inchidem, ia baga-i un somnier ca vorbeste prea mult [:))]
lorelix spune:
BUNA SEARA FETELOR!
NE SCUZATI CA NU AM INTRAT DE MULT PE FORUM..DAR SUNTEM MICI 20 DE ZILE.
AVEM O MARE PROBLEMA: AM RACIT , AM FEBRA 38/3. CRED CA DE LA CURENTII DE AER DE PE BALCON.
VOI ATI TRECUT PRIN ASHA CEVA?
CU CE V-ATI VINDECAT?????
am luat occilo si paracetamol sinus..sa vad reactiile.
va multumesc pentru RASPUNSURI.
EVIDENT CA NU MAI DAU LAPTIC DE LA SAN IN PERIOADA ASTA.
sarcini usoare la cele care vor naste in curand..si celorlalte SA CREASCA BB-II SUPER-SANATOSI.

LORELIX
DANIEL- MATEI 4 ZILE +
sa fie SANATOS!
zuza_zuzi spune:
Adorm instantaneu, cand ma trezesc vad ochii doctorului desupra mea, gata doamna, sa fiti sanatoase. Ii spun: dom dr, pot sa va pup?
Pai...nu prea poti sa te misti. Atunci, pupati-ma dvs...si asa a facut
.
La 8 eram in poarta spitalului, la 10.19 eram mamica in toata regula.
La ATI super asistente, f amabile, f atente, am stat o noapte, am dormit bine, venea dr la 2-3 ore pt verificat operatia. Totul OK.
Toata ziua si noaptea simteam ca am un zambet pe fata, de bucurie, emotie, fericire, multumire...din toate si mai multe pe care nici nu le pot descrie... nu o vedeam decat pe fetita mea, cu parul ei zburlit ca al tatalui...identica si la nasuc cu el, si la gurita.
Sotul in transa, reuseste sa intre la ATI si imi spune ca avem un inger de fetita, ca n-a vazut si n-a simtit niciodata asa ceva si ca ne iubeste pe amandoua, ca suntem doua frumoase si abia asteapta sa ne duca la casa noastra. Eram super emotionata...Ce trairi...
Ma duc la hranit bebica si o sa continui curand.

pe toata lumea, mamici si bebici
mami de
bebelinda Andrada Ioana
douradoudou spune:
hello..am intrat sa ma agit si eu pt shtephy pt maine 

HAI SHTEPHY

si va
pe toate...
Alexa, mami de
ingeras Maryam buburuza
zuza_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix AVEM O MARE PROBLEMA: AM RACIT , AM FEBRA 38/3. CRED CA DE LA CURENTII DE AER DE PE BALCON. VOI ATI TRECUT PRIN ASHA CEVA? CU CE V-ATI VINDECAT????? am luat occilo si paracetamol sinus..sa vad reactiile. va multumesc pentru RASPUNSURI. EVIDENT CA NU MAI DAU LAPTIC DE LA SAN IN PERIOADA ASTA. |
Draguta, eu am facut mega furia laptelui, cu febra 40 si ture la 3 spitale, ambulanta si tot tacamul...
Am luat algocalmin 2 fiole pe zi fara pb, ibuprofen si augmentin.
Sanatate maxima! Fug ca plange

mami de
bebelinda Andrada Ioana
Lumi_Richard spune:
Laurairina
,Dienutze
,va multumesc mult pt raspunsuri,m-ati facut sa ma mai linistesc!
Pt scaderea temperaturii,noua ni s-a recomandat doar compresa cu apa pe burtica. Fara alcool la bebei.
Deocamdata nu am incercat sa ii scadem temperatura,o controlam de minimum 3 ori/zi, si variaza...dar nu e mai mica de 37,1(ex)
Maine(azi nu am reusit),vom face urocultura si coprocultura,sper sa nu fie nimic.
Monis,azi noapte am reusit sa o fac sa accepte,si chiar sa adoarma cu suzeta!!! Eram atat de obosita,ca nu am mai avut nici o remuscare,din contra!
Astazi i-am dat iarasi suzeta,cand ii pregateam lapticul...tragea cu atata indarjire din ea,de mi s-a rupt sufletul!
Dar la noapte nu cred ca o sa mai am remuscari,daca reusesc sa o prostesc!![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
Lala86 spune:
Felicitari dragi mamici de fulgusori frumosi!!
sa va traiasca minunile si voi fericite alaturi de ei!!!![]()
Mamicilor care inca asteapta le doresc nastere usoara, bebei sanatosi,mult laptic bun si refecere rapida!!!
minune mica in burtica
Laura 
Lumi_Richard spune:
Shtephy
,multumesc mult,chiar ma simt mai bine! Deci asa sunte fetele noastre,mai `fierbinti`
Iti tinem toate pumnii si asteptam vesti!!!
Dankutza,daca viata fetitei era in pericol,nu te-ar fi lasat pana marti. Stai linistita si pastreaza-ti optimismul(spuneai ca esti optimista,nu are rost sa te schimbi acum
),nu ajuta cu nimic o mamica agitata.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
lorelix spune:
zuza_zuzi
ptr rasp dar eu NU AM FEBRA DE LA SAN..CI DE LA RACEALA.
MA DOR TOATE OASELE SPINARII

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!