Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Ai de capu' meu, pisigri!!
Ala nu e caine, e o pacoste pe 4 picioare carliontzate! Bine, o pacoste involuntara, saracu' de el...parca-l vad disperat ca i-au invadat strainii casa...el care incuiase usa atat de bine!!!

Da' io eram convinsa ca pe-aia cu bradu' v-o zisesem...
Deci: de cand era Manole puiandru, impodobirea bradului era mare prilej de bucurie pentru el...de cand montam bradul in suport se instala acolo, acolo statea si cat il impodobeam, cam acolo vietzuia el toata perioada sarbatorilor. Pana in decembrie 2007.Cand intr-o dimineatza (pe la 10)pe cand dormeam io bine(deh, n-aveam copil:))) ma trezeste un zomot oribil, de-am sarit ca arsa, nu-mi puteam imagina ce-o putut sa sune in halu' ala...Sar din pat si-l vad pe Manole venind pe hol inspre camera mea, dar cam buimac si cu coada-ntre picioare...What the hell? spusei io ca romanu' in sinea mea...Cu o vaga banuiala ma indrept spre camera cu bradul si contemplu dezastrul: "o, brad frumos" la pamant...dar in cadere agatza si candelabrul (impodobit cu vasc:)) si tranti un abajur cu tot cu bec!! Culmea, nici abajurul, nici becul si nici macar un globulete nu s-au spart (drept e ca am fost si inspirata,in anul acela n-am mai pus globuletze de-alea fragile). Am ridicat cu chiu cu vai bradul (doar cu aproape juma de m mai mare decat mine) si am incercat sa fac reconstituirea, dupa modelul "Luis Lazarus". A rezultat ca bietul caine shezand el romantic sub brad,ca de obicei, cand s-a ridicat s-a ridicat cu una din instalatii ori in cap, ori nu stiu de ce i s-a putut agatza!! Si tot mergand el agale a tarat instalatia dupa el, in instalatie erau agatzate si niste ornamente-margelutze...si asa a tras tot bradu' dupa el. Bine ca nu i-a cazut in cap!!
Ei, anul acela a refuzat sa se mai apropie de odiosul si marshavul brad pe care l-a venerat atatia ani si care l-a tradat. Surpriza a venit anul urmator: credeati ca memoria cainilor e scurta? Ei, va inselati! Al naibii a tinut minte intamplarea cutremuratoare pentru el (e tare sensibil, se vede si pe moaca lui, nu?) si a refuzat sa se apropie de brad, se facea ca nu-l vede, pur si simplu! Is curioasa anul asta ce zice...la cat il stiu de incapatzanat (capricorn!) pun pariu ca tot va avea resentimente fatza de brad...
Dyana, dar ce bine-i sta lui mutzu in galben! Da' cu ce nu-i sta lui bine?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Shasa, multumesc pentru raspuns referitor la incaltaminte, am luat din Cora asa cum m-ai sfatuit Informatiile venite mai tarziu despre Deichmann si Unirii sint utile pentru data viitoare.Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
ELA
ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul meu. Si mai ales ca nu ai fost dezamagita de ce ai gasit in Cora
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
novus spune:
Pisigri, Ilinca 

Povestiti asa de frumos si transpuneti foarte bine in cuvinte intamplarile, ma simt de parca as fi fost acolo 
Sunteti tari !!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
| citat din mesajul lui Kea Si de o luna tot vreau sa intreb mamicile care au copii la care li s-a schimbat culoarea ochisorilor, in cat timp s-a produs schimbarea. Adica cat a durat perioada asta de tranzitie de la albastru la...caprui de ex. Mie inca inainte de 7 luni ale copilului mi se pare ca i se schimba culoarea ochilor. A trecut mai bine de o luna jumate si nu-s caprui. Lumea ii vede albastri, asa ii vad si eu in general, dar parca nu mai sunt albastru curat. Parca e un albastru mai tulbure, nu stiu cum sa spun. ma lamureste si pe mine cineva? Keutu cheliutu |
KEA desi ma repet eu iti pot spue din proprie experienta ca ochii isi pot schimba culoarea pana la o varsta la care nu te astepti. Lui Teo i s-au schimbat pana la doi ani. Initial au fost albastrii, spre un an au devenit verzi ca in jurul varstei de doi ani sa devina caprui. Daca zici ca deja au inceput sa isi schimbe putin culoarea este foarte probabil sa nu ii ramana albastrii

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
dyana27 spune:

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Pisigri, Ilinca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Povestiti asa de frumos si transpuneti foarte bine in cuvinte intamplarile, ma simt de parca as fi fost acolo ![]() Sunteti tari !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yup!

Vazut poze cu Mutzu!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
dyana27 spune:
sa nu va luati de muscaturile din obrajor si frunte
; evident ca nu m-am gandit ca-n miezul iernii pe 1 decembrie mai traiesc tantarii (eu cretina, ca doar erau 18 grade afara

) si am ridicat plasele de tantari

; nenorocitul fix pe mutzu s-a pus
; l-am omorat a doua zi, ca avea un burtoi plin de sange de zbura la "joasa altitudine"
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 heeeey!!!! ce fac fetele mele dragi??? mi-e un dor de voi de nu va inchipuiti, dar sunt atat de prinsa de nu imi vad capul de treaba..nu stiu cand trece ziua. am mai scris de vreo doua trei ori...nu prea am primit raspuns(bine nici nu am intrebat nimic este o perioada dificila si frumoasa pt noi, avem un proiect mare...cand o sa vina momentul o sa va anuntz pentru ca probabil ca o sa am nevoie si de suportul si parerile voastre..dar mai e cale lunga pana acolo noi suntem bine, piticul e o adevarata bucurie pentru noi toti, rade si ne umple viata de zambete. chestii tehnice: 8,5kg, 73cm, 6 dinti aproape(5 ieshiti bine si unul la margine). a inceput sa isi dea drumul la maini si isi mentine singur echilibrul pt scurt timp. eu, ok...f suparata pt sora mea...dar o sa trecem noi peste toata impreuna va pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Ce ma bucur ca ai intrat sa ne lasi si noua 2-3 randuri. Te

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
georgyiuly spune:
Si daca tot e seara de povestit, va las si eu o altfel de poveste....cea a nasterii fetitei mele.Dupa aproape 9 luni am reusit si eu sa o scriu: povestea noastra!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
Monnvas spune:
Nimeni, nimeni? Sunt singura care de la 5 dimi bazaie pe langa calculator? Am azi un nesuferit de colocviu si inca nu am terminat de redactat "opera nemuritoare" :(
Bine macar ca m-au distrat Ilinca si Pisigri, acum chiar o sa iau in freza rosiile de la colocviu cu veselie!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!